Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

Rabbimden gelen başımızın üstünde ama kullarından hiç razı değilim yenidoğan yogun bakım personeli çok acımasız bir saatlik ziyaret saatini on dk olarak gösterdiler sürekli uyarı steriliteden bahsediyorlar biz hertürlü onlardan temiz giriyoruz laf işitiyoruz babalar giremez diye orda stajer dr lar beneklerin bulunduğu yerde ders calışıyo onlar bozmuyo steriliteyi bize laf geliyo bir tartışma yaşadık moralim iyice bozuldu bugun taburcu oldum yavrumdan ayrı yerde kalmak ki bugun sütümü sağdım koyacak yer bulamadım dökmek zorunda kaldım bu beni çok kötü etti dayanmak çok zor onu o halde görmek çok zor sabır istiyorum rabbimden üç gündür doğum yapalı normaldi Allahtan mahvoldum arada

Zaten cektigimiz bize yetiyor bi de personel böyle davranırsa ne yapalım biz.moral vermeleri gerekirken böyle davranmaları kötü ediyor insanı

Bacım Allahtan bol bol sabır dileyin şuan en çok ona ihtiyaç duyuyorsunuz insanlara o kadar normal geliyo ki sanki yavrum orda basit bi enfeksiyondan yatıyor muamelesi görüyoruz bizim yavrularımız riskli kaybetme durumumuz o kadar çok ki ne kadar görsek yetmez bize ama anlamıyorlar bi de moral bozuyorlar

Allah hepimize sabır versin çalışanlara da biraz anlayış versin ya bu durum çok farklı biraz ilgili olmaları lazımken yaptiklarina bak

Allah hepimize sabır versin çalışanlara da biraz anlayış versin ya bu durum çok farklı biraz ilgili olmaları lazımken yaptiklarina bak

Bende sağlık personeliyim eşimde aynı ama bu sektörde düşmanın yine aynı sektördeki çalışan oluyor sağlıkçıyım deyince daha kötü muamele görüyorsun bizde görüyoruz işte

Sabret artık canım yapacak bişeyimiz yok bebeğimiz için sabretmek zorundayız onlar için.inşallah boşa gitmez bu çekilenler allah karşılığını verir sana bana bizlere bu durumda olanlara

Amin sizede çok iyi örnek olmuyorum ama yaşanacsk şeylere az çok bilerek gireceksiniz hazırlıklı olacaksınız anne karnında yavrunla çok konuş çok sev bugünlerinizin keyfini çıkarın meğer ne güzelmiş içimde kıpır kıpır hep benimle

Yok canım kötü örnek degilsin aksine çok iyi oluyor alıştırıyorum kendimi bende herşeyi bilerek girmek daha iyi bizim için

Yok canım kötü örnek degilsin aksine çok iyi oluyor alıştırıyorum kendimi bende herşeyi bilerek girmek daha iyi bizim için

Bebeğim şuan iyi kan tahlillerinde düZelme olmuş perşembe tekrar anjio olcak haftayada ameliyat planlanıyor gittik dr ile görüştük bize görüş saati dışında gelin babayla girip görürsünüz dediler 3 de gidip görcem yavrumu inşallah :)

Sevindim canım düzelmiş bak kan sonuçları inşallah ameliyatlar da güzel geçer kucağına alıp evine götürürsun yavrunu

İnşallah rabbim yavrumu kucağıma alıp evime sag salim götürmeyi nasip eder evlat sahibi olmak ne zor birşeymiş içinde onu hissediyordum ama çıktı çok daha farklı kurban olduğum rabbim evlatla verdi imtihanı

Evet çok güzeldi başına giydirdikleri şapkasını aldım kokusu sinmiş yavrumun agzındaki hortumu çıkarmışlar çok güzeldi ya ne olurdu sağlıklı bebekler doğursaydık alsaydık yanımıza

Çok sevindim canım ya olsun belki sağlıklarına kavuşurlar geç de olsa götürürüz evimiz e inşallah

Amin inş bol bol dua et inşallah rabbim senin yavruna anne karnında şifasını verir hiç böyle şeylere gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…