Hırsımı çıkartamıyorum kızlar

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.595
6
116
Diğer
Arkadaşlar canım çok sıkkın ama gülmeyin lütfen tamam mı? şuan gözyaşları içinde yazıyorum çünkü. :a015:

bugun kuaföre gıttım arkaları azıcık katlı olsun kabarsın yapışmasın saçlarım dedım. Hem de yıllardır gıttıgım kuaför. adam kat ata ata upuzun saçlarımı kısacık yaptı. içim acıyor bu tarşf edılemez bır duyguymuş. başıma daha önce gelmemişti. köku bende uzar dıyorum ama yok yetmıyor gıdıp kuaförun camlarını aşağıya indıresım var. klava:

gıttı guzelım buklelerım canım saçlarım, eşim annem herkes kızdı bır de ustune daha da moralım bozuldu yaaa :mymeka: klava: kötükedihüso kaydirigubbakcemile senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ay bilirim o duyguyu bi keresinde banada olmuştu
kaç gün aynaya bakamamıştım
aman derdin bu olsun be canım allah başka dert vermesin uzar bir ay sonra hiç bişe hissetmezsin

oyyy başıma gelenler... ne bıçım bır hismiş bu kızlar sankı böbreğimi çaldılar...çok sınırlıyım çok

evet çok gıcık bi durum..
bende yaşadım..dengesiz guaför kırıkları alacam die saçımı aldı elimden resmen..
uzadı ama eski halini alması 2 seneyi buldu resmen ..
kaynak yaptır cnm..
bi süre idare edersin..

Allah başka zeval vermesin ,:1no2:
Tesettüre geç diycem şimdi sana...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

N'olcak kız ağlama...senağlama
Derdin tasan bu olsun,1haftada alışır gözlerin....

2 yıl mı bööööööööööö senağlama senağlama senağlama senağlama
atıcam kendımı :mymeka:

sagolun kızlar azıcık rahatladım sankım... :içelim:

cnm ALLAH daha büyük dert vermesin....
ama haklısın bende yaşadım aynısını.şimdi ihtiyacı var saaçlarımın azıcık kesilmeye ama korkuyrm gitmeye inan:1ninca:
bu kadar sıkıntı yapma sende olan olmuş artık:teselli:sürekli yıka.valla başkasını bilmem ama benm saçlarım bol bol yıkadığımda gözle görülür derecede uzuyo:sm_cool:

aynısı bana da olmuştu upuzun saçlarımla gitmiş
ve kızımı doğurdum tam 20 günlüktü hiç unutmam
arkalara kat ver dedim
bana resmn erkek başı gibi saç kesti koydu önüme bide utanmadan marjinal yaptım seni dedi
nese cnm üzülme kökü sende uzar
birdahada gitmezsin olur biter
bn öyle yaptım

Sırf bu yüzden kuaförlerden nefret ederim. klava: Azıcık ucundan alalım derler saçın tamamı gider nerdeyse..:mymeka:

aynısını yaşamışız tatlım. sankı kendı gezıcek o marjınal saçlarla,,pisişik şeyler. geçmış olsun sana da şekerım :teselli:

Ay her seferinde bir daha kuaföre gitmeyeceğim derim sırf bu yüzden
Allah bildiği gibi yapsın böyle kendi kafasına göre kesim yapanları klava:

Üzülme hayatım, kökü sende, Allah başka dert vermesin
Çabucak uzar inşallah a.s.

boşver üzülme kökü sende nasıl olsa uzarlar sac kremi kullan hemen uzar sakın üzülme hem izmirin kadınları her halleriyle güzel oluyorlar

ah ah kac kere aynı sey basıma gelmiştir..gercekten cok sinir bozucu ..yaz geliyor diye biraz kestiriyim diyorum ama korkudan gidemiyorum ne yazıkki :1no2:

bilirim benmde başıma geldi 1 kere adamı kalkıp boğasım geldi uçlarından al dedim kısacık yapmıştı

birileri bu kuaförlere hep aynı saç modelini kesmeyi öğretiyor.
sen nasıl istersen iste onlar aynı şekilde kesiyorlar.
ben de sinir olurum hep.

giden geri gelmez malesef,sende en iyisi 'turplu su ile saç uzatma'topiğine takıl yapıcak birşey yok:)
ALLAH başka dert vermsin:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…