- 1 Eylül 2013
- 837
- 437
- 73
Can'ım ben memorial da bir deneme yaptım tedavinin en başından herşey çok güzel %60 olma olsalığı var dediler neyse 12 yumurta toplandı 9 u döllendi beşinci güne kadar 2 embriyo kaldı ikiside kaliteli dediler embriyolog iki tanesini transfer edicez dedi sevindim girdim odaya dr dedi ki hayır tek ne söylediysem kar etmedi öteki çöp oldu gitti neyse sonuç negatif çıkınca dr zaten yumurtalar kaliteli değildi şekli yassıydı falan filan e kardeşim hani herşey güzeldi yanı belkide işin içinden çıkamadıklarında bahaneleri bu oluyor bilemiyorum bence merkezini değiştir gerçi benim şimdi ki dr um bu menogon vb ilaçların doğru ama yeterli olmadığını tek başına kullanıldığında yumurtanın bir gelişim evresini atladığı için kalitesiz olduğunu söyledi ama sadece bunu kullanıp çocuğu olan arkadaşlar var artık bu bir şans mı tesadüf mü bilemiyorum12 yumurtam toplandi hepsimi kaliteszd anlamadim benim tedavilerimde 10 dan asagi yumurta tolanmadi
canimmmm hayirli olsun bebeisin RABBIM saglikla hayirla kucagina almayi agiz tafiyla buyutmeyi nasip etsin inşALLAH canim..Bende vitamin ve progestan jel kullandim baska bisey kullanmadim..icini ferah tut dr.um bana her normal kadin gibi bi gebelik surecine sahipsin onlem olarak progestan kullanioruz dedi..Lütfen sakin ol progestani duzenli kullan ve şükret bebeginle konus dualatla okşa onu onlar bize RABBIMIZIN mucizeleri hediyeleri...RABBIM isteyen herkesi nucizeleriyel mujdelendirsin inşALLAH hep dualarimdasiniz her bir hamile okuyumusumda icim kipir kipir oluo dualarimiz kabul oluyor diye..Hamd olsun evrenlerin RABBI'ne çok şükür:)Mrb arkadaşlar bende hipoluyum ikinci aşilamayla yeni hamileyim. Size sorun şu olacak hamile kaldığınızı öğrendikten sonra hangi ilaçları kullandınız lütfen bana yardımcı olun...ben progestan ve vitamin kullanıyorum doktorum başka ilaç kullanmana gerek yok dedi yinede benim aklıma takıldı...lütfen hamisler yardımcı olun...
Ayyy içimi ferahlattiniz teşekkür ederimİNŞALLAH RABBİM herkese nasip eder evet konuşuyorum dua okuyor kuran dinletiyorum bende hamiş olanları duyunca çok mutlu oluyordum çok şükür RABBİM bizede nasip etticanimmmm hayirli olsun bebeisin RABBIM saglikla hayirla kucagina almayi agiz tafiyla buyutmeyi nasip etsin inşALLAH canim..Bende vitamin ve progestan jel kullandim baska bisey kullanmadim..icini ferah tut dr.um bana her normal kadin gibi bi gebelik surecine sahipsin onlem olarak progestan kullanioruz dedi..Lütfen sakin ol progestani duzenli kullan ve şükret bebeginle konus dualatla okşa onu onlar bize RABBIMIZIN mucizeleri hediyeleri...RABBIM isteyen herkesi nucizeleriyel mujdelendirsin inşALLAH hep dualarimdasiniz her bir hamile okuyumusumda icim kipir kipir oluo dualarimiz kabul oluyor diye..Hamd olsun evrenlerin RABBI'ne çok şükür:)
canim ben o sekilde hamile kaldim ignelerdn sonra catlatma ignesi yaptik ve normal yolla hamile kaldim sonrasinda herhangi bi ostrojn takviyesi olmadi cbm sadece progestan kullandm cnm jel olarak dusuk tehlikesi i onlemek icin..RABBIM yardimcinz olsun canm tez vakitte kavusun inşALLAH yavrularinizaArkadaşlar meraba ben de hipoluyum.geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı.menagon 2+1 şeklinde kullanıyorum.bu ay aynı şekilde menagon kullanarak normal yolla denemek istiyorum.sizce şansım varmıdır?eşimde bir sorun yok.ve merak ettiğim bir konu menagon çatlatma iğnesi vs bittikten sonra gebelik oluşursa herhangi bir östrojen takviyesi almak gerekirmi?benim e2 im çok düşük oluyor normalde
Aminn Allah razı olsun inşallah teşekkür ederimm[/QU
Insallah guzel sonuclar elde edersin sonucu bizede haber ver
