• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hırkam nasıl olmuş

busanise

siparişle örgü örüyorum:)
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
364
1
296
47
Niğde
arkadaşlar bu hırkayı siparişle bi arkadaşımıza yaptım nasıl olmuş kızlar yeni bitirdiğim kırmızı hırkayıda ekledim aşağılara bakmayı unutmayın başka başlık açmak istemedim onun hakkındada yorumlarınızı bekliyorum
beyazhrkafw2.jpg
beyazhrka2vy0.jpg
beyazhrkauh9.jpg
:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım

Vallahi güzel olmuş. Ama şapkasının ön tarafına da göğüstesi o halkalardan örseydin daha mı güzel olurdu acabaCADIARZU

Vallahi güzel olmuş. Ama şapkasının ön tarafına da göğüstesi o halkalardan örseydin daha mı güzel olurdu acabaCADIARZU

oeu3bftmpvl9.jpg
bu örnekten bakıp yaptığım için yaptıran arkadaş aynısının olmasını istedi canım ayrıca yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

ay ben yerim onu giyeni..
çok güzel olmuş emeğine sağlık benim bebeğime de yaparsın artık=)

ne marifetli insanlar var ya
kıskandım dogrusu gerçi bende yapıyorum bişeyler ama
öyle her gördügümüde yapamam
çok güzel olmuş ben begendim

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için beğenmenize acayip mutlu oldum valla siz beğendiğinize göre hırkanın sahibide beğenir demek ayrıca ilgilenen olursa arkadaşlar siparişlede yapıyorum öpüldünüz canlarım

:lepi:kaydirigubbakcemile5 ayyyyyy çok güzel olmuş bunlar ellerine sağlık

daha önce size yaptığım beyaz hırkayı göstermiştim buda yeni bitirdiğim kızmızı hırkam güzelkızms arkadaşımıza yaptım güle ğüle kullansın atkısınıda akşam bitirdim ama resmini çekmedim onuda daha sonra eklerim
2502091003.jpg
w640.png
[/IMG]

Son düzenleme:
Back
X