hipogonadotropik hipogonadizm (hipo hipo) İlk Aşılamada Hamile Kalanlar Lütfen Paylaş

Bu ne zor işmiş Allahım sen büyüksün hepimize yardım etsin inşallah ben ilacın dozunu artırdım bakalım iki gün 3+2 yaptırcam bakalım nasıl olacak

İnşallah pozitif olur inşallah son olur aminnn

Bu ne zor işmiş Allahım sen büyüksün hepimize yardım etsin inşallah ben ilacın dozunu artırdım bakalım iki gün 3+2 yaptırcam bakalım nasıl olacak
Can'ım ne yaptın iğne dozunu arttırdın mı inş büyümüştür yumurtalar

Can'ım ne yaptın iğne dozunu arttırdın mı inş büyümüştür yumurtalar
Artırdım yumurtalar büyümüş çok şükür yarında kontrolüm var perşembe çatlatma iğnesi yapacağım sonrası Allah kerim.fakat dozu artırmakla iyimi yaptım bilmiyorum biraz geç büyüyeceklermiş belliki doktor madem artırdın daha düşürmek olmaz öyle devam et dedi.şimdi bir daha tedaviye başlayacak olursam yüksek dozmu olacak artık doktora sormayı unutmuşum yarın gittiğimde soracağım senin bi fikrin varmı bu konuda?

Bugün kandil rabbim dileyen isteyen uğraşan herkese hayırlı evlat nasip etsin bu akşam birbirimiz için dua edelim

Can'ım inş bu ay hamile kalırsın bizde başlama dozu genelde 150 doz ile oluyor menogonda 2 toz 1 su Merional 150 lik ise 1 toz 1 su ikinci olarak tedavi süresince doz yükseltilebilir hemen ardında düşürebilirde düşüremeyiz gibi birşey yok bence tecrübem var bu konuda inş pozitif olur sonucun Allah'ın takdiri ama olmazsada bence sen dr nu değiştir ve iğneyle beraber incir kürüne başla

Yani ben tüp bebektede menogon 2 toz bir suyla başladım iki gün sonra 3 toza çıkardılar

Bu ayı sonlandırıp değiştiricem zaten inşallah hamile kalırımda rabbim kurtarır bu eziyetten doktor ellerinde kaldım kimden çare arayacağımı şaşırdım Allah çaresiz dert vermesin tabi bu dert değil ama çok yoruldum halimize şükür yinede Allah sanada nasip etsin canım sana bana hepimize sağolasın destek oldun

Bu arada incir kürü yapıyorum her sabah aç karna içiyorum.eşimede keçiboynuzu pekmezi veriyorm her sabah bir kaşık.bende aynı şekilde bir kaşık.elimiZden geleni yapıyoruz artık gerisi hayurlısı

Ya arkadaşlar bir doktora gidiyorum büyümüş diyor başka bir doktora gidiyorum büyümemiş diyor ben kime güveneceğimi şaşırdım tedaviye başladığım doktorum büyüyor yumurtalar diyor,birde ultrason için başka doktora göründüm büyümemiş küçük bunlar diyor ben ne yapayım kızlar bana bi akıl verin deliricem yarın sabah çatlatma iğnesi yapacaktık şimdi ben ne yapayım?

Tedaviye başladğım doktorum yalan söylüyor olabilir mi?bir doktor bunu yapabilirmi Allah rızası için deliricem artık.diğer doktorun görememe ihtimali olsun diye dua ediyorum yarın sabahı zor edicem gidince dicem başka doktor büyümemiş dedi doktor bey hanginiz doğru söylüyosunuz dicem

Bende anlam veremedim buyumese neden buyumedi desin tup bebek olsa para koparmak icin derim ama sen normal deniyceksin su doktorlari anlamiyorum bu ay olmadi bidaki ay denersin oldu o igneleri vurulmak kolay sanki sen ultrasonda gormedinmi buyuklugu anlasilir yada ultrason kagidinda yazmiyomu

Gördüm valla sanki büyük gibi geldi banada bi tanesi ama çapına 10mm diyor ultrason kağıdıda almadım yarın sabah tedaviye başladığım doktora gidicem yine ondan isticem ultrason kağıdı

Bugün 17.iğnemi yaptırdım geçen ay 14 günde büyümüştü ben hiçbişey anlamadım belki geçen ayda büyümedi aşılama yaptı öylesine şaşırdım kaldım

Can'ım bak ben geçen ay bir dr a gittim foliküller büyüyor çok güzel dedi hocam dedim boyutları nedir kaç adet oldu kızdı bana takılma böyle şeylere dedi olumsuz oldu başka dr a geçtim tek tek ölçüyor kaç adet olduğunu söylüyor resmini veriyor dr çok önemli olmasada içimide rahat ettirdi Allah razı olsun

Arkadaslar bende hipo hopo hastsym.ve asilama yapilackti gecn ay zeynep kamil hastanesinde.fakat yapilmadan o haataneden ayrldm.ankaraada bu haastalk icn onerecgnz dvlet hastnesi varmi.lutfn yrdmci olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…