• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipogonadotropik Hipogonadizm

tubuko bende hipoluyum 1.tedavimden sonuç alamadık sonra eşimin sperm değeri düşük olduğu için aşılamayı önerdi ve aşılama yapıldı bugün 3.gün bayramdan sonra belli olacak sonuç hayırlısı artıık.

arkadaşlar merhaba bende bu hastalığa sahibim yaklasık 5 senedir trisequens diye bir ilaç kullanıyorum.doktorum bu konuda uzmandır.bana bu ilaç tedeavisini uyguladı ve her sene fsh lh ve tsh hormonlarımı ölçtürmemi istedi sonunda hormonlarım düzene girdi.ama suanda cocuk sahibi olamayanları burda okuyunca korktum. ben evli değilim bu yüzdende evlenmeyi düşünmüuyorum

nagihan çocuk sahibi olamayanlar var ama bir okadarda hamile ve çocuk sahibi olan arkadaşlarımız var tedavisi mümkün olan bi hastalık grubundayız bence buyüzden evlenmemezlik yapma tedavisi kolay bihastalık.tedavi sürecini kısaca anlatayım:ilk önce yumurtalıkları büyütmek için ilaç tedavisi uygulanıyo yaklaşık 10-15 gün arası yumurtalık büyüyo sonra yumurta çatlatıcı veriliyo eşinin durumuna göre ilişki veya aşılama öneriliyo bu anlattığım süreç 1ayı aşmıyo bile.ve şuanda hamile olan doğum yapmış olan arkadaşlarımız var......

ben bugün gördüm bu siteyi bende aynı rahatsızlık var hipodonotropili hipoganadizm ismi bile aklımda kalmıyo desem yersi:):) hayatla barışık olmak lazım ama çocuk olmayacağı düşüncesi insanı karamsarlığa götürüyor ben nişanlıyım beni de uzun tedavi bekleyecek anladığım kadar

ben de öyle düşünüyordum evlenmem diye ama karşıma beni anlayan biri çıkınca o fikir hiç de doğru olmadığını düşünüyorum insan çocuk sahibi olmak için değil aşk sevgi için evlilik yapmalı eğer evliliğe karar verirsen evlenmeden flörteyken iyi tanıdım diyosan sevgisine inandıysan bu sorunu sevdiğinle paylaş o şekilde kabul ederse hayatını birleştir en azından kafan rafat bir şekilde evliliğe adım atarsın benim kafam rahat evlenmeden önce ama evlilikte uzun tedavi bekliyor ve çocuk olmayacağını düşünmek beni ürkütüyor çok üzüyor burda okuduklarım beni az da olsa umutlandırıyor Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah tüm bu rahatsızlığı taşayan arkadaşlara allah çocuk nasip eder inşallaaahhhh

lale hiç çocuk olmayacak diye düşünme tedavisi kolay gruba giriyoruz.ben 3 senelik evliyim ama ilk tedavime yazın başladım sonuç alamadık ama benim hatam ,doktor eşimden tahlil istedi ben yaptırmasını istemedim sorun bende diye ikinci tedavimde tahlili yaptırdık eşimin sperm değerleri normalden biraz düşük çıktı oyüzden aşılama ile hamile kalabilirmişim veeeee ikinci tedavimde hamilee kaldım şuan çok yeni ama hamileyim çook şükür.cocukistiyorum adresine girin biz hipogodadizm liler hep ordayız lalecim bekliyorum seni oraya...

çok kötü
hipotroidi +
anti-tipo
tsh=24.12
ve dr endokrine gönderdi beni samatyada ya yerim 22 aralık salıya randevu verdi

canım bozma moralini iyi bir endokrin dr u bulursan inşallah güzel sonuçlar alırsın. bak en azından teşhisin konmuş. teşhis olduktan sonra tedavin kolay olur yeterki işinin ehli doktorlara denk gel.

