• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız mi? Katil mi?

lazerle evin icini zaten göremez ama soyle olabilir . Evin icine lazer tutulunca insan disari bakar hani kim bu diye , sen de disari bakmissin ve evde birilerinin oldugunu anlayip gitmisler , sen bakmasaydin belkide eve girerlerdi . Allah korusun .
Olabilir. Bu ihtimal yüksek. Ama artik uyusak bile bu odamin isigini hep acik birkaacgim..

İnsallah oyledir..Temiz bi sopa yesinler karakolda da akıllansınlar.
Devriye gezdiririz eğer bir daha olursa o zaman hemen haber verin kameralardan bakariz demisler.. Mobese kontrolü yapmiyorlar yani. Cocuklardir merak etmeyin, Iciniz ferah olsun falan filan bir seyler demisler. Eşim simdi eve geliyor. Bir de ben bakacagim etrafa dedi..

Ya o lazerler kalin oluyo yani cama isik carpmis dikkatinizi cekmistir belki hani birbirine gecen mavili isiklar
cama mi? Bildigin duvarda gezdirdi lazeri valla. Bilemedim ki. 2 kere olmasi da şaibeli dogrusu..

Olaylar ne ara oldu bilge yani ben okumadım tüm yorumları fakat bir kere olsa hirsizdir diyeceğim de iki kere olunca sıkıntılı bir durum bu. Eşin geldi mi

Geliyor yolda. Karakola gitmis. Sadece devriye gezeceklermis. Bir daha olursa kontrol ederiz falan demisler..
Insallah bir daha olmaz..

Eski sevgililerinizden derken, eşinizi de dahil etmiştim :) Sizin sevgiliniz olmasa bile eşinizin eski sevgilisinden biri gıcıklığına yapıyor olabilir mi ?

Eski sevgililerinizden derken, eşinizi de dahil etmiştim :) Sizin sevgiliniz olmasa bile eşinizin eski sevgilisinden biri gıcıklığına yapıyor olabilir mi ?

Yok. En son 6 yıl önce bir sevgilisi olmuş. O da başka şehirden. Biz de 2.5 yildir tanisiyoruz. Öyle bir sey yoktur yani eminim.

cok haklisin gercekten. Aslinda bundan yaklasik 4 5 ay önce 2 tane takim elbiseli mafya gibi adamlar evime gelmislerdi ve evde Allahtan misafirlerim vardi yoksa asla kapiyi acmam. Bir adami sordular, tanimiyorum dedim, nasil tanimazsin su dairede oturuyorlar dediler, bagirdirlar kizdilar falan cok korktum. Hemen esimi aradim. Esim geldi kameralara baktirdi, gitti o dairenin kapisini falan çaldı kimse acmadi. Her gün gitti ama kimse acmadi. Herhalde bir alacaklilaridir bizi karistiriyorlar dedik zaten bir daga da gelmediler. Acaba bizi karıştırıyor olabilirler mi? Yine mi ayni kisiler diye dusunmuyor degilim hani..
o kadar güvenlikli bir yere nasıl giripte sizin kapınızı çaldılar.kardeşimin evi de özel güvenliklidir.yabancı birileri asla giremez.girenlerin kimlikleri alınır.akrabalar bile eve telefon açılmadan bırakılmaz.

Istanbuldayim. Komsum yok maalesef.

bu odada tv falan acik oldugu icin diger odalari koridoru falan acio burayi kapatirim. Kesinlikle polise haber verecegiz. Esim ben halledecegim dedi. Az once konustum

eski sevgilim yok ki benim. Bu ihtimal yok o yüzden cok şükür.

arabanin fotosunu cektim. Sadece plakayi goremedim maalesef. Keske videoya alsaydim.

Esim halledecegim dedi. O hemen karakola gider simdi. Sagok bu arada..

cok haklisin gercekten. Aslinda bundan yaklasik 4 5 ay önce 2 tane takim elbiseli mafya gibi adamlar evime gelmislerdi ve evde Allahtan misafirlerim vardi yoksa asla kapiyi acmam. Bir adami sordular, tanimiyorum dedim, nasil tanimazsin su dairede oturuyorlar dediler, bagirdirlar kizdilar falan cok korktum. Hemen esimi aradim. Esim geldi kameralara baktirdi, gitti o dairenin kapisini falan çaldı kimse acmadi. Her gün gitti ama kimse acmadi. Herhalde bir alacaklilaridir bizi karistiriyorlar dedik zaten bir daga da gelmediler. Acaba bizi karıştırıyor olabilirler mi? Yine mi ayni kisiler diye dusunmuyor degilim hani..

Canim evden disari ses gitmiyor ki. Keske gitse. Saniye basi araba geciyor ve ben 5. Kattayim.

sagol, bir gelisme olursa haberdar edecegim. Insallah sakadir..

oladabilir. Ust katimizda bir genç var ama telefonuna el konulucagini da sanmiyorum acikcasi..

Sagolun. Inşallah. Bir gelisme olursa haberdar edecegim sizleri..

Böyle demeyin, ayrica duyarli davranisinizdan dolayi sizi tebrik ediyorum..

Bizim de başımıza gelmişti o, yan dairede eskiden oturanlarla karıştırmışlar, eve haciz kağıdı bile gelmişti, kağıtta resmen siz yokken kapıyı kırar gireriz bile yazıyordu. Sonra ev sahiplerine ulaştık falan filan baya uğraşıp hallettiydik, adamlar manyak gibi bizim kapıyı çalıp duruyolardı.

Karakola gidip sikayetci olun saat verin hatta direk savciliga gidin sikayetci olup mobeseden plakaya bakmak icin bir izin yazisi oluyo onu alip yasadiginiz il emniyet mudurlugunun mobese bolumune giderek saat ve tarih vererek plakaya bakin yada cevrede kamerasi olan bir yer varsa rica edin ama ihmal etmeyin

o kadar güvenlikli bir yere nasıl giripte sizin kapınızı çaldılar.kardeşimin evi de özel güvenliklidir.yabancı birileri asla giremez.girenlerin kimlikleri alınır.akrabalar bile eve telefon açılmadan bırakılmaz.
o sıra bina temizleniyordu ve bina temizligini yapan kisiler de büyük ihtimal kapiyi açık birakmislardi. O yüzden rahatca girebilmislerdir diyorum

Canım tüm sayfaları okumadım.
Ama eşin geç geliyor diye biliyorum.
Bunu bilen şerefsizler evi gözüne kestirmiş olabilir.

Esim geldi. Hemen yoneticiye indi. Adamla ahbaplar. Adam hemen yarin arastiriyorum dedi. Merak etmeyin dedi. Inşallah bir sey yoktur..

o sıra bina temizleniyordu ve bina temizligini yapan kisiler de büyük ihtimal kapiyi açık birakmislardi. O yüzden rahatca girebilmislerdir diyorum

Esim geldi. Hemen yoneticiye indi. Adamla ahbaplar. Adam hemen yarin arastiriyorum dedi. Merak etmeyin dedi. Inşallah bir sey yoktur..

İnşallah canım,Rabbim hepimizi korusun kötülerden.

Back
X