Hırsız korkusu :(

Canım belki biraz garip bir yorum yapacağım ama nitekim olacakla, öleceğin önüne geçilmez derler, artık hırsızlar pek bıçaklama didişme falan uğraşmıyorlar. Girdilermi eve ortalığa bir sprey, senin ruhun duymuyor. Sabah anlıyorsun ancak herşeyi. Benim de korkum var tabi ki ama ne yapayım, alacağı en fazla bir canımız var. Onun dışında zaten ancak sen gerekli önlemini alacaksın, gerisi şans diyelim. Bizim komşumuz ve arkadaşımız yanyana iki evde oturuyor. Birisinin mesleği polis, birisinin yarbay. ıkisinin de yastık altında beylik tabancaları, ama hırsız geliyor önce polisi soyuyor, yatağının başucundan çantasına kadar, oradan yarbayın evine gidiyor, orası da talan. Bunu yapan da 15-16 yaşında çocuk çıkıyor. Kendini çok korkutma, sonra beynin sana oyun oynamaya başlıyor bir konuda çok şartlanınca.. Huzurlu geceler diliyorum..

Nasıl yani ya. hiç hareket etmeden sanamı bakıyordu.
hırsız olsa tepki verirdi bence.
Sonra sen ne yaptın.
Bu olay beni korkuttu ama.

oncelikle ozur diliyorum kizlar sizi korkutmak istemedim ama birden aklima geldi. vizontele, herkes oyle soyluyor hirsiz olsaydi birseyler gotururdu sen ruya gormussundur diyolar. ben onu gordugum zaman esimdir diye bakindim bi sure ama uyku sersemiydim tekrar kafami yastiga koydum, ben halen esim geldi asagda biseyler yiyor saniyorum, seslendim cvp alamayincada asagi indim kimse yktu ve ondan sonra cok acayip korkmaya basladim. esimi aradim bin pisman etti aradigima halen anlatip alay geciyorlar ama bence ruya degildi ama neden birseyler goturmedi onuda bilmiyorum belkide gercekten ruyaydi :1ninca:

sevgılı erca sevgılı akasya destegınız için teşekkur ederım. haklısınız fazla takılmamak lazım olacak hep olur zaten. fobı oldu benım ki . ve sevgılı gulsen ben çok korkuyommmm kesın vardır bırşeyler ama artık sende duşunme derım. Allah korumuş senı herneyse... :Saruboceq: böyle şeylerı duşununce daha cok ugraştıklarını duymuştum bıryerden. bu sebeble dedımmm sevgıler

biz eşimin görevi nedeniyle doğudayız arkadaşlar. yılın bzaı günlerinde buralar karışır. hepte eşim bu günlerde evde değil dışarda olur işi nedeniyle bizde 23 aylık kızımla evde yalnız oluruz. mesela dün gece evimizi taşladılar çıkın dışarı dişe diş kana kan diye bağırdılar koca apartmandan çıt çıkmadı. en son oturduğumuz odanın camına taş değince kızımgözlerini sonuna kadar açıp koşup yanıma geldi. bende dayanamadım gittim hortumu çeşmeye taktım sonuna kadarda açtım kızım arkamdan çıkmasın diyede balkonun kapısını dışardan kapattım. bir güzel buz gibi suyla ıslattım sonra da bir daha gelin bakayım tencerede kızgın yağ var onuda tepenizden aşağı boşaltırım dedim. buraları görmenizi hiç tavsiye etmem hele birde gece aniden kapınıza güm güm diye tekme sesleri gelirse ne yaprsınız acaba. ben hemen kapının yanına şifon yer koydum öyle olduğunda kapının arkasına itiveriyorum onun önünede çeyiz sandığını sonra polisi arıyorum ben ne yapayım ya

ne dıyorsun hande!!! çok uzuldum yaşadıklarına kendı sorunumdan utandım resmen. Allah yardım etsın, çok ama çok yuce bır annesın sen. hayran kaldım, çok takdır ettım senı. yapabılecegımız bır şey varsa yardım etmek ısterım.

siz tedbirinizi alın (kilit alarm vs.) takdiri de Allah a kalsın
bukadar yıpratmayın kendinizi
kaderde ne varsa o yaşanır
ben de korkarım bazen evham yaparım
ama dualarımı okur rahatlarım mevlam korur inşlh

ne dıyorsun hande!!! çok uzuldum yaşadıklarına kendı sorunumdan utandım resmen. Allah yardım etsın, çok ama çok yuce bır annesın sen. hayran kaldım, çok takdır ettım senı. yapabılecegımız bır şey varsa yardım etmek ısterım.
sağol arkadaşım. sana özelden anlattım bazı şeyleri. ne yapacaksın işte ekmek parası için herşeye katlanılıyor. aslında eşim önce getirmeyecekti bizi buraya korkarım diye ama ben korkmam orasıda benim vatana toprağım dedim. işte bazı günlerde kuduruyorlar. onada kendimize göre önlem alıyoruz. en sonki önlemim biraz ilginçti ama ne yapayım daha önce böyel bir plan yapmıştım. geçen gecede uyguladım işte. sonrada açtım pc yi buraya oturdum kafam dağılsın diye kadınlar kulübüne girdim. ama hadi biz dışardan tepki alıyoruz. burada arkadaşlar kendi eşlerinden şiddet görüyor. evin içindeki terör daha bir korkunç onlar birebir yaşıyorlar işkenceyi.

