Hipogonadotropik Hipogonadizm

kızlar yaa bizim rahatsızlığımız için de bitki filan vardır yaaa keşke bieln biri çıksa ve söylese mafoldumben

merhaba arkadaşım ben de doğuştan hipogonatropik hipogonadizm hastasıyım..sormak istediğin sorular varsa yardımcı olurum seve seve..

Kızlar ben de tedavıye baŞladım tÜm cesaretımı toplayıp...darısı baŞlayamayan herkese...

Merhaba arkadaşlar bende sizinle aynı kaderi paylaşanlardanım.Bana da 5 yıl önce bu teşhis konulmuştu ve ilk öğrendiğimden bu yana doktorumun önerdiği doğum kontrol hapını kullanıyorum.Size birşey sormak istiyorum...Bu ilaçlar uzun süre kullanılması durumunda meme kanseri ve rahim ağzı kanseri gibi hastalıkların ortaya çıkabileceği konusunda söylentiler duyuyorum ve korkuyoum :(( aynı zamanda bu tür hastalıklara karşı koruyu özelliği olduğunu da okumuştum ama bu ilacı kullanmak durumunda olduğum için korkuyorum işte :(( gerçekten böyle birşey olabilir mi??

Merhaba arkadaşlar bende sizinle aynı kaderi paylaşanlardanım.Bana da 5 yıl önce bu teşhis konulmuştu ve ilk öğrendiğimden bu yana doktorumun önerdiği doğum kontrol hapını kullanıyorum.Size birşey sormak istiyorum...Bu ilaçlar uzun süre kullanılması durumunda meme kanseri ve rahim ağzı kanseri gibi hastalıkların ortaya çıkabileceği konusunda söylentiler duyuyorum ve korkuyoum :(( aynı zamanda bu tür hastalıklara karşı koruyu özelliği olduğunu da okumuştum ama bu ilacı kullanmak durumunda olduğum için korkuyorum işte :(( gerçekten böyle birşey olabilir mi??

merhaba canım açıkcası genelde bu tür söylentiler çıkıyor ama benim doktorumda kullanmamam durumunda yumurtalık ve rahim kanserine yakalanma riskim olduğunu söylemişti çünkü rahim bellibir düzeyde hormona ihtiyaç duyuyor almayıncada sorunlar oluşuyor bana kalırsa ilacına devam et çünkü başka şansımız yok canım

merhaba canım açıkcası genelde bu tür söylentiler çıkıyor ama benim doktorumda kullanmamam durumunda yumurtalık ve rahim kanserine yakalanma riskim olduğunu söylemişti çünkü rahim bellibir düzeyde hormona ihtiyaç duyuyor almayıncada sorunlar oluşuyor bana kalırsa ilacına devam et çünkü başka şansımız yok canım

teşekkürler canım kader arkadaşlarımdan böyle yorumlar almak içimi ferahlattı doğrusu,tekrar teşekkürler Allah yardımcımız olsun...

slm arkadaşlar bende hipo hipo olduğumu ögrendim 17senelik evliyim4tüp bebek denemesi var şu an devlette yaptırıyorum doktorum hipo hipo teşisi koydu önceki tüp bebek denememi iptal etti tedaviye yanıtvermedgim için büyük ihtimal bunuda yarin iptal edecek 2tanen yumurtam çıktı yüksek dozda ilaçlar kullanarak amayumurtam büyümedigi için iptal edecek eşimdekabul etmedi kendi cebimizden aldık ilaçları tedaviye 2gün daha devam e2 170 çıkmıştı ama yumurtalarımda tık yokmuş harektlenme var ama büyümüyor dedi napacagımı şaşırdım allahım yardımcımız olsun bu hastalıgımızla ilgili raporçıkarmak istiyorum ama nasıl çıkıyor e2 fsh kaç olması gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar bende doğuştan hipoluyum hiç ilaçsız adet görmedim.1 yıllık evliyim.5 ağustosta herman işçiyle randevum var.umarım ii şeyler söyler ve bebeğim olur.bu aşamada beni neler bekliyor.evlendikten sonraki ilk doktor a gidişim olucak.yani bu hastalığın tedavi aşaması nedir nasıl başlanıyor.ne olur paylaşın benimle:1:

bende bu durumdan muzdarib yaşıyorum şükürler olsun ki tüp bebek yöntemi ile bir kızım oldu dr lar basir bir rahatsızlık diyor ama bizi en iyi biz anlarız darısı sizlerinde başına arkadaşlar umutdunuzu yitirmeyin

Arkadaşlar bende bu hastalıkla boğuşmaya yeni başladım......2 yıllık evliyim.yeni bebek sahibi olmaya karar verdim.yeni doktora gittim ve sonuç olarak tedaviyle bebek sahibi olabileceğim söylendi ve bunun sonucunda menogon verdi doktorum 4 gün vurulucam....bu süreçten sonra beni neler beklio lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi olup bebek sahibi olan varmı arkadaşlar çok kötü durumdayım lütfen yardım edin bana.....moralim sıfır....:43:

Kadınlarda durum ne bilmiyorum ama benim eşim hipogonadizm..Bizde uzun süre menagon kullandık...Şükür işe yaradı..Umarım sizde de işe yarar...

Merhabalar,
benim hormonlar normal fakat adet görememe sorunum var,ilaç kullanınca oluyor. yoksa yok.
ve tüp bebek sayesinde ikiz bebeklerim var. Hepinize bolşans ve sağlıklar.

Back
X