Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

Ne kadarlık bebek

Başınız saolsun kızınız ne kadarlıktı neydi teşhisi benimki de kız iki aylık oldu

Ben Bi kere aldım kucağıma sonra vermediler evet zor hem de çok ne diyebilirim ki Allah size de sabır versin

Tapvd. arkus hipoplazisi. pulmoner hipertansiyon. vsd. Bizdeki teşhisler bunlar.

Böyle beklemek çok acı onu göremiyorum ne halde bilmiyorum bu virüsten dolayı hiç göstermiyorlar delip deşiyorlar iki aydır anjuyo oldu sonra ameliyat şimdi Bi daha yapıcaz deniyor

Bebeğimin sol tarafı gelişmemiş elinde ayağında anomaliler var sol gözü görmüyor safra kesesi yok dendi

Merhaba hanımlar
Ben henüz bebek sahibi olamadım ama ikinizi de tebrik etmek için uğradım konunuza.
Allah ikinizin de yardımcısı olsun. Bu kadar büyük yürekli kadınlara sağlıklı bebekler versin dilerim. İnşallah bu sorun bütün yaşamlarında karşılaşacakları ilk ve son problem olsun.
İkinizi de bebeklerinizden vazgeçmediğiniz için takdir ettim

Böyle beklemek çok acı onu göremiyorum ne halde bilmiyorum bu virüsten dolayı hiç göstermiyorlar delip deşiyorlar iki aydır anjuyo oldu sonra ameliyat şimdi Bi daha yapıcaz deniyor
Sizi çok iyi anlıyorum bugün 69 gün oldum kızımı kaybedeli hala çok ağlıyorum neden kucağıma alamadım kokusuna bakmadım dokunmadım o kadar çok canm yanıyor ki ilk günkü gibi bazen ağlıyorum . Sabırlı olun başka çocuk var mı

Bi kızım var. Ben kucağıma aldım ama o anki şokla öpmedim şimdi en çok ona üzülüyorum yavrum annesine küstü belki de

Bi kızım var. Ben kucağıma aldım ama o anki şokla öpmedim şimdi en çok ona üzülüyorum yavrum annesine küstü belki de
İnsan çok şey dusunuyor kendini suçluyor bir sürü şey kendinizi suçlamayın bu bir imtihan dünyası ve her şeyin bir sebebi vardır bol bol dua edin güçlü olun ve ısrarla hastaneye bebeğinizin sütünü verin içirsinler bu bebeklere anne sütü şifa hangi hastanede

Merhaba uzun oldu sayfaya girmeyeli bu hastalıkla mücadele eden annelerimize ve yavrularımıza Allah yardım Etsin şifalar versin. postu 2015 yılında açmıştım ama bu kervan devam ediyor ne diyim Allah evlatlarımızı korusun şuan iki evladım var biri yeni oldu aradan beş yıl geçti hala aklımda yaşadığım süreç ve her bebekte aynı korku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…