Hırsız yerine mi konuldum arkadaşlar?

komik......kremini bulmadıysa na sorabilirdi,gördünmü diyebilirdi..senin eşyalarını neden karıştırıyor?demek iyilik yaramıyormuş..boşver bişeye karışma
ayrıca bir krem yüzündende bu kadar kıyamet kopartılırmı ya..ne kremmiş bu böyle..eşinde annesine 2 kelime laf etmemeyi saygı olarak görüyorsa ne denir artık

ya güzelim sen kendinden eminsen ne daha düşünüyorsun ya.. kusura bakma ama asıl bi insanın çantası, bavulu yada özel eşyası açılıp karıştırılmaz.. asıl ben burda art niyet ararım.. ne kadar ayıp.. kim olursa olsun.. eğer bir açık bulunmak isteniyorsa ne yapar ne eder bulur.. böle bi durumda ağzınla kuş tut genede yaranamazsın.. sen iyilik yapmışsın maalesef ki karşılığını böyle bulmuşsun.. senin yerinde bende olsam bende unutulmasın diye alırdım.. ha sonradan unutmuşta olabilirdim.. ama kalkıpta benim çantamı karıştırıp yok saygından şüphem yok ama şöle de bölede diye karşıma geliniyorsa aaaa o kremi sıvarım valla suratına..insanın böyle bir şekilde suçlanması ne kadar ağır bir duygudur.. sokakta yerde sahipsiz para görsen bi yerimizden çıkar diye dokunmazsın bile kalkıpta saçma sapan bi kremi mi alıcaksın boşver yaaaa!!! bencede en kısa sürede evinize dönün..tatlı dil güler yüz dönün yuvanıza.. hatta ben bunları yazarken umarım dönmüş olursunuz:))

aman kalsın orda arkadaşım kremi verince sana madalya mı takacak
altı üstü bi krem alsan ne olmuş hırsızlıkla suçlamış resmen
eşyalarımı karıştırmakta ne demek
ben olsam çok büyük bi tepki verirdim asla dayanamam böyle şeylere

arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim dün akşam yatmadan önce eşime olanları anlattım eşimde çok kızdı daha seni tanımamışmı dedi sabah kalkınca annesine bagırdı çagırdı birdaha bu eve gelmeyecegimde birşeyide sen versen dahi almayacagım ben karımı iyi tanırım öle bişi yapmayacagını adım gibi biliyorum hem karım senin kremini aldıysa ne olmuş dedi kadın sesini bile çıkaramadı oglu duymadan gelmiş bana neden eşine dedin o delinin teki hemen celalleniyo neden ona dedin diyo bende neden demeyecekmişim dedim sen neden benim valizimi karıştırdın ben sana bişi deimmi dedim e ne yapıyım şüpelendim diyo hala bende tekrar anlattım böyle böyle oldu unutmuşun iyilik olsun diye aldım dedim kadaın ne dese iyi ben onu götürmedim burdaydı burdan almışın dedi bende sen kreminin nerde oldugunu bilmeden ban utanmadan böyle bişi dedin ayıp sana dedim benden özür diliyo sonra şimdi konuşacam diye ugraşıp duruyo ama nafile eşimin işi çıktı bugun gidemedik malesef ama yarın sabah erkenden gidicem ve birazdan eşyalarımıda alıp anneme gidicem ve o kadına allahaısmarladık bile demiyecemm elinide öpmeyecem görsün bundan sonra bölekötükedihüso

iyi demişsün canım....ağzına sağlık...eşinin de elini sıkarım..erkek dediğin karsının arkasından duracak...

helal olsun eşine... nihayet karısına sahip çıkan biri... kayınvalden önce hırsız gibi gizlice senin eşyalarını karıştırmaması gerektiğini öğrenmeli...

arkadaşım keşke almasaydın kremi
bıraksaydın kalsaydı orda hanfendinin kremi
insanoğlu çiğ süt emmiş gelin melin dinlemez yapıştırıverir hırsız damgasını
insan gelini kremini alınca ayy ihtiyacı varmış kullanmış almış diye düşünür
yeri gelir o da seninkini alır,o zaman sende ona senden şüphelendim kremimi çaldınmı diyeceksin, tabiki hayır
sonuçta siz bir ailesiniz
insan ailesinede güvenmeyecekse kime güvenecek
hem onun senin valizini karıştırmasıda ayrı bir olay yani

evet ya nasıl size böyle bi ithamda bulunuyo eşin ona bu cesareti veriyo onu anlamadımmm

Valla bravo arkadasım.. Eşinizede helal olsun.. Sen diyecegını demıssın,bır ınsan fesat olduktan sonra hıcbırseyı kabul etmez zaten...

Alsin o kremi simdi burusuk yerlerine sürsün,sende bir alemsin,diyebilirdin anne hadi ben senden habersiz aldim,aylardirda cantada bak bakalim eksilmismi?onu senden habersiz alsam neden cantada tutayim baska yerlere saklarim diyemedinmi?
Ben kaynanama bu yaziyi okuttum,ee kizim dedi arada böyle ne dedigini bilmeyen kisiler cikiyor dedi..Allah var yukarda,ev müstakil oldugundan,dis kapi kapalidir ama evinin kapisi hep aciktir,girerim eve,alirim söylerim anne sunu aldim,eee niye söylüyorsun al hepsi orda der bana..Hatta bugün gitmis dünyanin parasini vermis bana canta almis.
Tamam ilk etapta benimde cok kizdigim olaylar oldu ama sonra beraber biryerde oturduk,kahvemizi ictik,konustuk uzunca.Hatta anne ben icime atarim aglarim ama sana asla belli etmem dedim.Ben mutsuz olursam oglunda mutsuz olur bunu biliyorsun degilmi dedim.Oda kizim dügün zamani milletin doldurusuna geldim ama birkere sana laf ettimmi dedi,yok dedim ama suratin düsmüstü dedim.Aradan onca zaman gecti allah bozmasin,okuldan gelirim bakarim hemen arar gel yemek hazir kizim,
birsey yapsa bana vermeden asla rahat etmez..

madem huyunu biliyosun niye böyle bişeye meydan verip alıyosunki kremi bırak kalırsa kalsın....

bi kere kapıyı kapatıp bir daha yapma ne demek çocuk mu azarlıyor .......neyse olan olmuş eşine anlat bu durumu sakince kavga etmeden böle bir durum oldu ben çocuk değilim altını değerli mücevherini mi almışım iyilik yaptım denize attim de o kayınvaliden olacak cadıya da git anlat aynen böle......kaşını çat ama bağırmadan ...hemen istanbula dönünnnnn

Yargisiz infaz sizinki resmen..kaynananiz size o camuru atarken kendi yaptigina da bir baksaymis. Nerden aklina gelmis ki sizin bavulunuzu karistirmak..demekki basindan beri size.guvenmemis. benim annemde kaynana. Benden ayirt etmez. Cuzdanina kadar bilir yerini.. ne bicim insanlar var ya.onlarda bir zamanlar gelinlerdi.ve kaynanalarindan hic mi gormemisler..ayrica iftira etmis.sadecz dua edin.Allaha siginin.esiniz de dogruyu gorecektir zamana birakin.ama orda bunaldiysaniz evinize gidin.esinize normal soyleyin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2009 diyom 2009 Valla şu üzerinden yıllar geçmiş konular kapansa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…