Tamamdır :)dualarınza beni de ekleyin ne olur Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Meraba rica etsem tedaviniz hakkında bana bilgi verebilirmisiniz özelden de konuşabilirizcanim ben o sekilde hamile kaldim ignelerdn sonra catlatma ignesi yaptik ve normal yolla hamile kaldim sonrasinda herhangi bi ostrojn takviyesi olmadi cbm sadece progestan kullandm cnm jel olarak dusuk tehlikesi i onlemek icin..RABBIM yardimcinz olsun canm tez vakitte kavusun inşALLAH yavrulariniza
Yenimi basliyosun canim tedaviyeMeraba rica etsem tedaviniz hakkında bana bilgi verebilirmisiniz özelden de konuşabiliriz
Evet geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay kendim denemek istiyorumYenimi basliyosun canim tedaviye
Evet geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay kendim denemek istiyorumYenimi basliyosun canim tedaviye
Bizim gibiler icin sperm kalitesi onemli normal denemek icinEvet geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı bu ay kendim denemek istiyorum
Eşimin spermlerinde bir problem çıkmadı Allaha şükür daha iyi olması için ne yapmalıyım sizce başka?Bizim gibiler icin sperm kalitesi onemli normal denemek icin
Allah yardım etsin son olsun inşallah.önce tüp bebek sonra aşılama mı yapıldı?enteresan önce aşılama yapılırdı aslında amaMrb arkadaşlar benim üç yumurta takibi bir tüp bebek ve bir aşılama denemem var bugün hayırlısıyla ikinci aşılamam oldu hiç destek ilacı verilmedi şu ana kadar gebelik oluşmadı hiç bir şey kullanmadan beklemek motivasyonumu düşürdü Merional 150 doz ile ilerledik hep aynı doz kullandım
Evet Can'ım üç yıllık evliyken henüz bir tedavi olmamıştı 6 aylıkken sözde bir tüp bebek merkezi iki ay takip yaptı gonal f ile büyütemedi onu saymıyorum işte üç yıllık evliyken uzun Zaman ihmal ettim diye düşünüp direk bir bir tüp bebek merkezine yöneldim kendimce başarılı bir yöntemle başlamak en iyisi diye neyse orda ki doktorda iyi yaptınız şansınız yüksek dedi neyse olmadı bir yıl sonra ilk defa menogon ile bir takip yaptım normal olmadı sonra aşılama olmadı sonra iki takip daha olmadı şimdi ikinci aşılama bazı doktor tüp bebek diyor bazısı sadece takiplede olur aşılama olmadanda kalırsın diyor kafama göre takıldım anlayacağın umarım bu son olur :)Allah yardım etsin son olsun inşallah.önce tüp bebek sonra aşılama mı yapıldı?enteresan önce aşılama yapılırdı aslında ama
allah kimseleri düşürmesin doktorların eline banada direk aşılama yaptı normal olmaz dedi bizzat yaşayarak öğrendimki aşılamanın normalden hiçbir farkı yok para almal için insanların umutlarıyla oynuyorlar.bende o yüzden bu ay normal deniyorum doktorada gitmiyorun sadece herhangi bir uzman doktora ultrason takibi yaptırıyorum artık biz de okuya okuya yarım doktor olduk nerdeyse.siz hipo hastasımısınız bizde gonal f büyütmez menagon menapur grubu etkili oluyor bunu bir doktor bilmezse kim bilecek Allah islah etsin bunları deneme tahtası kobay yaptılar biziEvet Can'ım üç yıllık evliyken henüz bir tedavi olmamıştı 6 aylıkken sözde bir tüp bebek merkezi iki ay takip yaptı gonal f ile büyütemedi onu saymıyorum işte üç yıllık evliyken uzun Zaman ihmal ettim diye düşünüp direk bir bir tüp bebek merkezine yöneldim kendimce başarılı bir yöntemle başlamak en iyisi diye neyse orda ki doktorda iyi yaptınız şansınız yüksek dedi neyse olmadı bir yıl sonra ilk defa menogon ile bir takip yaptım normal olmadı sonra aşılama olmadı sonra iki takip daha olmadı şimdi ikinci aşılama bazı doktor tüp bebek diyor bazısı sadece takiplede olur aşılama olmadanda kalırsın diyor kafama göre takıldım anlayacağın umarım bu son olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?