arkdaşlar günaydın ...
çok sinirlerim bozuk nasıl ifade etsem bilmiyorum ben işyerinde dün çok stresli bir gün geçirdim ....
para yatırmaya gitmiştim para verilenden eksik çıktı sayan patronum çok emin doğru saydığında bana paranın hesabını soruyor...
bense aldığım gibi götürdüm yatırmaya keşke saysaydım bankada çıktı eksik olduğu..
tartıştık doğal olarak ve ay sonu çıkıcam dedim şimdide normal davranıyor ne yapmak istiyor anlamadım ...
ama ben igtmek istiyorum üstüme kalıyor her şey...
arkdaşlar günaydın ...
çok sinirlerim bozuk nasıl ifade etsem bilmiyorum ben işyerinde dün çok stresli bir gün geçirdim ....
para yatırmaya gitmiştim para verilenden eksik çıktı sayan patronum çok emin doğru saydığında bana paranın hesabını soruyor...
bense aldığım gibi götürdüm yatırmaya keşke saysaydım bankada çıktı eksik olduğu..
tartıştık doğal olarak ve ay sonu çıkıcam dedim şimdide normal davranıyor ne yapmak istiyor anlamadım ...
para miktarı çok büyük değilse keşke sen tamamlayıp verseydin canım yada inandırana kadar anlatsaydın ama üzme kendini sen kendini bildikten sonra.
Parayı yolda bulsan sayacaksın demişler. En nefret ettiğim şeydir, emanet para almak, bankaya yatırmak. Keşke ondan aldığınızda saysaydınız...
Belki o gerçekten eksik verdi, ya da yolda düştü :S
yolda düşemez canım lastikliydi çantadan bankaya gitti işte kesin yanlış saydı tek hatam alırken saymamak işte
Önce sizi suçlayıp, ardından siz ayrılmak istediğinizde bir şey olmamış gibi davranması size de garip geldi mi?
Ya da para ne kadar eksik çıktı, sizin yolda farkında olmadan bir şekilde kaybedebileceğiniz, ya da patronunuzn size iftira atmasına değecek bir miktar mı?
Senin hatan tam saymamak ama onun hatası da birilerini hırsızlıkla suclamak. Hey Allahım, cok kötü birşey zan altında kalmak... Eksik ne kadardı, keşke suratına fırlatsaydın.
yanımda olsaydı param okadar yapardım ama yoktu işte artık soğudum hayır gelmez bana bu işten
yok değil 150 lira bişi işte bende anlamadım daha öncede böle yanlış saydığı olmuştu bu sefer kudurdu kasıtlımı diyosun yani...
yok değil 150 lira bişi işte bende anlamadım daha öncede böle yanlış saydığı olmuştu bu sefer kudurdu kasıtlımı diyosun yani...
arkdaşlar günaydın ...
arkdaşlar günaydın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?