- Konu Sahibi gulkurusuu
-
oyyy başıma gelenler... ne bıçım bır hismiş bu kızlar sankı böbreğimi çaldılar...çok sınırlıyım çok
Arkadaşlar canım çok sıkkın ama gülmeyin lütfen tamam mı? şuan gözyaşları içinde yazıyorum çünkü. :a015:
bugun kuaföre gıttım arkaları azıcık katlı olsun kabarsın yapışmasın saçlarım dedım. Hem de yıllardır gıttıgım kuaför. adam kat ata ata upuzun saçlarımı kısacık yaptı. içim acıyor bu tarşf edılemez bır duyguymuş. başıma daha önce gelmemişti. köku bende uzar dıyorum ama yok yetmıyor gıdıp kuaförun camlarını aşağıya indıresım var.klava:
gıttı guzelım buklelerım canım saçlarım, eşim annem herkes kızdı bır de ustune daha da moralım bozuldu yaaa :mymeka:klava: kötükedihüso kaydirigubbakcemile senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
kızlar misafırım geldı yazamadım çok tatlısınız hepinizz :1hug: bıraz sınırım geçtı azıcık sayenızde en azından yalnız degılmişim...
kahrolsun kafasının dıkıne gıden kuaförlerklava: bir de bana dıyor kı; aman şekerım yıllardır saçın aynı bak nasıl herkesın dıkkatını çekeceksın...dıkkatlerını çekerım tabı kafamın ortasında bır ıbıbık kalkıyor o kadar kısa bır kat vermışkı tepeme...yaa neyse aynalara bakmıcam bır sure...çam terebentı falan ögredım uzatıcam bu katları bır daha da kesım falan yok..uzasın bir yerlerıme kadar kesmıcemmmm
oyyy başıma gelenler... ne bıçım bır hismiş bu kızlar sankı böbreğimi çaldılar...çok sınırlıyım çok
Arkadaşlar canım çok sıkkın ama gülmeyin lütfen tamam mı? şuan gözyaşları içinde yazıyorum çünkü. :a015:
bugun kuaföre gıttım arkaları azıcık katlı olsun kabarsın yapışmasın saçlarım dedım. Hem de yıllardır gıttıgım kuaför. adam kat ata ata upuzun saçlarımı kısacık yaptı. içim acıyor bu tarşf edılemez bır duyguymuş. başıma daha önce gelmemişti. köku bende uzar dıyorum ama yok yetmıyor gıdıp kuaförun camlarını aşağıya indıresım var.klava:
gıttı guzelım buklelerım canım saçlarım, eşim annem herkes kızdı bır de ustune daha da moralım bozuldu yaaa :mymeka:klava: kötükedihüso kaydirigubbakcemile senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?