• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız mi? Katil mi?

Merhaba arkadaslar,
Sizin evinize disardan birisi kirmizi bir lazer ışığı tutup evde bir kac saniye gezdirse sonra camdan baktiginizda calisir halde bir araba gorseniz sonra da hemen o araba gitse arabadan suphelenmez heralde cocuktur dersiniz..
AMA.. tekrar ayni sey yasansa ve yine ayni arabayi calisir halde gorseniz, camdan baksaniz ve araba hareket edip yine gitse? Plakasini da goremedim sadece fotoğrafını çektim. Cok korkuyorum.
Eşime söyledim geliyor ama bu nedir? Ne yapabiliriz ki? Acaba evi mi kontrol ediyor?
etrafta mobesse kameraları varsa bakın.fotografını cektıgınız arabayla yanı saatlere bakın.

Özellikle aynı daireye 2 defa yapılması pek tekin bir durum değil. Bilgece çektiğin foto da plaka bozuk da olsa belli belirsiz görünüyor mu yoksa yalnızca arabanın fotosu mu? Görünüyorsa fotoğrafı bana at netleştirmeyi deneyeyim.

Merhaba arkadaslar,
Sizin evinize disardan birisi kirmizi bir lazer ışığı tutup evde bir kac saniye gezdirse sonra camdan baktiginizda calisir halde bir araba gorseniz sonra da hemen o araba gitse arabadan suphelenmez heralde cocuktur dersiniz..
AMA.. tekrar ayni sey yasansa ve yine ayni arabayi calisir halde gorseniz, camdan baksaniz ve araba hareket edip yine gitse? Plakasini da goremedim sadece fotoğrafını çektim. Cok korkuyorum.
Eşime söyledim geliyor ama bu nedir? Ne yapabiliriz ki? Acaba evi mi kontrol ediyor?
Bence hırsız evdemsin diye kontrol ediyorlar polise soyleyin devriye gezsin evinizin önünde

Bu eglenceyse nasil eglence? Hic anlamiyorum su manyaklari. Ucaklara tutan bile varmis, kac tane can tasiyor o ucak, pilotun gozune gelse, o ucak bi dusse o sacma salak lazer yuzunden vicdani nasil rahat edicek bu insanlarin?
Canim sen de korkma, ama sikayet et kesinlikle. İki kere gelen bi arac bende hic iyi izlenim birakmazdi.

Hırsız olabilir, katil olacağını sanmıyorum. Ama sizi özellikle rahatsız etmek isteyen biri olma ihtimali bana daha yüksek geldi. Dikkatli ve temkinli olun bir kez daha olursa mutlaka polis çağırın. Plakayıda mutlaka görmeye çalışın.
Zaten bir daha olursa kesinlikle polis cagiracagiz ama binanin kameralarina bakacaklar galiba. Yoneticiyle konustu eşim.
Kamera koyun bence. En azından içiniz rahatlar.
binanin kamerasi var zaten..

Valla Bilgece, yazacağım şey için kusuruma bakılmasın ama gülüm öyle elemana falanda güvenmeyin, daha 3-5 gün önce yeni evli kızcağız kolundaki altınlar için eşinin yanında çalıştırdığı eleman tarafından öldürüldü.
Herkes aynı olacak diye bir kaide yok ama öyle bir zamandayız ki bir çift küpe için babannesini öldüren torun haberleri okur hale geldik. O yüzden siz siz olun kimseye güvenmeyin dikkatli olun, eleman iyi olur arkadaş çevresi kötü olur, benim patron iyi kazanıyor dese o bile yetiyor, yanlış anlama sakın genel olarak söylüyorum yanlış anlaşılmak istemem asla.
ablacigim niye kusura bakayim cok haklisin tabiki de. Eleman tanıdık biri ve sifreyi bilmiyor, assagidan kapiyi ben aciyorum yukaridaki kapiyi da calip birakip gidiyor. Yani kapiyi açıp ben almiyorum.. sağolasın. .

