Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

Merhaba Gamze. önceki yazılarını okudum Allah yardımcın olsun. Bize doktor dün aynı kalp rahatsızlığını söyledi ve kol ve bacak geriliğinden bahsetti dünden beri ağlıyorum. Bebeğimden vazgeçmeyeceğim ne olursa olsun. bebeğin nasıl şimdi

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum bebeğim iyi değil dün 9 da durumu kötüleşmiş hala öyle yavrum dayanmaya çalışıyor çok güçlü ama kalbi buna fırsat vermiyor kuzum kayıp gidiyor ellerimden :(

Rabbim ona güç kuvvet sanada sabır versin inşallah iyi düşünmeye çalış sen onun için elinden geleni yaptın gerisi Rabbimin takdirine kalmış.Rabbimin izniyle herşey güzel olur inşallah.

Allah yardımçin olsun canım inşallah hayata tutunur bebeklerimiz dua ediyorum kendi bebeğim için ve tüm bebekler için

Bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmedim 6. Gün bugun yavruma cok alıştım zaman gectıkce daha kötüleşiyor yavrum minicik bedenine yapılmayan şey kalmadı kurban olduğum rabbim hayırlı kapılar açsın yavruma artık dayanamıyorum ;(

Allah yardımcın olsun bende günler yaklaştıkça korkmaya başladım Rabbim çıktığımız bu yolda aldığımız bu kararda mahçup etmesin

aldığımız karada emin olun hiç bir yanlışlık yok. Doktorlar kolayı seçiyor ama Allah bizi sınıyor zorluklar karşısında ne yapacağımız konusunda. Ben diyorum bebeğim acı çekmesin ben çekerim onun yerine. Allah onları korusun

Başın sağolsun Gamze. Bu dünyanın sıkıntısını çekmedi görmedi kötülükleri. Sen doğrusunu yaptın o senin yavrun ve hep öyle kalacak

Canım benim Allah sabrını versin kıyamet gününde minik meleğin sana şefaatçi olsun inşallah ne ;diyebilirimki Allahım acını hafifletsin

Çok büyük bi acı rabbim sizlere yasatmasın bizzat güzel olmadı ama inşallah neticesi itibari ile güzel oldu :( meleğim cennette beni beklicek onu ben rabbime emanet ettim vedalaştık yavrumla

başın sağolsun canım sözün bittiği yer ne denir bilinmez.allah sana sabır versin seni cennette karşılasın inşallah

Naaptın Gamzeciğim dünden beri perişan oldum üzüntüden Allahım sana sabır versin dualarımdasın

Ne yapiim geldik memlekete hstanede kucağıma alıp öpemediğim yavrumu evimde kendi odamda sevdim öptüm kucağıma aldım meleğim derin uykuda inşallah cccennete şefaatçim olcak Rabbim yavruma cennete anneliğimi yaşatacak şu da var ki biz yavrumuza elimizden geleni yaptık vicdanen rahatım sorgusu suali yok cennet kapıları açıldı yavruma orda bizi bekliuor rabbim inanın sabrını veriyor dua edin bol bol isteyin rabbimden sabır kolaylığını veriyor çok şükür

Sağolun arkadaşlar beklenen bir durumdu sonucu belki değişir Diye bekledim olmadı rabbim bi daha böyle imtihanlar vermesin inş.

Tefekkür Rabbim yar ve yardımcın olsun
Merhaba. Senin önceki mesajlarını gördüm. Ben de 22. haftadayım ve geçen hafta bebeğime HSKS dediler :( . Benim doktorum iyileşme şansı yok dedi ama internette gördüğüm bazı haberlerde türkiyede başarılı amelyatlardan bahsediyor. Anlamadım gitti. Acaba ben mi yanlış anlıyorum, anlayamadım.

Back
X