hipogonadotropik hipogonadizm (hipo hipo) İlk Aşılamada Hamile Kalanlar Lütfen Paylaş

Yazın bende tüp denemek istiyorum olmazsa.ama inşallah olur şu mübarek cuma günü hurmetine Allahım sen bizi kurtar doktor ellerinden
Napalim canim onlarsizda olmuyor senelerce bu durumumdan asla cocugun olmaz olmaz dedi uyuzlar tup bbekde olmaz dediler ama oluyomus ikidefa tup bebek yaptirdm biri bos gebelik biri kalp durmasi bunada sukur o test cubugunda cift cizgiyi gordum midebulantisi cektim hamilelik kaprisi yasadim bunlar hayal edemiyecegim seylerdi insallah ucuncusunde benimle kalir annelik duygusunuda yasarim hepimizde yasayalim insallah allahim o kadar buyukki bizede yasatacak

İnşallahhh Allah hepimize nasip etsin gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize de

Mrh arkadaslar bnde hipo yum tup bebek yaptirmak istiyoruz ama kilo vermem lazim yillardir ilac igne derken cok kilo aldim aranizda kilolu olupta tup bebek yaptiran varmi kilo oluncami tutmuyor acaba.

Meraba arkadaşlarşimdi doktordan geldim geçen ay 2+1 doz menagonla büyüyen yumurtalar bu ay büyümemiş(çok üzgünüm bugün iğnenin 12.günü devam et perşembe tekrar gel dedi doktor ben ne yapayım arkadaşlar bana bi fikir verin ne olur perşembe 17.gün oluyor büyüt mü sizce geçen ay 14 günde büyümüştü 15.gün çatlatma iğnesi yapmıştık bu ay niye büyümedi anlamadım çok üzgünüm((

Ben texdavimde 3toz 3 su kullanmistim kac mm buyumuski simdi

Mrh arkadaslar bnde hipo yum tup bebek yaptirmak istiyoruz ama kilo vermem lazim yillardir ilac igne derken cok kilo aldim aranizda kilolu olupta tup bebek yaptiran varmi kilo oluncami tutmuyor acaba.
Kac kilosunki tup bebek doktorun fazlaysa kilo ver der

Ben texdavimde 3toz 3 su kullanmistim kac mm buyumuski simdi
Tedaviye başladığım doktora gitmedim başka bir doktora gittim bu da olaya fransız tabi hiç büyümemiş ilacın etkisi olmamış dedi doZunu arttır da demedi arttırsammı kendim ne yapsam allahım delircem artık yarabbim sen yardım et(

Sakin artirma kendi basina

Can'ım ben Merional kullanıyorum 150 ile birde bı ay bununla beraber incir kürü yaptım tutar mı bilmem ama doktorum folüküllerin güzel büyüdüğünü söyledi bu seninle alakalı değil bence rahat ol hepimiz iğnelere geçte olsa güzel cevap veriyoruz mühim olan doktorun ayarladığı doz bu ay olmasa ümitsiz olma dr değiştir ve incir kürü kullan beraber benim bir ay büyümesi duraklamıştı moralim bozuldu sadece iki gün yaptım incir kürü hızla büyüdü sende bu birkaç günde içebilirsin

sabah yaptım hemen incir kürü akşam sabah içicem.doktorumu aradım ezbere diyemem ama istersen dozu artır ptesi kadar dedi.pek de gönüllü değildi ama artırcam bugün.Allahım sen bizi kurtar bu durumlardan artık dayanamıyorum ya

Siz merionalı kaç aydır kullanıyorsunuz kaç aydır deniyorusunuz ben ikinci defa deniyorum şimdiden pes ettim Allahımsen büyüksün :,(

Dozu artırayımmı iki gün artırmayım mı karar veremiyorum bana bi akıl verin ne olur

Dozu artırayımmı iki gün artırmayım mı karar veremiyorum bana bi akıl verin ne olur
Canım bence böyle bir hata yapma o Nasıl bir doktor ki sana böyle birşey söylüyor riskli birşey ama emin ol incir kürünün faydasını göreceksin inş bu ay olmazsa bir dahakine adet döneminde başla bana gelince ben tüp bebekte menogon kullanmıştım 225 doz ile olmadı sonra bir yumurta takibi menogon ile oldu onda bir yumurta oldu sonra bir aşılama ve iki takip Merional 150 ile oldu 225 e çıkmadık hiç ilk aşılamamda 7 yumurta olmuştu hiç tutmadı bunda sayı söylemedi iyi dedi Allahım inş bu pozitif olur amin

İkinci aşılamada Merional ile oldu hepsini ücretsiz alıyorum sıradan bir iç hastalıkları doktoru çıkardı raporu özel bir hastanede menogon Merional pregnly çatlatma iğnesi hepsi ücretsiz ama piyasada pregnly yok ovitrelle kullandım ücretli

Tüm yöntemler dahil 6 kez denedim iki kez de gonal f kullandırdı bir dr o iğne yetersiz bizim için nitekim yumurtada olmamıştı onu saymıyor inş sabrın sonu selamet

Siz merionalı kaç aydır kullanıyorsunuz kaç aydır deniyorusunuz ben ikinci defa deniyorum şimdiden pes ettim Allahımsen büyüksün :,(
Merionalla menogon ayni igneler bana doktor merional yazdi bulamadim menogon kullan ayni igneler dedi

Bir kez denedim Can'ım tüp bebeği negatif oldu her seferinde birden fazla güzel folikül olmasına rağmen hiç tutmadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…