• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız mi? Katil mi?

O saatte hicbir eve hirsiz girmez ki. Siz evde olmasaniz bile komsulariniz o saatte ayakta olurlar. Gerci belki onden teftis ediyorlardir, sonra gece yarisi geleceklerdir. Oyle arabayla mahalle mahalle dolasip girecek bos ev ariyorlardir belki.

milena,
akşam 21:30'da da hırsız giriyor, 5 sene kadar önce yine böyle bir Çarşamba gecesi karşı apartmanımdaki daireye akşam 21:30 sularında 3 hırsız girdi, girdikleri daire yeni gelin eviydi ve apartman full insan kaynıyordu, apartmandan kimse fark etmemiş, benim kızla eşim fark ettiler, eşim balkondan hırsızların üstüne uçmaya kalkmıştı.

Bilgece,
geçmiş olsun, dikkat edin evde nakit, takı vb bulundurmayın asla, evine birşey sipariş ettiğinde daire kapını sonuna kadar açma, kapıdan görebildikleri eşyalardan bile az çok maddi çıkarım yapabiliyorlar, kolunda boynunda takı vb de olmasın kapı açarken, artık kimin ne olduğu belli değil maalesef.

Karakola gidip sikayetci olun saat verin hatta direk savciliga gidin sikayetci olup mobeseden plakaya bakmak icin bir izin yazisi oluyo onu alip yasadiginiz il emniyet mudurlugunun mobese bolumune giderek saat ve tarih vererek plakaya bakin yada cevrede kamerasi olan bir yer varsa rica edin ama ihmal etmeyin

Karakola gitt eşim ama bir daha olursa bakariz demişler. Yonetici arastiracagini söyledi.. insallah önemli bir sey degildir. .

Hırsız olmaları muhtemel .Eviniz giriş katta mı?Bence bir daha olursa balkona ya da cama çıkıp bağırın.

Karakola gitt eşim ama bir daha olursa bakariz demişler. Yonetici arastiracagini söyledi.. insallah önemli bir sey degildir. .
Iki kez yasadiginizi soylemediniz mi ?? Savciliga gidin o zaman bu sekilde taciz etmekte bir suctur.Yonetici arastirsada herhangi bir seye yetkisi yok.Is isten gectikten sonra hic bir seyin anlamida yok

Geçmiş olsun, Eşiniz geceleri evde mi?
Her ihtimale karşı yalnız olmayın.
eşim gece evde ve şu an başka bir iş yapacak onun icin Allahin izniyle artik erkenden gelecek ve sadece haftanin 3 günü calisacak. O zaman kadar da insallah bir sey olmaz..

milena,
akşam 21:30'da da hırsız giriyor, 5 sene kadar önce yine böyle bir Çarşamba gecesi karşı apartmanımdaki daireye akşam 21:30 sularında 3 hırsız girdi, girdikleri daire yeni gelin eviydi ve apartman full insan kaynıyordu, apartmandan kimse fark etmemiş, benim kızla eşim fark ettiler, eşim balkondan hırsızların üstüne uçmaya kalkmıştı.

Bilgece,
geçmiş olsun, dikkat edin evde nakit, takı vb bulundurmayın asla, evine birşey sipariş ettiğinde daire kapını sonuna kadar açma, kapıdan görebildikleri eşyalardan bile az çok maddi çıkarım yapabiliyorlar, kolunda boynunda takı vb de olmadın kapı açarken, artık kimin ne olduğu belli değil maalesef.
sagol ablacım. Bir yerden bir sey istemiyorum. Eşim gonderiyor elemaniyla onda da kapiya birakip gidiyor. Tavsiyelerine dikkat edeceğim. Insallah bir sey yoktur..

Hırsız olabilir, katil olacağını sanmıyorum. Ama sizi özellikle rahatsız etmek isteyen biri olma ihtimali bana daha yüksek geldi. Dikkatli ve temkinli olun bir kez daha olursa mutlaka polis çağırın. Plakayıda mutlaka görmeye çalışın.

milena,
akşam 21:30'da da hırsız giriyor, 5 sene kadar önce yine böyle bir Çarşamba gecesi karşı apartmanımdaki daireye akşam 21:30 sularında 3 hırsız girdi, girdikleri daire yeni gelin eviydi ve apartman full insan kaynıyordu, apartmandan kimse fark etmemiş, benim kızla eşim fark ettiler,
eşim balkondan hırsızların üstüne uçmaya kalkmıştı.

