T Tweety -Zık- tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 36.385 26.109 598 28 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melek7 #21 hic sevmem bu para yatirma isini emanet para sonucta, eskiden calisirken bende bir kac kez gidip yatirmistim patronum sayardi onumde sonra bende sayardiim parayi tabi ne olur ne olmaz... ,bence patronunuzda guven sorunu var...
hic sevmem bu para yatirma isini emanet para sonucta, eskiden calisirken bende bir kac kez gidip yatirmistim patronum sayardi onumde sonra bende sayardiim parayi tabi ne olur ne olmaz... ,bence patronunuzda guven sorunu var...
T tinemisim gözbebeğim Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 481 49 118 Kocaeli 28 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melek7 #22 çok sinir bozucu bir durum bilirim... kaynanacım da yeni ev aldı bi kaç ay önce tapusunu kaybedince o da beni suçladı benim onun yüzünü bi daha görmeme gibi şansım yok malesef(((( ama sana iftira atılan yerden ayrılarak sen rahatlayabilirsin çünkü ayrılmassan patronunu her gördüğünde aklına gelicek ve yine sinirin bozulucak
çok sinir bozucu bir durum bilirim... kaynanacım da yeni ev aldı bi kaç ay önce tapusunu kaybedince o da beni suçladı benim onun yüzünü bi daha görmeme gibi şansım yok malesef(((( ama sana iftira atılan yerden ayrılarak sen rahatlayabilirsin çünkü ayrılmassan patronunu her gördüğünde aklına gelicek ve yine sinirin bozulucak