Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar merhaba bende bu hastalığa sahibim yaklasık 5 senedir trisequens diye bir ilaç kullanıyorum.doktorum bu konuda uzmandır.bana bu ilaç tedeavisini uyguladı ve her sene fsh lh ve tsh hormonlarımı ölçtürmemi istedi sonunda hormonlarım düzene girdi.ama suanda cocuk sahibi olamayanları burda okuyunca korktum. ben evli değilim bu yüzdende evlenmeyi düşünmüuyorum
çok kötü
hipotroidi +
anti-tipo
tsh=24.12
ve dr endokrine gönderdi beni samatyada ya yerim 22 aralık salıya randevu verdi
arkadaşlar kimse yokmu burda yardımcı olucak bilgi almak istiyorum Hipogonadotropik Hipogonadizm ismi bile uzun söyleyemiyorum teşhisi koyulmuştu 7 yıl önce şu an 6 aylık evliyim hemen tedaviye başlıycaz nasıl olur başlamalımıyım sizce doktora gittim aşılama dedi ne yapmalıyım
Arkadaşlar aramızda Hipogonadotropik Hipogonadizm'li* arkadaşlar var mı acaba? Ya da hipogonadizm olup da bebiş sahibi olan tanıdığınız biri var mı ?
*Bu arada bilmeyen arkadaşlar için belirteyim: Hipogonadotropik Hipogonadizm, beyin sapından FSH ve LH hormonları salgılanmadığı için ilaçsız adet görememe durumudur. Primer Amonore de deniliyor.
kızlarrr nerdesiniz yaaa hepiniz şifa bulmuşsunuzdur inşaallah da ondan yazmıyorsunuzdur....
canım
bende o hastaliktan var
biz hepimiz baska bir sitedeyiz
bizim gibi olanlarin sohbet ettigi yer
orda bulusalim
adres cocukistiyorum dan forum baslagindanyeni forum yazisindan giriyorsunuz
orda bizleri bulabilirsiniz
ben tanisali 1 yil oldu
o gunden sonra hic kendimi yalniz hissetmedim
arkadaşlar kimse yokmu burda yardımcı olucak bilgi almak istiyorum Hipogonadotropik Hipogonadizm ismi bile uzun söyleyemiyorum teşhisi koyulmuştu 7 yıl önce şu an 6 aylık evliyim hemen tedaviye başlıycaz nasıl olur başlamalımıyım sizce doktora gittim aşılama dedi ne yapmalıyım