Hırsımı çıkartamıyorum kızlar

Ben arkadaşımızı anlıyorum bir bayan için cildi ve sacları cok önemlidir..sırf kısa keserler diye koaföre gidip sacımın kırıklarını bile aldıramıyorum. Her gittigimde kuaförüm ne zaman kesiyoruz şaclarını sorusundan bende cevap olarak biraz daha beklicegim demekten bıkmadımmm:))) Kıyamıyorumm cünküüü..

bikere benim saçımı eşiminkinden kısa yapmıştı oğlum ağlamıştı
çünki küçükken kısa saçı hiç sevmezdi ama bazılarına yakışıyor
belki değişik fönle sanada çok yakışır veya jöleyle

oyyy başıma gelenler... ne bıçım bır hismiş bu kızlar sankı böbreğimi çaldılar...çok sınırlıyım çok

ay çok hoşsun :dance:
bende bikaç ay önce gittim kuaföre.eşim hiç istemiyodu kestirmemi.
kuaförede tembihledim sakın kısacık olmasın diye.tamam dedi.ama keserken bakıyorum
sanki çok kısa.yok yok diyo kadın devamlı kısa olmuyo.keserken ıslaktı.bi de kuruyunca bi baktım erkek gibi olmuş.(kısa anlayışı neyse artık).dedim eşim beni öldürecek.ama sonradan şekil falan vermeye başladım evde olduğum zamanlar.sonrada hoşuma gitmeye başladı.sanki aynaya baktığım zaman başka bir kadın var karşımda.sende değişik şekiller vermeyi denesen.belki seninde eşininde hoşuna gidecektir.

ayy aynısını kadın banada yapmıştı :kızgın:

Saçlarım hiç uzamaz ilk defa belime kadar uzamıştı kırık al 2 parmak dedim kulak hizasına getirdi farkında değildim

çıkınca kudurdum sinirden :mymeka:

yapılcak bişey yok ya çıt çıt saç al yada çamterebentin karıştır şampuanına o çabuk uzatıyo ben öyle yapıyorum :teselli:

Arkadaşlar canım çok sıkkın ama gülmeyin lütfen tamam mı? şuan gözyaşları içinde yazıyorum çünkü. :a015:

bugun kuaföre gıttım arkaları azıcık katlı olsun kabarsın yapışmasın saçlarım dedım. Hem de yıllardır gıttıgım kuaför. adam kat ata ata upuzun saçlarımı kısacık yaptı. içim acıyor bu tarşf edılemez bır duyguymuş. başıma daha önce gelmemişti. köku bende uzar dıyorum ama yok yetmıyor gıdıp kuaförun camlarını aşağıya indıresım var. :oklava:

gıttı guzelım buklelerım canım saçlarım, eşim annem herkes kızdı bır de ustune daha da moralım bozuldu yaaa :mymeka: :oklava: kötükedihüso kaydirigubbakcemile senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

ay cnmm abLamm.... ßuna üzüLmeye deger mi? Haklısın ßen de gittim bi kuaföree sarı baLyaj yaptırcaktım gitmiş bk rengi yapmıs kriz gecirdim...bi ton da para vermiştim... ama oLan oLdu... Canını sıkma kökü sende..Uzar hemencikk :delphin:Şeniz

kızlar misafırım geldı yazamadım çok tatlısınız hepinizz :1hug: bıraz sınırım geçtı azıcık sayenızde en azından yalnız degılmişim...

kahrolsun kafasının dıkıne gıden kuaförler :oklava: bir de bana dıyor kı; aman şekerım yıllardır saçın aynı bak nasıl herkesın dıkkatını çekeceksın...dıkkatlerını çekerım tabı kafamın ortasında bır ıbıbık kalkıyor o kadar kısa bır kat vermışkı tepeme...yaa neyse aynalara bakmıcam bır sure...çam terebentı falan ögredım uzatıcam bu katları bır daha da kesım falan yok..uzasın bir yerlerıme kadar kesmıcemmmm

kızlar misafırım geldı yazamadım çok tatlısınız hepinizz :1hug: bıraz sınırım geçtı azıcık sayenızde en azından yalnız degılmişim...

kahrolsun kafasının dıkıne gıden kuaförler :oklava: bir de bana dıyor kı; aman şekerım yıllardır saçın aynı bak nasıl herkesın dıkkatını çekeceksın...dıkkatlerını çekerım tabı kafamın ortasında bır ıbıbık kalkıyor o kadar kısa bır kat vermışkı tepeme...yaa neyse aynalara bakmıcam bır sure...çam terebentı falan ögredım uzatıcam bu katları bır daha da kesım falan yok..uzasın bir yerlerıme kadar kesmıcemmmm

aßLa rüzgara kar$ı durma.. Ißißik havaLanmasın...... sırnaşık şey

çok iyi anlıyorum boyunu kısaltma sadece kat ver dediğim halde saçımın yarısını kesen sonuçta da hiçbişeye benzetemeyen bi kuaförü boğazlamamak için kendimi zor tutmuştum ben de aynen. bi de kökü sende uzar lafına da uyuz olmuştum uzamıo işte arkadaş yahu! ama artık olan olmuş çıtçıt filan yaptır hiç içine sinmediyse.. bi de uzun bi süre kırık aldırmak için bile kestirme..