Bilgece,
geçmiş olsun, dikkat edin evde nakit, takı vb bulundurmayın asla, evine birşey sipariş ettiğinde daire kapını sonuna kadar açma, kapıdan görebildikleri eşyalardan bile az çok maddi çıkarım yapabiliyorlar, kolunda boynunda takı vb de olmadın kapı açarken, artık kimin ne olduğu belli değil maalesef.
Ayyy inanmıyorum yaaa. Ama kesin evde yokturlar. Bilgece evdeyken girmezler ya o saatte. Nasıl bihaber olduk birbirimizden insanoğlu olarak. :KK17:
Kırmızılı yere koptum. :KK70:
Neyse ki enişte de süper kahraman ruhu varmış. Milli Supermanimiz. Kelebek gibi uçar, arı gibi sokar. :KK53:
Başardı mı peki eşiniz?

Hırsız olmaları muhtemel .Eviniz giriş katta mı?Bence bir daha olursa balkona ya da cama çıkıp bağırın.

5.kattayim ben. Bagirmaktan da korkuyorum. Insallah bir daha da olmaz.
Iki kez yasadiginizi soylemediniz mi ?? Savciliga gidin o zaman bu sekilde taciz etmekte bir suctur.Yonetici arastirsada herhangi bir seye yetkisi yok.Is isten gectikten sonra hic bir seyin anlamida yok
Devriye gezeceklerini soylemisler. Esim su an evde. Balkona falan cikti. Etrafa baktı kendini gosterdi. O araba da zaten gitti. Inşallah bir daha olmaz. Okursa bu dediklerinizi yaoacagiz kesin

eşim gece evde ve şu an başka bir iş yapacak onun icin Allahin izniyle artik erkenden gelecek ve sadece haftanin 3 günü calisacak. O zaman kadar da insallah bir sey olmaz..

sagol ablacım. Bir yerden bir sey istemiyorum. Eşim gonderiyor elemaniyla onda da kapiya birakip gidiyor. Tavsiyelerine dikkat edeceğim. Insallah bir sey yoktur..

Valla Bilgece, yazacağım şey için kusuruma bakılmasın ama gülüm öyle elemana falanda güvenmeyin, daha 3-5 gün önce yeni evli kızcağız kolundaki altınlar için eşinin yanında çalıştırdığı eleman tarafından öldürüldü.
Herkes aynı olacak diye bir kaide yok ama öyle bir zamandayız ki bir çift küpe için babannesini öldüren torun haberleri okur hale geldik. O yüzden siz siz olun kimseye güvenmeyin dikkatli olun, eleman iyi olur arkadaş çevresi kötü olur, benim patron iyi kazanıyor dese o bile yetiyor, yanlış anlama sakın genel olarak söylüyorum yanlış anlaşılmak istemem asla.

InsaAllah
Bana hırsızlık gibi geldi
Çünkü haberlerde izlemiştim. Takibe alip ev sahipleri misafirliğe gidince evlere girmeye başlamışlar. Işığınız da yanmiyormus. Allah korusun.
11 kere Kureyş suresini okuyun.

Ayyy inanmıyorum yaaa. Ama kesin evde yokturlar. Bilgece evdeyken girmezler ya o saatte. Nasıl bihaber olduk birbirimizden insanoğlu olarak. :KK17:
Neyse ki enişte de süper kahraman ruhu varmış. Milli Supermanimiz. Kelebek gibi uçar, arı gibi sokar. :KK53:
Başardı mı peki eşiniz?
:KK70: Ya sorma benim adam tam bir cesur yürek, yakalayamadı, aslında biryerde yakalayamadığına sevindim çünkü bizimki direkt dalar, kızım görmüş yaşları en fazla 18-19 arası 3 kişilermiş, birinin elinde irice bir kanca gibi birşey varmış, saplarlardı bizimkine, ona kızıyorum ama bende ses duyduğumda yola kadar çıkan biriyim, birgün ikimizden birinin kafasına vuracaklar odunu:KK14:

Eşim geçen olan bir hırsızlık olayını anlattı
kapıdan içeriye bir kova su döküyorlarmış
kapıyı açınca kadını tutup ne var ne yok alıyorlarmış
şeytanın akılına gelmez yaptıkları
anneni falan çağırsan bir süreliğine yanında kalacak biri yok mu kardeşin yada

Abimle küçükken evlere lazer tutardik sapık gibi :KK45: bilgece büyük ihtimalle yazilanlar gibi ev kontrolü. Hirsizlarin yeni yöntemi olsa gerek...

Başardı mı peki eşiniz?

20.15'te bir Ramazan akşamı,yaklaşık 13-14 yıl evvel teravih çıkışıydı,evdeydik,balkondan atlarken yakaladık evimize. :cool::KK57:

5.kattaysaniz aşağıdan tutulan lazer isigi duvariniza denk gelemez bence. Olsa olsa pencerenin üzerine tavana gelir ancak. Karşıdan mı aşağıdan mi tutulduğunu anlayabilirsiniz aslında. Karsidansa asagidaki arabayla alakası yoktur.

Back
X