Oncelikle herkese merhabalar bende hipo hipo hastasiyim yillarim bu sitelerde mesajlari okumakla gecti acaba ilerde evlenirsem benim cocugum olacakmi diye diye surekli arastirdim hamile kalan kisiler yazdikca hep bir umut oluyordu ama Ben yinede kafama cok takiyordum neyse aradan yillar gecti evlendim esime soylemistim zaten cocogumuz zor olabilirdi diye oda anlayisla karsiladi iki yilin ardindan surece baslamak istedik ilk gorusmede doktor hemen tedaviye basladi yuksek dozlarla basladi gec cevap verdigi icin 12 gunluk igne tedavisi oldum gebelik olustu ama kimyasal oldu Ben PES etmedim bir yil sonra tekrar farkli hastane ve doktor denedim bu doktor bu kadar doza Greek yok dedi ve dusuk dozlarla baskadim toplamda tedavi sure I'm 3 haftayi bulmadi bile ve hamileydim
allaha sukur hersey sorunsuz ilerledi ve simdi kizim 1.5 yasinda ve size soylemek istedigim tek sey kafaniza takmayin hamile kalmak cok kolay bu hastalikta hayalim vardi hamile kalrisam surecimi paylasicam diye ve cok sukur uzun oldu ama kusura bakmayin