lk muayene semra hanima gidicem ama devamli o takip etmiyor bi doktor secmemiz gerekiyo ama degerlendirmeleri beraber yapiyolarmis agustos eylul gibi basliycaz insallah tup bebek yaptiricazBncede semra hanimi tercih et o dr un adini duydum iyiymis bizde 2 3 ay icinde baslicaz bizde semra hanima gidecez siz ne zqman gideceksiniz tup bebek icinmi gideceksiniz yoksa asilamami dusunuyorsunuz.
Canım hiç panik yapma ben 22gün yaptırdım iğne 22günde büyüdü.büyüyor hiç merak etme doktorların bu soğuk konuşmaları çat çat herşeyi yüzüne söylerler insanın büyümemiş bu boşuna uğraşma büyümez bu diye söyleyişi hala gözümün önünde.gerizekalı.panik yapma canım büyüyor büyüyecek ergeç.sakin ol stres en büyük düşmanBi degsklik olmams.yine yazdi ineleri dort gun kullanp daha snra tekrr gtcm pazrtsi.yorucu bi surec allah hepimzin yardmcisi olsn
Saatine ben çok dikkat ettim ama seninki istisna bir durum birşey olmaz inşallah içini ferah tutKizlar bse sorcam.şu doktorun verdgi menogon ine hergun 6buck 7gbi vurulmam lazm.ole de vurlyrdm.ama hastneden cktm memlekete doncem bileti kestm.6bcuk 7gbi mecburen yolda olacm.ben de otogarda acil var iki saat erken yaptrdm.bi bilgniz varmi sakincalimi
Sperm canliligini 72 saat koruyo iki gun snr gene iliskiye gir bence yeterlidirİlişkinin olduğu sabah çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım ayakta duramıyordum fakat oturunca geçen bir ağrı.yumurtaların çatlamasına bağladım bu sabah geçti çok şükür.size sorum doktor bir hafta ilişki dedi ama bence artık gerek yok zorunlu olunca zaten çok zor oluyor.siz ne düşünürsünüz fikrinizi almak istedim
Yumurtanın yaşama süresi 24saat zaten daha gerek yok diyorum.bunaldım zaten büyüdü büyümedi oldu olmadı hayırlısı Allah nasip ettiyse elbet olmuşturSperm canliligini 72 saat koruyo iki gun snr gene iliskiye gir bence yeterlidir
Bizimki normal çok şükür spermde sıkıntı yok.Kizlar bu arada sperm degerleriniz ne bizimki dusuk oldugu icin tup bebek deniyo olabilirlermi
Bizde eşimin değerleri normal bir doktor tüp bebek dedi biri gerek yok dediKizlar bu arada sperm degerleriniz ne bizimki dusuk oldugu icin tup bebek deniyo olabilirlermi
cnm merhaba biz mesaj yoluyla gurup kurduk hipohipolu arkadaşlar ..Dönüş Soysal... olarak orda birçok arkadaş yol gösteriyoruz birbirimize istersen sende kendini ekleyip dahil olabilirsinYumurtanın yaşama süresi 24saat zaten daha gerek yok diyorum.bunaldım zaten büyüdü büyümedi oldu olmadı hayırlısı Allah nasip ettiyse elbet olmuştur
Arkadaşlar merhaba bende hipo hastasıyım ve hipo hastası olan arkadaşlarla facebook da bir grup kurduk 1 arkadaşımızın 1 oğlu var bir arkadaşımız bugün hamile olduğunu öğrendi tüp bebek ile 2 arkadaşımız tedavi aşamasında gelin beraber dertleşelim :) Dönüş Soysal ismi ile beni eklerseniz ben sizi grup a dahil ederimBncede semra hanimi tercih et o dr un adini duydum iyiymis bizde 2 3 ay icinde baslicaz bizde semra hanima gidecez siz ne zqman gideceksiniz tup bebek icinmi gideceksiniz yoksa asilamami dusunuyorsunuz.
Meraba feysbuktan ekledim sizicnm merhaba biz mesaj yoluyla gurup kurduk hipohipolu arkadaşlar ..Dönüş Soysal... olarak orda birçok arkadaş yol gösteriyoruz birbirimize istersen sende kendini ekleyip dahil olabilirsin
Insallah canm benm.bi sorum olacak yumurta gelstrici ineler yapilirken cindel iliskiye girilebilyor demi.yasak filan deil yani demiKızlarrr bende çatlatma iğnemi oldum ayın 10unda bugün 4.günüm oluyor doktorum 36saat sonra ilişki dedi hayırlısı artık biz elimizden geleni yaptık şu mübarek cuma hurmetine Allah hepimiz için hayırlısını versin inş
Ya ben sehir disindan gdip geldgm icn bole sorunlar olack gibi.sence ine saatimi degstreyimmi bilemedm.yani 6buck yedi gbi vurlyrdm.9 10 gibiye ceksemmi bilemedm.cnku haftada iki kere gdyrm hastnneye ve otobus saatleri tam vuruldgm zamna denk geleck gbiSaatine ben çok dikkat ettim ama seninki istisna bir durum birşey olmaz inşallah içini ferah tut
Girilebiliyor serbestInsallah canm benm.bi sorum olacak yumurta gelstrici ineler yapilirken cindel iliskiye girilebilyor demi.yasak filan deil yani demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?