Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ne zaman olursa olsun mesajlarınızı bekliycem
hipogonadotropik hipogonadizm olanlar
teşhis nasıl konuldu sizlere, daha en başından bahsediyorum, adet görmeme ve göğüs gelişmesi olmaması mıydı, bende de bu olabilir, henüz doktora gitmedim, göğüs gelişmesi bu hastalıkta oluyor mu olmuyormu nolur bana cevap verin[/Q
merhaba canim bende bu teshis konulmus kisiyim
neyse 14 yasina gelmistim ne adet goruyordum nede gogus gelisimi vardi
annem doktora goturdu yumurtaliklarimin kucuk oldugundan filan bahsettiler
tabi horman testlerimde dusuktu
ilac verdi onunla adet goruyordum
dedi yasi kucuk ilerde olur
annem daha sonra baska doktora o da ayni ilaclar veriyordu
tabi bu arada ilaclarla beraber goguslerinde buyuyor
sonra 17 yasina geldim
o zaman koydular bu teshisi onceleri cok stres yapmistim neden ben diye simdi alistim
baska birseyler sormak istersen de sorabilirsin
ozelimede yazabilisin farketmez
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, ve inanın fikrimi tamamen ters yöne değiştirdiniz, o kadar olumsuz düşünüyordum ki, artık bende papatya bahçesindeyim oradan da görüşürüz umarım
evet arkadaşım tekrar teşekkürler çok yardımcı oldun bu arada sen nasılsın son durumlar ne fazla merakda bırakma bizleri,:CüvCüv:hoppaless nasılsın arkadaşım attığım mailler ulaştı mı işine yaradı mı ? yardımcı olabildiyesem ne mutlu bana burdan da yazıyorum ki sizlere herkes bildiklerimizden faydalansın çaresizlik içinde ne yapacağım diye düşünmesin doğru dr. bulabiliriz umarım hipolu bir sürü hamile arkadaşımız var ve doğum yapanlarda var bu arada herkese umut olması dileğiyle....hihoyyyt