Öyle walla. Kendi hastalığım diye söylemiyorum, çok karizma bir adı var naniknaniktelaffuz etmesi bile zor...Allah yardımcınız olsun:teselli:
Erkeklerdeki hipogonadizm hakkında benim de fazla bilgim yok ama kadınlarda en kolay tedavi edilebilen hastalıklardan biri olarak biliyorum. Tabi başka bir sorun yoksa.
geçmiş olsun tedavisi uzun mu sürüyor. bi arkaadşımda benzer bi hastalık var dostineks kullanıyor adet göremediği zaman
kaç yıllık evlisin bonadea hiç bebiş olmadımı ne tedavisi uygulanıyor ayy kusura bakma çok soru sordum galiba ben iki yıllık evliyim hamile kalmamak için pek bir neden bulamadı doktor psikolojik olabilir diyor bir çok kişi bilmiyorum bakalım kısmet
merhaba canım ben hipergonadotropik hipogonadizm hastasıyım durumum seninkinden farklı biraz ama paylaşmak istedim benim beynim fsh lh salgılıyor ama gonad(yumurtalık)çalışmıyor sebebi geçmiş geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle gördüğüm radyoterapi nedeniyle overlerim hasar gördü ben anne olamayacağım canımsenağlama ana dualarım seninle umarım
allah hayırlısıyla bir bebiş nasip eder sana ve tüm isteyenlere
Canım çok üzüldüm geçmiş olsun ama tıpta her geçen gün yeni şeyler bulunuyor. Bakarsın sen evlendiğinde bir çözüm bulunur. Allah'tan umut kesilmez.merhaba canım ben hipergonadotropik hipogonadizm hastasıyım durumum seninkinden farklı biraz ama paylaşmak istedim benim beynim fsh lh salgılıyor ama gonad(yumurtalık)çalışmıyor sebebi geçmiş geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle gördüğüm radyoterapi nedeniyle overlerim hasar gördü ben anne olamayacağım canımsenağlama ana dualarım seninle umarım
merhaba canım ben hipergonadotropik hipogonadizm hastasıyım durumum seninkinden farklı biraz ama paylaşmak istedim benim beynim fsh lh salgılıyor ama gonad(yumurtalık)çalışmıyor sebebi geçmiş geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle gördüğüm radyoterapi nedeniyle overlerim hasar gördü ben anne olamayacağım canımsenağlama ana dualarım seninle umarım
Güncell.......................................Bonibon abla..Seni bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?