- 29 Eylül 2014
- 1.252
- 816
- 178
- 36
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Manyak mı yok canım, şikayetçi olun.Orda site kamerası olan yokmu.
Bilgece naptın kuzum, biley çıktı mı? O kadar sayfayı okumaya üşendimKameralar var. Yonetici bakacagini söyledi. Bir daha olursa cok ciddi seyler yapacagimiz kesin zaten.. Millet kendine eglence arıyor sanki..
Bilgece naptın kuzum, biley çıktı mı? O kadar sayfayı okumaya üşendim
canım ya dünden beri yine devam etti mi ?
acaba bu olabilir mi?
benim yigenimin bir silahı var görsen gerçek sanırsın.hani şu keskin nişancıların kullandığı snapir onun aynısı...sahte kurşunları var süngerimsi bir şeyle yapmışlar ve hedefe doğru kırmızı bir ışığı var.balkona çıkınca baya uzak yerkere kadar gidiyor ışık heleki geceleri...
o kurşunlar o kadar hızlı ve sert gidiyor ki o silahi yasakladık kaldırdık...bu tarz bir oyuncak olabilir..
bazen anahtarlık uçların da bile oluyor lazerimsi ışıklar baya uzak mesafelere kadar gidiyor.
keşke böyle bir şey oldun hırsız katil olmasın da allah korusun..yine takip et devamlımı aluyor ne ne değil diye...
hahhah yazarken güldüm aklıma ne geldi ay bizmiyiz acaba size ışık tutan silahla
Kiz siz böyle tehlikeli seyleri neiye yapiyorshnuz deliii?
Milletin kalbine indireceksiniz. Ben de o yuzden silah falan sandim ya hahaha. Sislideysen kesin sizsiniz o zaman ama sadece iki kere ve bir kac saniye oldu . Dogruyu söyle sen miydin Matmazel? Senden asla beklemezdim hain
Bendim o ben.korkma zarar vermem:)Merhaba arkadaslar,
Sizin evinize disardan birisi kirmizi bir lazer ışığı tutup evde bir kac saniye gezdirse sonra camdan baktiginizda calisir halde bir araba gorseniz sonra da hemen o araba gitse arabadan suphelenmez heralde cocuktur dersiniz..
AMA.. tekrar ayni sey yasansa ve yine ayni arabayi calisir halde gorseniz, camdan baksaniz ve araba hareket edip yine gitse? Plakasini da goremedim sadece fotoğrafını çektim. Cok korkuyorum.
Eşime söyledim geliyor ama bu nedir? Ne yapabiliriz ki? Acaba evi mi kontrol ediyor?
şişli de değiliz ama ege denizi üzeri bir mesaj yollamış olabiliriz hahhahha
o hırsız biziz yigenim ve ben çeteyiz...
Bendim o ben.korkma zarar vermem:)
Ee yok artık. O hırsız da tam bir malmış yani. Hem siz evdesiniz, hem de saat 20.15
Ee sonra ne oldu?
Bilgece durumlar nasill???
Ay canim iki gun once konunu okumustum korkumdan yorum bile yazamamistim. Dun gece ruyama girdi. Iyi misin gelen giden var mi daha?
Bilgece aksamlarıda bir yere gitseniz bile ışıkları acın.,,
allah muhafaza yani...
Bilgece. geçmiş olsun,lazer olayıda hırsızlık yöntemi diyorlar lazeri tutuyorlarmış,eğer o evden tepki geliyorsa evde oturan var anlamına geliyormuş yok eğer gelmiyorsa o ev o an boş anlamına geliyor diyorlar bende duydum bunu bir kaç yerden,bazı arkadaşlar 5. Kata nasıl çıkacak diyorlardı bizim komşumuzun evi 12. Kat öğlen vakti soydular bizimde 15. Kat zeminle girmediler ama hırsızlık olayından şüpheleniyoruz gece yarısı kapının tokmağı çalındı tak tak diye içeriden bizim sesimi duyan kişi aşağı kata doğru gitti her gitmesinde katların önündeki sensörlü lambalar yandı söndü ve ayak sesi vardı,eğer komşu olsa 15 katı niye yürüsün asansörü çağırırdı kesin hırsızdı o günde kameralar bozukmuş.Istanbuldayim. Komsum yok maalesef.
bu odada tv falan acik oldugu icin diger odalari koridoru falan acio burayi kapatirim. Kesinlikle polise haber verecegiz. Esim ben halledecegim dedi. Az once konustum
eski sevgilim yok ki benim. Bu ihtimal yok o yüzden cok şükür.
arabanin fotosunu cektim. Sadece plakayi goremedim maalesef. Keske videoya alsaydim.
