Hırsız yerine mi konuldum arkadaşlar?

Ben de bugün telden yanlışlıkla baya bir geçmiş sayfalara gittim ve bu konuya denk gelip okumustum şimdi birinci sayfada görünce korktum, bilmeden yorum falan yapıp ben mi hortlattım diye :))

Ayy ben de yorum yapacaktım az kalsın, gece gece zamanımı harcadım... hala harcıyorum

insan gelinine öyle bir şeyi nasıl yakıştırır. sende durumu izah edip, benim çantamı da nasıl karıştırırsın deseydin canım

Arkadaşlarla bir yere yatıya gitmiştik ve benim için çok çok önemli bir şey kaybolmuştu , ben deli divane ararken onlarda ki rahatlık garibime gitmişti.
Velhasıl evden çıktıkların da hepsinin bavullarını çantalarını aradım.
İçim rahat etti en azından .
Siz krem olduğuna emin misiniz ?

canim sen de iki laf soyleyemedin mi kv'ye? bu kadar sessiz kalırsan tabi sucu kabul etmişsin gibi oluyor. giderim o kv'ye kutu kutu ayni kremden hediye ederim. ne münasebet ne kadar ayip. iyilik edeyim derken hirsiz damgası.

hayır belki surmek icin almistin sende kaldi unuttun olamaz mi. insan bi şey diyecekse, canim kullanmiyorsan alıyorum filan der o ne oyle çocuk azarlar gibi.

bana yapilsa bir dahs yüzüne bakmam o kv'nin. ne evine giderim ne arar sorarım ozur dinleyene kadar. gec de olsa tepkini koy

Öyle şeymi olur ya ne art niyetlilermiş alt tarafı bir krem.Kayın validen sana bunları derken sen sustunmu canım veremedinmi ağzının payını. Senin kremini napıyım ben deseydin nereme süreyim. Ne gıcık insanmış sen kremi almış olsan dahi gelinisin alt tarafı bir krem nasıl büyültüp olayı o şekilde düşünebiliyor hayret bişey

:)) bende şimdi farkettim bee kaç sene olmuş

altı üstü krem ya. Sanırsın evin tapusunu aldın. Sende açıkla sen unutma diye aldım bir krem yüzünden böyle konuşacaksan ayıbın büyüğünü sen ediyorsun haberın yok de.. Üste çık

İyi de eşyalarınız geldiğinizden beri valizde mi duruyordu siz yazlığa gidip dönmüşsün sonra kaynanan gitmiş orada olmadığını farketmiş o zamana kadar valizi boşaltmadınızda mı valizi karıştırdı o arada siz nerdeydiniz valiz ortada bir yerde mi duruyordu. Kendinizi haklı çıkarmak için ama o da benim valizimi karıştırdı demeye getirmişsiniz ayrıca kremi almanızın hiçbir mantığı yok yazlıkta kullanmak için bırakmış olabileceği aklınıza gelmedi mi yani kendi evinde kullandığı gerekli birşey olur tamam ama kremi getirme gereği ne ya da açar sorarsınızgetireyim mi diyr hadi valize baktı her insan kendisi için aldığını düşünür yani. Benimde kaynanamın yazlığı var eşimle arada gideriz hiçbirşeye dokunmam mutfak eşyalarını kullanırım aldığıö gibi bırakırım dolapları çekmeceleri hiç açmam nevresim yastık kılıfı evden götürürüm bir yastıl pike kullanırım onlarda ortadadır zaten. Temizlik yaparım ne nerdeyse öyle bırakırım hiç söz kaldıramam kaynanamın da en küçük eşyası kıymetlidir

çok sene geçmiş konun üstünden kadıncağız ne yaptı acaba :)

Anamm konu 5 senelikmişşş yorumumu geri aldım yahu 5 sene geriye de nasıl neden gidilir be kardeşim konu çöp olmuş yorum yapsak ne bu üye aktif mi hala belli değil yeni konular var iştr bir sürü kim yzmış 5 sene sonra ilk yorumu

Kayınvalideniz size bunu söylediği o an bir şey demediniz mi?:26: onunla alakalı bir şey yazmamışsınız buraya çünkü kayınvalideniz sizi az çok sizi tanıyordur alt tarafı krem den bahsediyorsunuz ve bilerek yapmadığınızı açıklamışsınız, duruma gerçekten üzüldüm bir krem yüzünden kötü duruma düşmüşsünüz kimse bu duruma düşmek istemez, bana kalırsa kayınvalideniz ile konuşun durumu tam olarak bize yazdığınız gibi anlatın konuşmazsanız hakkınızda iyi düşünmeyeceği aşikar :26: geçmiş olsun tekrardan umarım durumu toparlarsınız kısa sürede

H2o2o sanırım nickim böyle arkadaşım onca yeni konu dururken sayfalarca geriye gidip eski konuyu okuyup bir fe yorum yazıp neden güncelliyorsun o kadar sayfa geriye gittiğinr göre belli ki eski konu işte yorum yapsam ne olacak derenin üstinden sular geçmiş o üye burda mı belli değil biz ilk sayfada görünce güncel konu zannedip yorum yapıyoruz ne bu eski konu avcılığı anlamadım ama bunun da bir yaptırımı olsun artık ya

Ya aynen ben tarihe bakmadım yorum attım, sonra sizin yorumunuzu görünce eski tarih olduğunu gördüm :26: ayıp yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…