Merhaba bende bebeğimin sol hipoplazik oldugunu 20. Haftada detaylı ultrason cekimi de öğrendim. Cok hastane cok doktor ile görüştüm. Bir çoğu aldırmayı gerektirecek Bi durum yok gelişebilir dedi. Bir cogu hiç düşünme aldır dedi. Doktorlar için cok kolay bu karar vermek ama anne baba adayları için hiç kolay deil. 20. Haftada ve 23. Haftada cekilen fetal eko sonucu daha iyieiye giden bir gelişme var dedi doktor devam edelim dedi. Aynı hastanede perinatoloji uzmanı bulduk ve görüştük. Durumun kötü oldugunu söyledi ambiypsentez yapalım dedi. Genetik ile ilgili bir durum ise müdahale ona göre olur dedi. Yaptırdık sonucları bekliyoruz. Burda yazılanları okudukca insan gercekten cok zorlanıyo. Her şeye hazırlıklıyız. Belki de 23. Haftadaki doktor iyi demeseydi suan bebeğimi aldırmış olucaktım belki ama gercekten her kararda bir hayır var. Rabbim cok büyük. Bende eşimde elimizden geldiğinde bebeğinizin yanında olucaz. Allahım şifa versin. Vicdani olarak rahatız bebeğinizin bir an bile alacagı nefes varsa alıcak İnş. Bol bol dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor. Bir de ankarada hastane doktor bulup görüşmek bile sorun gercekten. Net bişey de söylemiyorlar. Allah yardımcımız olsun. Sol tarafa vsd ile akım oldugu söylendi bu şekilde sol tarafın calıştıgı söylendi. Ama doktorlara da güvenmiyorum artık.