Hırsız yerine mi konuldum arkadaşlar?

serbet

herkesi seviyorum
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
138
0
96
38
İstanbul
evet arkadaşlar sizlere bi sorum olucak bundan iki hafta önce eşimle kaynanamların tatil köyüne yanlarına gittik ve ordan ayrılırken birşeylr unutmayalım diye heryere baktım ve kaynanamın yüz kremini buldum aldım valizime koydum orda kalmasın diye ve ben bunu eve döndügümüzde kaynanama vermeyi unutmuşum ve sonuç kaynanam aramış bulamamış benim valizimi karıştırmş ve doaglolarak benim valizden çıkmış almış bana hiç bişi demedi bugüne kadar bunu alalı baya olmuş ve ben sabah kahvaltı hazırlarken mutfaga yanıma gelip kapıyı kapatarak bak saygında kusurun yok ama birdaha böyle bişi olmasın dedi ne yapmışım diye soruncada benim yüz kremimi çantana koymuşun birdaha bunu yapma ben sana evimi emanet edip heryere gidiyorum benim evimde herşeyim var birdaha böyle bişi görmeyim dedi arkadaşlar o anda zaten sinirlendim bide eşim başka konuda üstüme gelince bagırdım çagırdım eşime ama bu kou hakkında bii demedim eşim kaynanamı bursaya dr götürdü bana sende gel dediler ve ben gitmedim çünkü çok kırgındım resmen hırsız yerine konuldum kaynanam çok ısrar etti gel diye sanırım bana gene güvenmedi ve huyu batasıcahep eşime benim yoklugumu fırsat bilip benden dert yanar kim bilir bugun ben yokken neler konuştular çok kırgınım arkadaşlar şimdi eşimde benimle konuşmuyo biz ist de oturuyoruz bir süreligine bursaya geldik eşime gidelim diyorum ama gitmiyo bana hırsız diyen birisinin evinde kalıyorum ne yapıyım arkadaşlar eşime sevgimde azalmaya başladı beni çok kırıyo buraya geldik geleli kaynanamın yüzüne hergün kavga ediyoruz ve eşim hep bni suçluyo beni hiç anlamaıyo neyse arkadaşlar çok uzattım hepinizi öptüm okudugunuz derdime ortak oldugunuz için tşksenağlama

bu erkek anneleri garip valla
haklısın arkadaşım
ama konuş eşinle

Valla ne yalan söyleyeyim ben olsam almazdım..
Hırsız kelimesi aklıma gelmezdi ama beni ilgilendirmezdi kayınvalidemin kremi,ruju vs.:dilcikar:
Bence siz de bağırmadan güzellikle anlatın kötü niyetle yapmadığınızı.

keske aciklamani yapsaydin bir kremin lafini yapan kaynanaya da helal olsun yuh yani

kaynanan niye valizini karıştırıyor peki
kayınvalidenize onu çantanıza koyma amacını açıklasaydınız. gerçi hemen aklına gelen şeylerde çok çirkin ama siz gene de anlatsaydınız. en azından hiç böyle bir yakıştırmayı üzerinize alınmayıp birşey yok gibi davranın bence.

bu kaynanalara ne oluyor ben anlamıyorum.eşinle konuş canım kaynanaı da al sakince bağırmadan konuş ve tavrını koy ,daha sonra gene bir şey olur üstüne kalır.sakince konuş canm bence.

canım ya keske kapıyı kapatıpta...suclar gıbı konusana kadar...
daha farklı sorabılırdı...haklısın ama gercegı sen soyle neden cantana koydugunu ve unuttugunu...
o bunu anlar yada anlamaz...
onun bılecegı bır sey ...
ama gercekten hem ayıp etmış hemde ...suclamış...
bazen buyukler böyle düşünmeden davrana bılıyor ve kırıcı oluyorlar...ayıp yanı..ayrıca kayın valıden neden senın cantayı karıstırıyor oda ayrı bır sorun..

yani sen niye alıyorsun o kremi?
kaynanan neden valizini karıştırıyor?
sende saygını koruyarak seviyeli davran biraz,mesafe koy aranıza
bu kaynanaların derdi de hiç bitmiyor heee

keşke de almasydın canım ya iyi niyet insanın başına iş açıyor malesef çoğu zaman.ben de olsam ben de almazdım .

ee guzelim deseydin yari kullanilmis kremimi kullanicam ona mi kaldim deseydin sert ciksaydin ne demek hirsizlik terbiyesizlige bak iyilik icin kalmasin dedim deseydin ben olcam acayip sert cikardim girtlaginda dugumlenirdi lafi esin ne demek istiyor bunca zaman karisini tanimamis mi hirsiz mi ugursuz mu diye bir krem icin laf isittiriyor sana kor cahillik terbiyesizliktir bu tavrini koy kusa taksan beyinlerini kus ucamaz boyle insanlarin hakkindan sertlikle geliceksin vallahi ben kizdim bilgisayar basinda daha neler duycam bu sitede

keşke size söylediği zaman açıklama yapsaydınız

AHHHH BU KAYNANALAR AHHHHH

Almış olsan ne olur yani onun kremini ya...allah allah...sanki atla deve seni kızı gbi görmüyo demek ki ....kendi kızı alsa acaba aynı mı olacaktı tepkisi....

