Hipogonadotropik Hipogonadizm

Bu konu rosem :26:

canım ben dün bu topiğin bir kaç sayfasını okumuştum ilaçsız regl olamama dışında umut hep var ....... pko dan daha da yüksek hemde ben ona çok sevindim !!!!!! önümüzdeki hafta doktora gitmem şart oldu pko mu hipo mu tanı koyduracağım yeni bir doktoraa

Bende 7aylik evliyim bir ay oldum tedaviye başlayali kizlar kafam okadar karişikki araniza katilmak istedim :KK61:

Doktorum hiç aşilama yapmadi tutmaz dedi tup bebek dedi bende kabulettim ama kafam cok karisik once aşilamami yaptirsaydim dun menogon igneye basladik 3gun kalcadan dedi doktorum inş hayirlisi olur:KK43:

Yumurtalar gelişmezse yapcak bisey yok dedi ozel hastaneye gidiyorum cok pahali allah yardimcimiz olsun hipolular iyilestimi:-)kimse yok artik

Merhaba cnm
tedavi n hayırlı olsun.
inşallah hersey yolunda gider ve sen de anneligi yaşarsın cnm
Doktorun neden öyle dedi anlamadım.
yani sonuçta bizde yumurta gelismeme problemi var
o da zaten ilaçlarla oluyor her iki yontemde de
neyse belki bir bildiği vardır

Çok tesekkur ederim ignelere başladik menogona devam:KK61:çok canim yaniyo E2 istedi 104 cikti dozu yukseltelim dedi pzt kontrol inş hersey guzel olur

kızlar bu hastalık nedir bilen biri bana açıklayabilir mi acaba..yumurta oluşumu az mı oluyo bu hastalıkta

yok benim yumurta rezervim az ama değerlerim normal çıkıyo. bir arkadaşım bu hastalıktan bahsetti de o yüzden araştırayım dedim. pek bişey bulamadım ondan sordum

Hâlâ bu sayfaya bakan var mii ben de hipoluyum transferin 4. Günü sonuç bekliyorum arkadaşlar. Başka rup bebek yaptıran var mi

Bende hipoluyum ama doktorun çok can sıkıcı bir şey olmadığını hapimi icmem gerektiğini söyledi.Teşhis konulali sadece 2 ay oldu .Hapimi düzenli içmeye çalışıyorum .1ay sonra kontrolün var .
Bu siteye yazan herkese çok teşekkür ederim.Sayenizde bir çok bilgi edindim.

16yaşındayım çok erken doktora giittigim için tedaviye de erken başladım.Şu an hap kullanıyorum.

Eğer erken yaşta giderseniz çocuk sahibi olma olasılığı artarmış geç kalmayin ve bu o kadar da korkutucu bir hastalık değil

Back
X