Hırsız mi? Katil mi?

ge.miş olsun canım.. bence de bir 155 i arayıp durumu anlat. korkmamak elde değil.. iki dir arabayla gelip öyle birşey yapmak insanın canını sıkıyor. ışıkları aç eşini bekle canım .. korkma artık git su birşey iç

Acayip güvenli bir ortam sanırım...
hırsız olucağını sanmam...tabi eğer binadan birileri değilse...
Binadan oldugunu sanmiyorum acikcasi.

Canım evinizin etrafında işyeri,dükkan falan varsa bir gidip konuşsun eşin güvenlik kameraları varmıymış..Onların olduğu açıdan çeken varsa plakası falan çıkar belki ortaya..
Maalesef iş yeri yok. Ana cadde, gelene giden araba belli değil. Eşim polise haber versin gerçekten çünkü baska turlu bulunamaz gibime geliyor..

Sağol canim. Isiklari yaktim, insallah bir sorun olmaz..

diger odalar hep açık ya bu odayi acka geregi duymadim. Ama artik acacagim ve eşim de polise söyler simdi insallah. Mobese vardir, bulurlar.

Tatlım bence şimdi polisi ara onlara bir söyle bakalım ne diyecekler..
Sagol canim. Polise haber verecegiz..

Hırsız o , evi işaretliyor doğru demiş arkadaş kaçıncı kattasın canım
5.kattayim ben.
Korkuymayayim ama esim polis diyoki esinin gec geldigini bilen birileride yoklama cekiyor olabilir dikkat etsinler
Olur mu olur valla. Ama kim olabilir ki? Esimin eve gec geldigini akrabalarim tek biliyor, binamizda komsuluk yok başka gev gelen insanlar da var. Kimsenin kimseden haberi de yok. Bilemedim ki. Off insallah birileri oyun oynuyordur..

Hep ışıklar kapalımı oturursun ? Gözlerine çarptıysa boş sanmışlardır evi 5.kat gerçi nasıl girecekler.. bence polisi haberdar et bi kaç gün ekip arabası gezse korkarlar belki ALLAH korusun..

Bi de ayrıca, bu işi ciddiye almanız gerek bence. Çünkü, işallah çocuklardır falan diyosunuz da, araba kullanabilmeleri için içlerinden en az birinin 18 yaşının üstünde olması gerek. Tek bi +18 birey arabasına çocuk doldurup gezmez herhalde sırf oyun için. O yüzden yanındakiler de +18 dir, varsa.
O nedenle ciddiye almanız lazım yani.
Çocuklar da bazen araba kaçırabiliyor diyeceksiniz, fakat ana caddeymiş, ara sokak falan olsa tamam da, ana caddede ehliyetsiz trafiğe çıkıp da bu tarz bi iş yapmaz kimse. Çift risk çünkü.

Bence yine gece gelirlerse, esine ismiyle seslen. Evde bir erkek var sansinlar. Ben evde yalniz kaldigimda disaridan ses falan gelirse oyle yapiyorum. Senin evde yalniz oldugunu ogrenmesinler. :)

Allah razi olsun teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin. Ama diyorum ya binaya girebilme ihtimalleri sifir. Girseler bile benim dairemi bulabilme ihtimalleri sifir. Çünkü her katta 4 daire var ve hepsinin de kapisi farklı. Yani benim alt kat komsumla benim dış kapim farkli taraflarda. Insallah bir sey olmaz.

Okurken bile ürktüm bu işin içinde bi iş var evde yalnız kalmayın ne olur ne olmaz
Bir kac gun evde misafir agirlasam cok iyi olacak galiba. Insallah bir sye olmaz. Cok sagolun..

aynen ya komşuya mı gitsen ki
tedirgin oldum ya bizi de haberdar et ne yaparsan
Canim bizde komsuluk yok ki. Herkes ayri telden. Allaha emanet bekliyorim. Zaten o araba gitti ve büyük ihtimalle de beni gördü. Insallah kötü bir sey degildir.

Maalesef iş yeri yok. Ana cadde, gelene giden araba belli değil. Eşim polise haber versin gerçekten çünkü baska turlu bulunamaz gibime geliyor..
Birileri şaka yapıyorda olabilir inşallah öyledir..Allah korusun inşallah canım içini ferah tut..Bir gelişme olursa bizede haber ver çok geçmiş olsun..

Belki üst katlarinizdan birine rahatsizlk vermek istemişlerdir hani 6nci kata lazer tutarken yanlislikla size de tutmuş olabilirler..

Belki telefonuna bilgisayarına el konulan bir genci ayartiyorlar biz geldik hadi in diye ..

Benimde aklıma ilk hırsız geldi.
Malesef onlar için gece gündüz fark etmiyor. Işıkları açıp oturun bir süre.
Umarım farklı birşey degildir.
Sizin yerinizde olsam polise bildiririm artık çoğu sokakta kameralar var mutlaka bulunur.
Geçmiş olsun

5. Kata nasıl girecekler?? Ben korktum yaaa, biz bir kere akşam 21:00 gibi bir eve aynı böyle laser tuttuklarını gördük elimle bir Cafe'de oturuyorduk motorlu iki kişi gelip lazer tutup gidiyor sonra geldiler biri indi o apartmanın altında bekledi biz de polisi aradık polis geldi bekleyen kişi hemen kaçmıştı

Gecmis olsun canim . Valla yusuf yusuf attım su an , her hirsizlik cetesinin teknigi farklidir , tv lerde göruyoruz hepsi fakli sekillerde soygun yapiyor , bana hirsizmis gibi geldi evi kontrol ediyor kimse varmi yok mu diye , sizide markaja almisllar 2 sefer ustuste olduguna göre durmadan polise haber verin . Bu arada cocuk falan olucagini sanmiyorum eger arabalari olmasaydi tamam oyle bi olasilik olabilirdi ama araba ve cocuk mantikli gelmiyor .

Biz küçükken camdan gizlice lazer tutardık evlere ama bu başka bişey araba diyorsun bencede ciddiye alıp polisi arayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…