- 3 Nisan 2016
- 313
- 251
- 23
İnşallah pozitif olur inşallah son olur aminnnCanım bence böyle bir hata yapma o Nasıl bir doktor ki sana böyle birşey söylüyor riskli birşey ama emin ol incir kürünün faydasını göreceksin inş bu ay olmazsa bir dahakine adet döneminde başla bana gelince ben tüp bebekte menogon kullanmıştım 225 doz ile olmadı sonra bir yumurta takibi menogon ile oldu onda bir yumurta oldu sonra bir aşılama ve iki takip Merional 150 ile oldu 225 e çıkmadık hiç ilk aşılamamda 7 yumurta olmuştu hiç tutmadı bunda sayı söylemedi iyi dedi Allahım inş bu pozitif olur amin
Insallah buyurler canim bizim isimiz kolay gibi gorunen ama zor isBu ne zor işmiş Allahım sen büyüksün hepimize yardım etsin inşallah ben ilacın dozunu artırdım bakalım iki gün 3+2 yaptırcam bakalım nasıl olacak
Can'ım ne yaptın iğne dozunu arttırdın mı inş büyümüştür yumurtalarBu ne zor işmiş Allahım sen büyüksün hepimize yardım etsin inşallah ben ilacın dozunu artırdım bakalım iki gün 3+2 yaptırcam bakalım nasıl olacak
Artırdım yumurtalar büyümüş çok şükür yarında kontrolüm var perşembe çatlatma iğnesi yapacağım sonrası Allah kerim.fakat dozu artırmakla iyimi yaptım bilmiyorum biraz geç büyüyeceklermiş belliki doktor madem artırdın daha düşürmek olmaz öyle devam et dedi.şimdi bir daha tedaviye başlayacak olursam yüksek dozmu olacak artık doktora sormayı unutmuşumCan'ım ne yaptın iğne dozunu arttırdın mı inş büyümüştür yumurtalar
Can'ım inş bu ay hamile kalırsın bizde başlama dozu genelde 150 doz ile oluyor menogonda 2 toz 1 su Merional 150 lik ise 1 toz 1 su ikinci olarak tedavi süresince doz yükseltilebilir hemen ardında düşürebilirde düşüremeyiz gibi birşey yok bence tecrübem var bu konuda inş pozitif olur sonucun Allah'ın takdiri ama olmazsada bence sen dr nu değiştir ve iğneyle beraber incir kürüne başlaArtırdım yumurtalar büyümüş çok şükür yarında kontrolüm var perşembe çatlatma iğnesi yapacağım sonrası Allah kerim.fakat dozu artırmakla iyimi yaptım bilmiyorum biraz geç büyüyeceklermiş belliki doktor madem artırdın daha düşürmek olmaz öyle devam et dedi.şimdi bir daha tedaviye başlayacak olursam yüksek dozmu olacak artık doktora sormayı unutmuşumyarın gittiğimde soracağım senin bi fikrin varmı bu konuda?
Bende anlam veremedim buyumese neden buyumedi desin tup bebek olsa para koparmak icin derim ama sen normal deniyceksin su doktorlari anlamiyorum bu ay olmadi bidaki ay denersin oldu o igneleri vurulmak kolay sanki sen ultrasonda gormedinmi buyuklugu anlasilir yada ultrason kagidinda yazmiyomuTedaviye başladğım doktorum yalan söylüyor olabilir mi?bir doktor bunu yapabilirmi Allah rızası için deliricem artık.diğer doktorun görememe ihtimali olsun diye dua ediyorum yarın sabahı zor edicem gidince dicem başka doktor büyümemiş dedi doktor bey hanginiz doğru söylüyosunuz dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?