merhaba herkese bonadeacıgım seninle rahatsızlıgımız aynen alah yardımcımız olsun gercekten de zor seninla emailde görüşmek isterim ben bende iki yıldır ugraşıyorum bu işlerle fikir alışverişi yapardık bu hastalıkla ugraşan çok nadir insanlardan biriyiz bende iki aşılama bir tüp bebek yaptırdım negatif olsun ne yapalım kısmet yani
Güncell.......................................Bonibon abla..Seni bekliyoruz :)
kızlar öyle havalara girmeyin nadir bulunan hastalığımız var diye..benim kuzende hipogonadik hipo..21 yaşında.bekar. ama dr u ona çocuk ihtimalinin yaşındaki normal kadınlarla aynı olduğunu,ama sadece ilaç kullanarak hamile kalabileceğini söylemiş...yani abartılacak bi durum değilmiş gibi duruyor...
ayrıca ilaçla adet gördüğü için adet sancısı falanda olmuyo iyi tarafı.bi iyi tarafıda yaz tatillerinde ilaç almayıp bir ay boyunca doya doya denize girebilmesi...
slm bonadea seninle aynı dertten muzdaribiz aşılama için gün sayıyorum gonal f e başlıycaz umarım mutlu sona kavuşuruz
Arkadaşlar merhaba.Ben de Hipo. hipo. hastasıyım.Sadece 1 aşılama geçirdim ama sonuç negatifti.Bu yaz inşallah mikro deniycez.Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.Ben adet olmak için lutenyl kullanıyorum.Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Canım özelden cevap attım.Bonedeacım merhaba
Tup bebekte kullanılan ılacları ve eger bılıyorsan fıyatlarını kacar tane gıttıgını (yaklasık)yazabılır mısın?Benimde bu 2 asılamada da olmazsa tüp bebege gecıcem.Biliyorsun benım bır cocugum oldugu ıcın tup bebek masraflarını devlet karsılamıyor.Bende onun ıcın sımdıden tup bebek ıcın para bırıktırmeye baslayayım dıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?