Tam tahmin ettigim gibi normal cikti, aksam yemeginden sonra hic bisey yemeden gel dediler.. Zor bi geceydi aclikla bas donmesiyle atmattim, ama kanda normal cikti sekerim. Hatta cok iyi dedi..
Ve kadere bakki bana bakan hemsire benimle ayni durumda oldugunu soyledi, ve hatta tipki benim gibi regl oncesi ve regl ken daha sik yasadigino soyledi..
Bama dedigi bazi insanlarin bunyesi cok acliga dayanmiyor , bizde onlardan birileriymisiz.. Kadin ben sabah 6 da yedim saat 9 da yine yemeliyim yoksa hemen elim ayagim titriyor fenalasiyorum dedi..
Dedim benimde kendim gibi birine gelmem ne tuhaf☺️ Sonra tiroitlerime bakmasini istedim kilo zor veriyorum diye..
Iste boyle.. Sadece dogru beslen sekere abanma dedi.. Ve bununla yasamayi ogren dedi...
Senin nasil gecti canim ..
Canim bende sabah doktordaydim durumu mu sikayetlerimi anlattim cuma günü tam tefaruatli kan tahlili yapilcak haftaya da sonuclar gelicek...
Bugün ise EKG yapildi tansiyon ölcüldü tansiyonum her zaman ki düsük ama bana göre cok iyi ;-)
Kalp tıkırında oda güzel :)
Büyük ihtimal hipoglisemi tabii b12 demir eksikligi de olabilirmis ...
Bekleyip görücegiz bakalim ;-)
Benim triodlerim zaten düsük calistigi icin hap kullaniyorum canim ama tekrardan bakilcak onada cuma günü ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.