arkadaşlar kimse yokmu burda yardımcı olucak bilgi almak istiyorum Hipogonadotropik Hipogonadizm ismi bile uzun söyleyemiyorum teşhisi koyulmuştu 7 yıl önce şu an 6 aylık evliyim hemen tedaviye başlıycaz nasıl olur başlamalımıyım sizce doktora gittim aşılama dedi ne yapmalıyım

arkadaşlar kimse yokmu burda yardımcı olucak bilgi almak istiyorum Hipogonadotropik Hipogonadizm ismi bile uzun söyleyemiyorum teşhisi koyulmuştu 7 yıl önce şu an 6 aylık evliyim hemen tedaviye başlıycaz nasıl olur başlamalımıyım sizce doktora gittim aşılama dedi ne yapmalıyım

asmin hipogonadotropik hipoganadizm hastalığı olanlar cocukistiyorum adresindeyiz google den cocukistiyorum yaz forum a gir(yeni forum) ordayız valla böyle yazıyorum ama sorun olmaz inşallah:kedi:bende aşılama yaptırdım şuanda hamileyim tedavi süreci hem kısa hemde kolay hiç düşünme bekliyoruz seni cocukistiyorum a ordaki adım papatya38
genelde buraya giren pek olmuyo

merhaba ben de o adı uzun ve telafuzu zor olan hastalardanım daha yeni öğrendim ve evliyim anne olmak istiyorum bu hastLIKta olupta anne olabilen var mı lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar aramızda Hipogonadotropik Hipogonadizm'li* arkadaşlar var mı acaba? Ya da hipogonadizm olup da bebiş sahibi olan tanıdığınız biri var mı ?

*Bu arada bilmeyen arkadaşlar için belirteyim: Hipogonadotropik Hipogonadizm, beyin sapından FSH ve LH hormonları salgılanmadığı için ilaçsız adet görememe durumudur. Primer Amonore de deniliyor.

Merhaba bende hipohonadizm hastasıyım doktorum primer amonorenin bana daha farklı olduğunu söyledi sanırım onda hiç adet görülmüyomuş bilmiyorum yinede bizde bir aşılama bir tüp bebek denemesi yaptık 1-2 ay içinde bakalım yine aşılama denemesi yapıcaz hepimize bol şans benim aşılamam tuttu diyen arkadaşlar bana umut veriyo bol şans herkese

bende hipoluyum ve aşılamayla hamile kaldım fakat 25 haftada ikiz hamileliğim düşük doğumla sonlandı. ilk tüp denememde de dış gebelik geçirdim ben biraz şansızdım sanırım ama hamile kalıp bebeğini kucağına alan arkadaşlarımızda var zelihanın dediği yerde çokça hipolu bulabilirsin :)

Arkadaşlar topiğin başından itibaren okumuyormusunuz !!!!

hipoluyuz ama hamileyiz ve doğururuz ... ben ilk denememde hamile kaldım micro denendi eş kaynaklıda oldugu için ve üçüz gebeliğim vardı şimdi üç yaramazım var ellerinizden öper sakın umutsuzluğa kapılmayın tedavisi en kolay sorun .....

kızlarrr nerdesiniz yaaa hepiniz şifa bulmuşsunuzdur inşaallah da ondan yazmıyorsunuzdur....

CANIM
bende o hastaliktan var
biz hepimiz baska bir sitedeyiz
bizim gibi olanlarin sohbet ettigi yer
orda bulusalim
adres cocukistiyorum dan forum baslagindanyeni forum yazisindan giriyorsunuz
orda bizleri bulabilirsiniz
ben tanisali 1 yil oldu
o gunden sonra hic kendimi yalniz hissetmedim

canım
bende o hastaliktan var
biz hepimiz baska bir sitedeyiz
bizim gibi olanlarin sohbet ettigi yer
orda bulusalim
adres cocukistiyorum dan forum baslagindanyeni forum yazisindan giriyorsunuz
orda bizleri bulabilirsiniz
ben tanisali 1 yil oldu
o gunden sonra hic kendimi yalniz hissetmedim

tesekkür ederim canım

bende aynı şekilde Hipogonadotropik Hipogonadizm hastasıyım aynen 6 yıl önce bu hastalık ön tanısıyla tedavi olmaya başladım 1 yıllık evliyim bebek için tedaviye yeni bşladım kan değerlerim alındı henüz bakalım norolojiye sevk edildim beyim tomografim çekilecek öyle yani yeni başladım ileryen zamanlrada tedavi süreci hakkında bilgi verebilirim.

arkadaşım yaş kaç bu arada kaç yaşındayken bu teşhis konuldu

Back
X