Bebek Beslenmesi Hipp mama yada smilac mama kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
123
Arkadaşlar bebeğim 2,5 aylık aptamil kullandk gaz yapıyor bu arada sürekli sağarak anne sütüde alıyor geceleri sadece 1.2 defa mama veriyorum hiip organik olduğu söylendi simalactada şeker oranı en düşük olduğu ne alacağımı şaşırdım anne sütünü bırakmasndan korkuyorum oyuzden karar vermedim reflüsüde var sürekli çıkardığı için sütüm yetişmez duruma gelmeye başladı

Kesinlikle hipp ürünleriyle besleniyoruz hiç endişe yaşamadık. Ne gaz problemi nede Dr başka mama önermedi bize mutluyuz.

Kızlar merhaba 50 gunluk oglum var mama takviyesi yapıyoruz 60 cc ver dediler hastaneden cıkarken hastanede de o şekilde vermiştik fakat şimdi doymuyor gibi cocuk kaç cc alması gerekıyor ??

Kızlar merhaba 50 gunluk oglum var mama takviyesi yapıyoruz 60 cc ver dediler hastaneden cıkarken hastanede de o şekilde vermiştik fakat şimdi doymuyor gibi cocuk kaç cc alması gerekıyor ??
Canım goggle kiloya göre mama vermek yaz çıkar kilosuna göre nekdar mama vermen gerektiğiini ordan yapıyosun doktorlarda oşekilde yapıyor kilosu x 120 çıkan sonucuda 2 saatte bir veriyosan o saate 3 saate veriyosan o saate yani günde 2 saatte bir kaç saat yapar ona bölüyosun sen yapamassan bana özelden yaz hesaplayım

Back
X