Istanbuldayim. Komsum yok maalesef.
bu odada tv falan acik oldugu icin diger odalari koridoru falan acio burayi kapatirim. Kesinlikle polise haber verecegiz. Esim ben halledecegim dedi. Az once konustum
eski sevgilim yok ki benim. Bu ihtimal yok o yüzden cok şükür.
arabanin fotosunu cektim. Sadece plakayi goremedim maalesef. Keske videoya alsaydim.
Esim halledecegim dedi. O hemen karakola gider simdi. Sagok bu arada..
cok haklisin gercekten. Aslinda bundan yaklasik 4 5 ay önce 2 tane takim elbiseli mafya gibi adamlar evime gelmislerdi ve evde Allahtan misafirlerim vardi yoksa asla kapiyi acmam. Bir adami sordular, tanimiyorum dedim, nasil tanimazsin su dairede oturuyorlar dediler, bagirdirlar kizdilar falan cok korktum. Hemen esimi aradim. Esim geldi kameralara baktirdi, gitti o dairenin kapisini falan çaldı kimse acmadi. Her gün gitti ama kimse acmadi. Herhalde bir alacaklilaridir bizi karistiriyorlar dedik zaten bir daga da gelmediler. Acaba bizi karıştırıyor olabilirler mi? Yine mi ayni kisiler diye dusunmuyor degilim hani..
Canim evden disari ses gitmiyor ki. Keske gitse. Saniye basi araba geciyor ve ben 5. Kattayim.
sagol, bir gelisme olursa haberdar edecegim. Insallah sakadir..
oladabilir. Ust katimizda bir genç var ama telefonuna el konulucagini da sanmiyorum acikcasi..
Sagolun. Inşallah. Bir gelisme olursa haberdar edecegim sizleri..
Böyle demeyin, ayrica duyarli davranisinizdan dolayi sizi tebrik ediyorum..