Doğuma Hazırlık Hira ismi nasil?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Daha öncede baska isimler ile ilgili konu acmistim ama 2gündür Hira veya Hira Su aklima takiliyo...
Sizce nasil bir isim?

hira isminin anlamı nedir bilmiyorum ama bana küçükken seyrettiğim himen çizgi filimi hatırlattı.orda şila diye biri vardı zannedersem o yüzden . bence başka bir isim düşün. su güzel ama.

Hira güzel isim...
Ama bildiğim kadarıyla mağazara ismi, hiranur olursa nurlu mağara gibi bişey olacak...
Anlamı kafa karıştırıcı biraz...

benım kızımın adı ikra su....dogumdan önce hira yı düşünmüştüm bende sonra ikra su da karar kıldık...bence güzel bi isim
hira

sena
ikra
hmm bide ecmel ismini çok seviyorum..

eger bir gün oglum olursa onun adınıda buğra koymak istiyorum

canım benim kızımın adıda ikra bende oğlum olursa buğra istiyorum ama erkek deve demekmiş buğra aklımda bide tuğra gçiyo illa uydun istemiyorum ama aklıma yatan başka isimde yok sağlıkla büyüsün meleğin inşallah

Bende İkra ismini çok beğeniyorum, hatta nasip olurda kızım olursa ismini İkra düşünüyorum...
Arkadaşa önerecektim ama karar kıldığı için kafasını karıştırmak istemedim...

Bende İkra ismini çok beğeniyorum, hatta nasip olurda kızım olursa ismini İkra düşünüyorum...

inşallah canım bekarsan önce evlenmeyi evliysen istediğin zmanda nasip etsin inşallah

benim kızımın adı hiranur ben çok istiyordum çok seviyordum eşim kırmadı hiranur koyduk.
anlamı da çok güzel hem nursaçan ışık saçan güzel huylu anlamında hemde peygamberimize vahiy gelen dağın ismi
peygamberimize vahiy geldiğinde o dağdan eniş aşağı koşarak inmiş ve yer gök ağaçlar hep dile gelmiş.

aa tesadüf buğra ismi hoşuma gidiyor anlamnı bılmıyorum ama...tuğra da güzelmiş..saglıklı buyusun meleklerımız ınşallah...
bende çok severek koydum bu ismi..yanına bide su ekledik
anlamda çok güzel oku demek..kuran ı kerim de ilk inen ayet ikra suresi...

guzel isim bende koymak istemiştım ama benım eşim istememiştı... ama aklımda kalan bır isim.. ikrasu da guzel isim

canım ikranın bi anlamıda oku anla ve arkasında git demek :)) aklında bulunsun diye yazdım

Hira çok güzel bi isim bende ilerde kızım olursa bu ismi düşünüyorum :)

Hira ismi elmas, pırlanta anlamına geliyor bilinen dağ anlamı dışında ancak sıska zayıf anlamına gelmiyor bu anlama gelen kelime hıra dır. Bir kelime çok şeyi değiştiriyor çünkü mesela Hera deyincede mitolojik Yunan tanrıçası Hera oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…