- 14 Ekim 2020
- 16
- 0
- 1
- 33
Ne kadarlık bebekHala yoğun bakımda kalp damarlarında sorun var temiz kan kirli kana karışıyor diye stend takılmıştı şimdi basınç yükselmiş iyi takamamışız yeniden ameliyat olacak dendi sonra da aradılar enfeksiyon kapmış onun geçmesini bekleyeceğiz dediler antibiyotik başlamışlar 3 gündür bekliyoruz
Rabbim şifa versin zor bir hastalık çok ağır kızımı kaybettim bu hastalıktan 6 Ağustos taNe kadarlık bebek
Hipoplastik sol kalp sendromu . Çok sağolunBaşınız saolsun kızınız ne kadarlıktı neydi teşhisi benimki de kız iki aylık oldu
12 gün yaşadı hiç kucağıma aladim emziremedim çok ağır bir durum Allah yaşatmasın bidaha sizede sabır ve sağlık versinHipoplastik sol kalp sendromu . Çok sağolun
12 gün 25 temmuzda doğdu 6 Ağustos ta melek olduNe kadar yaşadı
Amin zaten vermiyorlar anneye hiç anjiyolara giderken görüyordum guvezde baya araştırdım bu hastalığı Dr lari sizin bebeğe ne dendiBen Bi kere aldım kucağıma sonra vermediler evet zor hem de çok ne diyebilirim ki Allah size de sabır versin
Nerde yaşıyorsunuz bu konuda uzman Dr lar ile görüşün araştırın mutlakaTapvd. arkus hipoplazisi. pulmoner hipertansiyon. vsd. Bizdeki teşhisler bunlar.
mrb 31 haftalık hamileyim ve 26. haftamda bebeğime hipoplastik sol kalp sendromu tanısı konuldu. bana bebeğimi aldırmamı önerdiler ben yavruma kıymadım doğum yapmaya karar verdim benim gibi olan annelerle iletişim kurmak istiyorum sizler ne yaptınız çok merak ediyorum
Merhaba hanımlarMrb canım bende 24.haftalık gebeyim.Benim minik kızımada 22.haftada aynı teşhis konuldu.ilk gittiğim radyoloji uzmanı dışında şanslıydım sanırım.Gittiğim perinatologlar bebeğimin böyle bir sorunu olduğunu ancak ameliyatla düzelebileceğini söylediler.Bende senin gibi şimdi doğumu bekliyorum amniyosentez yaptırmadım kızımın içimde hareket ettiğini hissederken ona nasıl kıyabilirimki.Sağlık alanında çalıştığım için Dr. ve hemşire arkadaşlarımla görüştüğümde aslında çoğu bebeklerin bu şekilde doğduğunu ancak ya kendiliğinden ya da operasyonla düzelebileceğini söylediler bu da beni bi nebze rahatlattı.Rabbim herşeyin en iyisini bilir. biz bunu bir imtihan olarak kabullendik.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .bizlerde bebişlerimizi sağ salim kollarımıza alırız Rabbimin izniyle.
Sizi çok iyi anlıyorum bugün 69 gün oldum kızımı kaybedeli hala çok ağlıyorum neden kucağıma alamadım kokusuna bakmadım dokunmadım o kadar çok canm yanıyor ki ilk günkü gibi bazen ağlıyorum . Sabırlı olun başka çocuk var mıBöyle beklemek çok acı onu göremiyorum ne halde bilmiyorum bu virüsten dolayı hiç göstermiyorlar delip deşiyorlar iki aydır anjuyo oldu sonra ameliyat şimdi Bi daha yapıcaz deniyor
İnsan çok şey dusunuyor kendini suçluyor bir sürü şey kendinizi suçlamayın bu bir imtihan dünyası ve her şeyin bir sebebi vardır bol bol dua edin güçlü olun ve ısrarla hastaneye bebeğinizin sütünü verin içirsinler bu bebeklere anne sütü şifa hangi hastanedeBi kızım var. Ben kucağıma aldım ama o anki şokla öpmedim şimdi en çok ona üzülüyorum yavrum annesine küstü belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?