Hırsız mi? Katil mi?

Işıklarını açık Birak.tek oda yeterli. Bizim orda arabayla gelip lazer tutulup sorulan aynı gün tam 8 ev var. Arabayla dolaşıyorlar, soyuyorlar ve gidiyorlar. 10. Kata bile tirmanmislar. Gecen bayramda oldu bu olay.

Eşin ne dedi bu duruma mesajlarin hepsini okuyamadim canm uyuycaksan sabah da cevaplayabilirsin:)
eşim cok sinirlendi, kufur etmeyen adam telefonda küfür etti onlara sonra da karakola gitmis iste. Zaten dün gece de karakoldaydi, adam bu aralar ordan cikmiyor ay Allahim dusurmesin. Neyse bi devriye gezdi işte. Esim eve geldi o da bakinmis, yoneticiye gitti soyledi adam bakacagiz bizler de dedi, balkona cikti kendini gösterdi falan. Seni bu saatlere kadar tek bıraktığım için özür dilerim dedi. O da cok korkmustu.. Ama yakalarsam çok fena yapacagim görürsün dedi. Böyle iste canim..

Işıklarını açık Birak.tek oda yeterli. Bizim orda arabayla gelip lazer tutulup sorulan aynı gün tam 8 ev var. Arabayla dolaşıyorlar, soyuyorlar ve gidiyorlar. 10. Kata bile tirmanmislar. Gecen bayramda oldu bu olay.

Ayy Allahim korusun. Kesinlikle isiklarimi açık artik birakacagim. Bu arada siz nasil oldunuz? Esinizle araniz nasil oldu?

Canm ya çok gecms olsun inşallah bi daha öylebisey olmaz size yapmasalae bbaşka eve yapicak kansizlar illa yapicaklar yani Allahndan bulsunlar içini ferah tut bir daha olmaz insallah

Oturduğun yerde muhtemelen civar evlerde hırsızlık olacak , ben olsam polisi arar bilgilendirirdim.

Soyledik zaten. Bakalim ne olacak.
Canm ya çok gecms olsun inşallah bi daha öylebisey olmaz size yapmasalae bbaşka eve yapicak kansizlar illa yapicaklar yani Allahndan bulsunlar içini ferah tut bir daha olmaz insallah
cok sagol tatlim. Insallah kimsenin evine girmezler insallah..

Anlatayım da bilgede isler karman karışık. Hani bir erkeğe ait demiştim ya... O hayvan herif benim hakkımda esimi dolduruyormus.neler duydum neler. Uygun bı zamnda paylasicam . O zaman konuşuruz. Sen ışığını ac. Balkona çamaşır as. Evde oldugunu belli et

Allahin belasi köpek herif. Muhakkak paylas ama lutfen sakin ol. Olaylara fevri yaklasma, takip et. Bakalim neler olacak.. Rabbim sabir versin..
Sagol bu arada...

Mune ablanın eşine güldüm :)
Bilgece, çok ürkütücü.. herkes gerekli uyarıları yapmış bana söz kalmamış, lütfen dikkatli ol...

Cok uzuldum, korkmussundur.
Ama artik isinin ehli
Polisler hep islerindem alinip suruldu, daha isi bilmeyrnler var su an. Onlar da bu cetelerle basa cikamiyorlar. Faili mechuller bile artti farkindaysaniz. Rabbim hepinizi korusun.

Bu saatte deli durtmus gibi uyandim girdim kkya bu konuyu okudum. Oldukca ürkütücü. Hirsiz olduğunu dusundum ilk basta ama o kadar guvenlikli bi siteye nasil girecekler ki? Inşallah cocuklardir.

Mune ablanın eşine güldüm :)
Bilgece, çok ürkütücü.. herkes gerekli uyarıları yapmış bana söz kalmamış, lütfen dikkatli ol...

Cok uzuldum, korkmussundur.
Ama artik isinin ehli
Polisler hep islerindem alinip suruldu, daha isi bilmeyrnler var su an. Onlar da bu cetelerle basa cikamiyorlar. Faili mechuller bile artti farkindaysaniz. Rabbim hepinizi korusun.

Bu saatte deli durtmus gibi uyandim girdim kkya bu konuyu okudum. Oldukca ürkütücü. Hirsiz olduğunu dusundum ilk basta ama o kadar guvenlikli bi siteye nasil girecekler ki? Inşallah cocuklardir.

Hırsız olabilir ama lazer ne alaka anlamadım.
Sanırım evde biri varsa dikkatini çeker diye yapmış.
Ama saçmalamış.
Umarım yanılıyoruzdur ama tekrarlarsa polisi ara mutlaka.

Sağolun kizlar. Simdilik bir durum yok, her seyin hayirlisi inşallah. . Tekrarlarsa daha ciddi adimlar atacagiz tabiki..

Bir defa İstanbulda bu tarz bir olay yaşamıştım . Akşam vakti odaya giriyorum mesela lazer tutuluyor ,diğer odaya geçiyorum yine tutuluyor mutfağa giriyorum tutuluyor .Resmen beni takip ediyor ışık .Akşam , kocam da vardiyalı çalışıyor .Evde rahmetli kaynanam var .Ona söyledim .Sinirlendi tabi .Camı açtı kışın günü allah ne verdiyse bildiği bütün pis lafları saydı .Herkes cama çıktı ama bir daha da ışık tutmadılar .Tutan da karşı apartmanda sürekli camda olan pis bir herifti .Eşek kadar adam işte yaptığına bak ama o oldu adam bir daha yapamadı o hareketi . Ben sonra gülme krizine girdim tabi kaynanamın yaptığı karşısında .

Siz gizliden camın kenarından da bakıyor olsanız muhtemelen sizi görüyor bu kişiler o yüzden gidiyorlar. Hırsızlık olabilir diye geldi aklıma, gerçi onlarda taktik mi değiştirdi acaba. Bizim eve de uğramışlardı bir ara sabah saat 05,00'da evin zilini çalmışlardı. Eşim kalktı kimo dedi cevap yok tıkırtı geldi sadece kapıyı açacaktı eşim ama ben bırakmadım.

Sapik herif. Kaynananiz da cesaretli kadinmis, helal olsun. Benimkisi 10 gun aralıkla oldu ve 2 kere oldu. Bakalım kokusu muhakkak çıkar, anlariz ne oldugunu. Inşallah cocuk falandir...

Sapik herif. Kaynananiz da cesaretli kadinmis, helal olsun. Benimkisi 10 gun aralıkla oldu ve 2 kere oldu. Bakalım kokusu muhakkak çıkar, anlariz ne oldugunu. Inşallah cocuk falandir...
kaynanam öyleydi .Kayınpederim mazlum sessiz bir adammış köyde hep ezerlermiş kaynanam erkek demeden girişip korurmuş kocasını .Hakim karşısına çıkmış kaç defa adam dövmekten . Bana yaradı . :)

Ney Hükümet gibi kadin diye tabir ettikleri tam sizin kaynananiz olsa gerek Bravo valla. Allah rahmet eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…