şu an sinirlerim çok bozuk kusura bakmayın lütfen eyübe bağlı bir yerde oturuyorum...binamızı yan binamızı arabalarımızı hırsızlardan kurtaramıyoruz.....binamızda 1 haftada soyulan 4. dairemiz var....ya benim kızım 3 yaşında ve kendi odasında uyuyo yavruma zarar vericekler diye yanıma almak zorunda kalıyorum korkudan ...ne olur avukat arkadaşlar daha iyi anlarlar bu işten....ne yapalım yan bina bizim bina 6 ayda kayıtlı kayıtsız 15 ev soyuldu yada teşebbüs edilirken kaçtı.....aynı gece de 1 saat arayla üst mahallede kaynatamın evine girerken farkedilince kaçan bir hırsız varken 1 saat içinde karşı komşumun laptopundan bir sürü şeye kadar soyuldu....kol geziyolar...ne yapalım imza mı toplayıp sesimizi duyuralım can güvenliğimizde söz konusu evlerimizde erkeklerimiz gayet normal kendilerini savunmak isterken başka şeylerde olabilir...aklıma bir sürü pis şeylerde geliyor..nereye başvuralım ne yapalım yeter artık bu gecede adamlar 6 aydır 4.kez aynı eve girmişler alt katıma lütfen cvp mahalleli başımda bekliyo şu an....155 polis sitesine şikayet e-maili gönderdim az önce...