sende korkma hırsızdan falan kapını pencereni kapat kapının anahtarını yan çevir arkasına birşey çek pencelerde güvenliyse hiç korkma. Allahtan burada hırsızlık olmuyor. burada yazın herkes balkonda ve çatıda yatıyor. çık sıcak oluyor suriye sınırı olduğu için. hoş burada kendilerine birşey yapmazlar.

handecim bu konuyu açarak senı üzmek ıstemezdım, bızımkisi sana şımarıklık olarak gelıyordur artık. yaşadıgın yer çok zor bır yer... dılerım herşey çabucak duzelır, guzel olan herşey senı bulur...sevgıler en kocamanından.

handeyavaş çok üzüldüm asker ya da polis eşisin galiba bizleri korumak uğruna ne kadar sıkıntı çekiyorsunuz gurur duydum ailenle:nazar:

gülkurusu bir dönem bende de böyle bir korku vardı. önlemini aldıktan sonra mutlaka dua oku çok faydasını göreceksin zamanla geçer zaten

Son düzenleme:
canım inan yalnız değilsin..
ben bi haftalık evliyim; eşim vardiyalı çalışyor gece olmuyor ve ben hırsız girecek bana bişey yapacak diye korkudan uyuyamıyorum.
oturduğumuz site cok güvenli; kameralı ve bekçili bi site ama olmuyo. gerçmio korkum bi türlü.
hani bu çin malları vs satan marketler var ya. ordan bikaç alarm aldım her pencere ve kapıya yatarken takıyorum; boyle biraz daha rahatladım sanki.
kapı açılsa ötecek nasılsa diye..
ayetel kürsi okuyup yatıyorum bende..
ortam kötü bi bilezik için insana neler yapılmıyor; korkmakta haksız sayılmayız canım inan..senağlama

sevgılı acemıperı ve sevgılı thefelıx arkadaşlarım tavsıyelerınız ıçın teşekkur ederım. ben butun kapı pencere ne varsa ucuzundan alarm aldım, gece yatarken her odayı ayrı ayrı kılıtlıyorum balkondan falan gırerse en azından o odadan cıkamasın dıye. bende senaryolar super,kendımın en buyuk duşmanı zekam. bır felekat senaryoları yazıyorum 5 perde oyun cıkar kaydirigubbakcemile3 ama sayenızde 2 gecedır rahatladım demek yalnızca korkan ben degılmışım dedım ve bu benı rahatlattı. sevgıler

Evet canım buna benzer bir konuyu ben 10 gün önce bu başlıkta açmıştım ..:çok üzgünüm: arabamız çalındı acil yardım demiştim..süprizzzzz evet 13 mart günü evimize hırsız girdi ve arabamızın anahtarını alıp arabamızla beraber birçok değerli eşyamızı çalıp gitti...Evimizin kapısı uyandığmızda arkasına kadar açıktı..ve ben her gece aynı korkuyu yaşar oldum...kafamçokkarıştı ve polisler 30 bin liralık kaybımız olmaısna rağmen parmak izi almadan gitti..:çok üzgünüm: şükür canımıza bişey olmadı diyoruz ama bunun garantisini kimse veremez....senağlama :1no2:

geçmış olsun kadışım. yaa zaten ınsanın bu olaylar psikolojısını yoruyor. benımde geçmışte aynı yıl arabam 7 kere soyuldu. sabahlara kadar karakollarda sıgorta sırketlerıyle ugraştım. ardından çekılen ızdırabı da ıyı bılıyorum. maddı manevı yoruyorlar beynı. ellerı kırılsın pis arsızlar. bız çalışalım onlar çalsın. adaletın bu mu dunya

Canım belki biraz garip bir yorum yapacağım ama nitekim olacakla, öleceğin önüne geçilmez derler, artık hırsızlar pek bıçaklama didişme falan uğraşmıyorlar. Girdilermi eve ortalığa bir sprey, senin ruhun duymuyor. Sabah anlıyorsun ancak herşeyi. Benim de korkum var tabi ki ama ne yapayım, alacağı en fazla bir canımız var. Onun dışında zaten ancak sen gerekli önlemini alacaksın, gerisi şans diyelim. Bizim komşumuz ve arkadaşımız yanyana iki evde oturuyor. Birisinin mesleği polis, birisinin yarbay. İkisinin de yastık altında beylik tabancaları, ama hırsız geliyor önce polisi soyuyor, yatağının başucundan çantasına kadar, oradan yarbayın evine gidiyor, orası da talan. Bunu yapan da 15-16 yaşında çocuk çıkıyor. Kendini çok korkutma, sonra beynin sana oyun oynamaya başlıyor bir konuda çok şartlanınca.. Huzurlu geceler diliyorum..

sadece canmı arkadasım dnlede paronoya gor gırdı spreyı sıktı sana tecavuz ettı ozaman ne olcak

sadece canmı arkadasım dnlede paronoya gor gırdı spreyı sıktı sana tecavuz ettı ozaman ne olcak

Tabi ki de sadece can değil tatlım ama kendimize böyle büyük bir korku yaratıp, onunla yaşamaya çalışmak hiç kolay olmasa gerek. Düşünce yoluyla engelleyebileceğimiz durumlar değil ki bunlar..(bknz.. the secret) Peki şöyle bir şey sorayım ben de sana, sprey sıkmadılar evde karşılaştılar hırsızla, çekti hırsız bıçağı öldürdü, hangisi daha acıklı ve geri dönüşsüz CADIARZU Lütfen ne kadar kolay olmasa da kendimizi kaptırmayalım, benim de korkularım çok elbette ki hem de gayet sudan sebeblerden ama bunların yaşam kalitemizi düşürmesine izin vermemeliyiz diye düşünürüm ben..

Back
X