sonra da gelinler kaynanaları sevmiyo diyolar....sevdirmezlerse sevilmez tabiiii...

arkadaşlar söyledim kadın kendi konuşuyo diye beni duymadıki böyle böyle oldu dedim kadın hala isteseydin verirdim diyo zaten sevmiyodum artık nefret ediyorum ondan bide bana neden kızdın diye soruyo konuşmuyorum şimdi karalıyımda konuşmayacagım onunla eşimde onun gibi bana soguk davranıyo ah arkadaşlar keşke içinizden birisi bana yakın olsada yüz yüze konuşsak okadar dertliyimki anlatamam çok bunaldım eşim bide beni zorla urda tutuyo

ooo o zaten yazmis kafada senaryoyu birde iyi affeden kaynana kiligina girmis isteseydin verirmis onun burusuk suratina surdugu bir avuc krememi kalmissin ayip ayip oglunun karisisin soyadini tasiyorsun esini cek kenara konus derdi neymis durumu acikla ayrica konusma tabi vallahi zor isin bende kayinvalidemle bal kaymak degilim ama daha evindekini kiyisindaki kosesindekini vereyim dile divane olur kadin bu cok buyuk gunahtir

ah be arkadaşım, zaten sevmiyordum dediğin kaynananın kremini ne düşünürsün ki? işte insanın başına ne gelirse fazla ince fikirli olmaktan geliyor ya genelde...

haydi sen, koşturma vb unuttun gitti. o kaç yaşında olgun kadın (sözüm ona) böyle mi konuşulur??? ayrıca konuşmadan önce ben çok daha yanlış bir hareket: senin valizlerini karıştırması! bunda iyi niyet görebilmek biraz zor...

bir çoğumuzun yapacağı gibi en doğru hareket ya bunun hiç lafını etmemesi ya da "ben de yüz kremimi bulamıyorum, sen gördün mü son zamanlarda?" gibi nazik bir soru sorsa, zaten senin de aklına gelir, hemen verirdin. hiç böyle incitici konuşmalar da geçmemiş olurdu aranızda. buna benzer olaylar özellikle iş hayatında, bizim ofiste çok olur ve bu yöntemi kullanırız. insanlık hali, unutabiliyoruz bir arkadaşımız için sakladığımız bir dosyayı vb ertesi gün hemen vermeyi.kaydirigubbakcemile5

yenimi tanıyorki seni,
altı üstü bir krem bu yaa...

mutfak kapısını kapatıpta seni çekip konuşacak kadar,
pirelli takvimi gibi tane hesabımı,özel üretimmi yapıyorlarmış bunu yani..
.

kötükedihüsoAyy aynı şeyi ben yaşayacağım, ister kayınvalide ister akraba kim olduğu hiç farketmez.. Beni hırsız yerine koyup isteseydin verirdim falan diyecek, canım kusura bakma da çok sakin kalmışsın, adamın alnını karışlarım ben be! Yüz kızartıcı suçtur hırsızlık, namusuna şerefine dil uzatmış kadın resmen, kendi konuştu kendi dinledi diyosun, Yaşlı, bunak falan olur ne dediğini bilmez de tamam derim sorun değil. Yani saygı bir yere kadar ama böyle iftira olmaz, eşinle alakası yok, sorunu sana o iftirayı atan kişiyle çözmelisin. Sessiz kalmakla çok büyük hata yapmışsın
Çok sinirlendim ya, uff. klava:

durumu açıkladın hala anlamdı onun niyeti baştan belliymiş zaten ama sende ben sana nasıl ve neden olduğunu açıklıyorum peki sen neden benim valizi mi karıştırıyorsun deseydin o da onun cevabını verseydi o zaman.
eşinde orda sana huzursuzluk yaratıyorsa,ben burda daha fazla kalamıyorum huzursuzum ve mutsuzum gitmek istiyorum gel yada ben gidiyorum de ve daha fazla orda kalma

en iyi kaynana, ölü ve zengin kaynana.......

ne alaka bikere senin kiremin burusuk kari kiremi, bana faydasi olmaz, hem ben ithal kullaniyorum deseydin ya:mymeka:

Ayol senin üç kuruşluk yarım kreminemi tenezzül edicem deseydin ya be güzelim...kötükedihüso

Ay bu kaynanalar beni salon çizgimden çıkarıyolar heeee ...-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…