InsaAllah
Bana hırsızlık gibi geldi
Çünkü haberlerde izlemiştim. Takibe alip ev sahipleri misafirliğe gidince evlere girmeye başlamışlar. Işığınız da yanmiyormus. Allah korusun.
11 kere Kureyş suresini okuyun.
Hep dua okurum Kur'an okurum. Allah korusun. Cok sagol..

geçmiş olsun bence serseri veletlerin yaptığı bir olaydır.
cok sagol. Inşallah oyledir..

Eşim geçen olan bir hırsızlık olayını anlattı
kapıdan içeriye bir kova su döküyorlarmış
kapıyı açınca kadını tutup ne var ne yok alıyorlarmış
şeytanın akılına gelmez yaptıkları
anneni falan çağırsan bir süreliğine yanında kalacak biri yok mu kardeşin yada
Yuh be, seytanin aklına gelmez. Pes vallahi. Allahin cezalari. Helalinden kazanmak varken haram niye hic anlamam. Ablam dun bendeydi. Cagirayim da bir kac gub kalsinlar yanimda..

Özellikle aynı daireye 2 defa yapılması pek tekin bir durum değil. Bilgece çektiğin foto da plaka bozuk da olsa belli belirsiz görünüyor mu yoksa yalnızca arabanın fotosu mu? Görünüyorsa fotoğrafı bana at netleştirmeyi deneyeyim.
arabanin fotoau var. Ama sanki biraz plaka gorunuyor. Dur ben sana ozelden atiyorum

Bence hırsız evdemsin diye kontrol ediyorlar polise soyleyin devriye gezsin evinizin önünde
Soyledik zaten. Bir iki gezdiler öyle. .
Bu eglenceyse nasil eglence? Hic anlamiyorum su manyaklari. Ucaklara tutan bile varmis, kac tane can tasiyor o ucak, pilotun gozune gelse, o ucak bi dusse o sacma salak lazer yuzunden vicdani nasil rahat edicek bu insanlarin?
Canim sen de korkma, ama sikayet et kesinlikle. İki kere gelen bi arac bende hic iyi izlenim birakmazdi.
aynen bende de yasemincim. Inşallah önemli bir sey degildir. Dedigin gibi ucaklara da tutuyorlar ve yuzlerce insanin canina sirf bu yuzden kastediyorlar. Ailelerin bu konuda tembihlemeleri gerekiyor..

Sizi gördüler mi yani siz çıkınca araba gittiğine göre görüyorlar sanırım ama hırsızsa sizin şüpheleneceğinizi tahmin etmesi lazım niye aynı hatayı bir daha yapsın ki? Bana daha çok kasten yapılmış gibi geldi ama tabi siz her ihtimali göz önünde bulundurup önlem alın, evde ziynet eşyası bırakmayın.
Evimizde bile rahat edemeyecek miyiz, 1 kuruşluk değerleri olmayan insanlar nasıl hayatımıza müdahale edebiliyor aklım almıyor, ne hakla bizleri huzursuz edebiliyorlar yahu

İnşallah lazeri çocuk yapmıştır, araba olayıda tesadüftür canım geçmiş olsun. Fazla iyimserim de sen yeterince korkmuşsundur:KK19:

Geçmiş olsun. Işıklarınızı mutlaka açık bırakın. Yakınlarınızı çağırın sizde kalsınlar birkaç gün. Polise de haber verin. Pek normal gelmedi bana.

canım geçmiş olsun umarım tekrar yaşanmaz aynı olay, her ihtimale karşı tedbirli olmakta fayda var ışıklar hep açık kalsın ve açık kalan ışıkları değiştir bi odanın ki aç biraz dur diğer odanınkini açki uyumadıgını anlasın

Çok geçmiş olsun canım..Umarım korkacak birşey yoktur..
Evde yalnız kaldığında ışıkları kapatma canımo_O
Tekrarlandığında polise başvurun.

Sizi gördüler mi yani siz çıkınca araba gittiğine göre görüyorlar sanırım ama hırsızsa sizin şüpheleneceğinizi tahmin etmesi lazım niye aynı hatayı bir daha yapsın ki? Bana daha çok kasten yapılmış gibi geldi ama tabi siz her ihtimali göz önünde bulundurup önlem alın, evde ziynet eşyası bırakmayın.
Evimizde bile rahat edemeyecek miyiz, 1 kuruşluk değerleri olmayan insanlar nasıl hayatımıza müdahale edebiliyor aklım almıyor, ne hakla bizleri huzursuz edebiliyorlar yahu
Hakikaten evimizde bile rahat degiliz artik. Allahim korusun bizleri..