geçmiş olsun kardeş ya!:teselli:eşim beni göndermiyo buralarda artık kuaföre:roflol: kuzenine götürüyo:1rolleyes: keserken başında bekliyorbenneyaptımki çocuk da korkuyor bundan makasla keserken gözünün içine bakıyo iyi mi diye!beni de doğumdan sonra kelaynağa döndürmüşlerdi:1shok: zaten saçlarımda dökülmüştü tam olduydu valla!...

kaçç kere geldi başıma acaba ??
hatta bende bu konuyla ilgili topik açmıştım bi hışımla
ben bayadır gitmiyorum kuaföre zaten manikür pedikür kaş bıyık kendim alıyodum
saç kesime aslında şuan saçlarımın çok ihtiyacı var ama ben kendimce uçlarını alıyorum artıkta kuaföre gitmk istemiyorum :(

kötü bi durum ama bu kadar çok üzülmene gerek yok.
kökü sende herkesin dediği gibi.
ayrıca kazara insanların kolu bacağı gidiyor.senin saçların gitse ne olur?
eminim bu şekildede gayet güzel olmuşsunudr.
önce kendine güven,sonra başkalarına kulaklarını tıka geç gitsin.
bir dahada gitmessin olur biter.

oyyy başıma gelenler... ne bıçım bır hismiş bu kızlar sankı böbreğimi çaldılar...çok sınırlıyım çok

gülmeyin dedin ama şu sanki böbreğimi çaldılar lafına çok komik geldi yaw kökü sende uzar dicem ama uzayana kadar hergün o adama lanet ediceksin sen belli delikafadulden

aynı şey ıkı hafta önce benımde basıma geldı.kuaförden çıkarken nerdeyse aglıcaktım.yavaş yavaş alışıyor insan ama birde postiş aldım arada onu takıyorum.giden saç olsun üzülme.kaydirigubbakcemile5

ayy çok iyi bilirim o hissi.
üç yıl önce falan sanırım kuaför kırıkları alıcam sadece diye upuzun saçlarımı küt kesmişti.
bildiğiniz küt yani.
ağla ağla bir hal olmuştum.
kendim sacımın uzunluğuna karar veremiyor muyum ki, sen artistlik yapıp iyice kisaltiyorsun.
herkesin işini doğru yapması gerek,yine sinirlendim valla..

Arkadaşlar canım çok sıkkın ama gülmeyin lütfen tamam mı? şuan gözyaşları içinde yazıyorum çünkü. :a015:

bugun kuaföre gıttım arkaları azıcık katlı olsun kabarsın yapışmasın saçlarım dedım. Hem de yıllardır gıttıgım kuaför. adam kat ata ata upuzun saçlarımı kısacık yaptı. içim acıyor bu tarşf edılemez bır duyguymuş. başıma daha önce gelmemişti. köku bende uzar dıyorum ama yok yetmıyor gıdıp kuaförun camlarını aşağıya indıresım var. :oklava:

gıttı guzelım buklelerım canım saçlarım, eşim annem herkes kızdı bır de ustune daha da moralım bozuldu yaaa :mymeka: :oklava: kötükedihüso kaydirigubbakcemile senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

bana da yaptılar bir kere aynısını kötükedihüso ve ben daha çocuktum o zaman. ama o çocuk halimle bile nasıl sinirlendiğimi kadını tutup saçlarını yolmak istediğimi hatırlıyorum. ve hala aynı öfke var içimde. ben ona dedim ki biraz kısalt. gerizekalı öğrenci saçı böyle olur diyip erkek çocuğuna benzetti beni. şimdi elime geçirsem.......

kuaförünüz bilmiyormu sizin nasıl istediğinizide bu hatayı yapmış
affedilir gibi değil yani
ama gene sen tatlı canını üzme canısı
uzar gene insan istediği şey olmayınca gerçekten üzülüyor ama
sen genede üzme kendini
uzayınca eminim güzel bir şekil alacagından eminim

hay be bu kuaförlerinn... :mymeka:
hepsimi aynı olur yaa :mymeka:
kestikçe kesiolar ..
ben bi kere kesme hastalıkları oldugunu duymustum...bu sebepten olablr

:)))) tövbeler olsun.. güldürdün beni çok.....
bir kere kuaföre bana kat verirmisin boydan alma lütfen üzülüyorum demiştim, şamşalak boydan hiç kesmemiş kabul ama kafamın en tepesine 2 cmlik katlar atmıştı gerzek.. üzülme bacım buda geçerrr

valla o basima geldi geleli saclarimi kestirmiyorum ben elime makas uclarindan banyodan sonra minik minik kesiyorum. biraz sekilsizler ama kisa degiller cok sukur. bunlar yuzunden sac uzatamadim ben yahu. degilse simdi belimde olcakti saclarim aaah ahh..

Back
X