- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Biraz öyle oldu ama gerçekler canım,bizim site toplantısında da zildeki isimleri sökelim falan dediler ama kimse oralı olmadı kapıyı açtırmak için zillerde yasan isimleri de söylüyorlarmış biz x kişiye gelmiştik diye bir kaç kişiyi yakalamışlar öyle eski oturduğum evi soydular herşeyi götürdüler evden kuşları bile.
Çok dikkat et bir de biz akşam dışarı çıksak bile evin sokağa bakan ışığını ve koridor ışığını kapamayız.
Evinizde ziynet eşyanız vs varsa ve bilen-duyan herhangi birileri varsa yoklama amaçlı yapmış olabilirler.
Temkinli olmanızda fayda var.
yorumları okuyamadım bilmiyorum ışıklar kapalıyken mi yapıyor, eğer öyleyse evde misiniz değil misiniz diye tepkinizi yokluyor olabilir. haliyle siz de cama çıkınca fark ediyorlardır evde olduğunuzu. özellikle sizin daire olduğuna emin misiniz? belki başka dairelere de tutuyorlardır ışıkları kapalı olan..
kısacası hırsız olabilir..
Evet ışığım kapalıydı ama tv ışığı vardı.. Başka dairelere dikkat etmiyorum. Tuttukları bir kaç saniyelik bir şey ama bilemiyorum tabi.. İnşallah hırsız değildir. Bir daha bir şey olmadı..
Bilgece bu konu ne oldu geçenlerde aklimi geldi.
İnşallah kötü bir durum yoktur ?
Sagol canim, cok şükür bi daha hicbir sey olmadı o günden sonra.
Çok şükür canim.
Ne olur ne olmaz sen isiklari acik tut bundan sonra.
Bana da aynisi oluyordu. Hatta bana direkt lazer tutup ben cama cikinca karsi apartmanin asansor kismi camliydi ordan sak sak fotografimi cekiyolardi. Bi sure sonra cok korkmustum. Surekli aynisi olunca karsi apartmanin guvenligine sikayet etmistim. Daha sonra o her kimse giremedi apartmana ve lazer tuttu ama fotograf cekmedi. Hatta bi donem kuzenlerim cikiyordu cama ama yine de yilmak bilmiyordu. Korkutucu bi durum bilemiyorum. Allahtan biz tasindik ordan da izimizi kaybettirdik. Tabi tanidik bilense yine bulur o ayri mevzu.
Hic bilmiyorum canim. Sonra o fotograflari bir yerde falan da gormedim. Ne oldu ne bitti haberim yok. Ama sende dikkat et Allah yardimcin olsun.Sizinki çok korkuncmus ya. Fotograf neden ceker ki bir insan? Demekki sapik falan miymis acaba?
Bu ne korku filmi gibi cok tirstimBana da aynisi oluyordu. Hatta bana direkt lazer tutup ben cama cikinca karsi apartmanin asansor kismi camliydi ordan sak sak fotografimi cekiyolardi. Bi sure sonra cok korkmustum. Surekli aynisi olunca karsi apartmanin guvenligine sikayet etmistim. Daha sonra o her kimse giremedi apartmana ve lazer tuttu ama fotograf cekmedi. Hatta bi donem kuzenlerim cikiyordu cama ama yine de yilmak bilmiyordu. Korkutucu bi durum bilemiyorum. Allahtan biz tasindik ordan da izimizi kaybettirdik. Tabi tanidik bilense yine bulur o ayri mevzu.
O zamanlar da kucuktum daha 17-18 yasinda falandim yani. Sonra ailemede soylemedim kuzenlerim disinda. Halbuki simdiki aklim olsa duserdim bu isin pesine ama gecti bitti. Umarim yarin bigun basima bela olmaz. Allah korusun.Bu ne korku filmi gibi cok tirstim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?