İnşallah lazeri çocuk yapmıştır, araba olayıda tesadüftür canım geçmiş olsun. Fazla iyimserim de sen yeterince korkmuşsundur:KK19:
En güzeli böyle dusunmek zaten. ;-)

Geçmiş olsun. Işıklarınızı mutlaka açık bırakın. Yakınlarınızı çağırın sizde kalsınlar birkaç gün. Polise de haber verin. Pek normal gelmedi bana.
Sagolun. Polise soyledik. Devriye gezdiler bir iki. Ablami cagiracagim gelir insallah. .

Eğer şüphelendiğiniz birisi yoksa katil olabileceğini sanmam. Ama o apartmanda oturan biri ile sorun yaşayan ve kim Nerede oturuyor diye tespit edebilmek için cama çıkartıp görmeyi deneyen birileri olabilir.
2. Ihtimal ise hırsız ve bu ihtimal daha ağır basıyor.

Apartmandaki diğer dairelere de bir sorun onlara da aynı şey yapılmışmı. Ve polisi hemen devreye sokun birdaha olursa diye düşünmeyin. Resmini çekmiş siniz arabanın onlar bu resim ile hallederler olayı. Olayı ciddiye almaları için biraz abartın bence.

Hirsizz olması muhtemel canim dikkat et..genelde bbir kac gun ust uste takibe alirlar konturol ederler..esinlede paylas

canım geçmiş olsun umarım tekrar yaşanmaz aynı olay, her ihtimale karşı tedbirli olmakta fayda var ışıklar hep açık kalsın ve açık kalan ışıkları değiştir bi odanın ki aç biraz dur diğer odanınkini açki uyumadıgını anlasın
Cok sagol canim. Gerçekten surekli isiklari acip kapatmak lazim. Lanet seyler ne olacak..
Çok geçmiş olsun canım..Umarım korkacak birşey yoktur..
Evde yalnız kaldığında ışıkları kapatma canımo_O
Tekrarlandığında polise başvurun.
Sagolun. Artık tövbe, asla kapatmam ışıkları.

Eğer şüphelendiğiniz birisi yoksa katil olabileceğini sanmam. Ama o apartmanda oturan biri ile sorun yaşayan ve kim Nerede oturuyor diye tespit edebilmek için cama çıkartıp görmeyi deneyen birileri olabilir.
2. Ihtimal ise hırsız ve bu ihtimal daha ağır basıyor.

Apartmandaki diğer dairelere de bir sorun onlara da aynı şey yapılmışmı. Ve polisi hemen devreye sokun birdaha olursa diye düşünmeyin. Resmini çekmiş siniz arabanın onlar bu resim ile hallederler olayı. Olayı ciddiye almaları için biraz abartın bence.
esim yoneticiye sordu arastiracagim dedi. Baskasina olmamis. Hic haberimjz yok dedi. Anlasamadigimiz kimse de yok. Bir daha olursa zaten kesinlikle abartacagiz olayi.. inslalah da olmaz..
Hirsizz olması muhtemel canim dikkat et..genelde bbir kac gun ust uste takibe alirlar konturol ederler..esinlede paylas
esimle paylastim. Polise falan gitti. Cocuktur demisler bi iki gezdiler. Bir daha olursa öyle haber verin falan filan demisler.. hayirlisi insallah..

bilgem beni de korkuttun canım ışıkları kapatma polisi aramışın zaten mümkünse bi yakınınla kal evde tek kalma

Eşim erken gelecek bir kaç gün. Inşallah bir daha sorun olmaz.. Binanın guvenliginden eminim ama Allah korusun yani.. Artik hic kapatmayacagim zaten isiklari. Sagol canimm

Cocukken bizde cok yapardik. Lazerin yeni ciktigi zamanlar tey tey. :) tabii biz camdan cama yapardik. Araba suphelendirdi beni. Hirsiz olabilir, kontrol ediyordur evde olup olmadiginizi. Bir daha olursa plakasini almaya calisin mutlaka.

Back
X