Esim halledecegim dedi. O hemen karakola gider simdi. Sagok bu arada..
cok haklisin gercekten. Aslinda bundan yaklasik 4 5 ay önce 2 tane takim elbiseli mafya gibi adamlar evime gelmislerdi ve evde Allahtan misafirlerim vardi yoksa asla kapiyi acmam. Bir adami sordular, tanimiyorum dedim, nasil tanimazsin su dairede oturuyorlar dediler, bagirdirlar kizdilar falan cok korktum. Hemen esimi aradim. Esim geldi kameralara baktirdi, gitti o dairenin kapisini falan çaldı kimse acmadi. Her gün gitti ama kimse acmadi. Herhalde bir alacaklilaridir bizi karistiriyorlar dedik zaten bir daga da gelmediler. Acaba bizi karıştırıyor olabilirler mi? Yine mi ayni kisiler diye dusunmuyor degilim hani..
Canim evden disari ses gitmiyor ki. Keske gitse. Saniye basi araba geciyor ve ben 5. Kattayim.
sagol, bir gelisme olursa haberdar edecegim. Insallah sakadir..
oladabilir. Ust katimizda bir genç var ama telefonuna el konulucagini da sanmiyorum acikcasi..
Sagolun. Inşallah. Bir gelisme olursa haberdar edecegim sizleri..
Böyle demeyin, ayrica duyarli davranisinizdan dolayi sizi tebrik ediyorum..
Hırsızlar artık gece yarısını secmiyor canım aksine erken saatte giriyorlar eski oturduğum yerde bütün mahalleye hırsız dandanmıştı bizede girdi tabi ve girdikleri saat dilimi hep çok erken akşam 6 ile 9 arası bizim evede akşam üzeri girdi tabi biz evde yoktuk 2 saat içinde evi soyup soğana çevirdiler yine e bir komşumuzun evine akşam saat 6-7 arası girdi üstelik evin kızı banyo yaparkenO saatte hicbir eve hirsiz girmez ki. Siz evde olmasaniz bile komsulariniz o saatte ayakta olurlar. Gerci belki onden teftis ediyorlardir, sonra gece yarisi geleceklerdir. Oyle arabayla mahalle mahalle dolasip girecek bos ev ariyorlardir belki.
Bilgece. geçmiş olsun,lazer olayıda hırsızlık yöntemi diyorlar lazeri tutuyorlarmış,eğer o evden tepki geliyorsa evde oturan var anlamına geliyormuş yok eğer gelmiyorsa o ev o an boş anlamına geliyor diyorlar bende duydum bunu bir kaç yerden,bazı arkadaşlar 5. Kata nasıl çıkacak diyorlardı bizim komşumuzun evi 12. Kat öğlen vakti soydular bizimde 15. Kat zeminle girmediler ama hırsızlık olayından şüpheleniyoruz gece yarısı kapının tokmağı çalındı tak tak diye içeriden bizim sesimi duyan kişi aşağı kata doğru gitti her gitmesinde katların önündeki sensörlü lambalar yandı söndü ve ayak sesi vardı,eğer komşu olsa 15 katı niye yürüsün asansörü çağırırdı kesin hırsızdı o günde kameralar bozukmuş.
Ayrıca yukarıda mafya kılıklı adamlar geldi isim sordu diyorsun ya oda hırsızların kullandığı bir taktik,zilleri çalıyorlarmış eğer içeriden ses gelmezse evi soyuyorlarmış yok içeriden ses gelirse ev sahibi kapıyı açarsa size rastgele isim ve soyisim söylüyorlarmış sizin tanımayacağınız cinsten siz de tanımıyorum diyorsunuz Buda bir taktik yani,ayrıca yine hırsızlar şifreli kapıyı çözüyorlar canım bir akrabamın sitesinde şifreli kapı hırsızlar şifreli kapıyı bile çözüp evin birisini soymuşlar üst katlardan.
Biraz öyle oldu ama gerçekler canım,bizim site toplantısında da zildeki isimleri sökelim falan dediler ama kimse oralı olmadı kapıyı açtırmak için zillerde yasan isimleri de söylüyorlarmış biz x kişiye gelmiştik diye bir kaç kişiyi yakalamışlar öyle eski oturduğum evi soydular herşeyi götürdüler evden kuşları bile.anaaammm felaket tellalı gibi her şeyi yazmışsın kız. Çok şükür bir şey olmadı. O mafya kılıklı adamların sorduğu kişi binada var oturan birisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?