arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim dün akşam yatmadan önce eşime olanları anlattım eşimde çok kızdı daha seni tanımamışmı dedi sabah kalkınca annesine bagırdı çagırdı birdaha bu eve gelmeyecegimde birşeyide sen versen dahi almayacagım ben karımı iyi tanırım öle bişi yapmayacagını adım gibi biliyorum hem karım senin kremini aldıysa ne olmuş dedi kadın sesini bile çıkaramadı oglu duymadan gelmiş bana neden eşine dedin o delinin teki hemen celalleniyo neden ona dedin diyo bende neden demeyecekmişim dedim sen neden benim valizimi karıştırdın ben sana bişi deimmi dedim e ne yapıyım şüpelendim diyo hala bende tekrar anlattım böyle böyle oldu unutmuşun iyilik olsun diye aldım dedim kadaın ne dese iyi ben onu götürmedim burdaydı burdan almışın dedi bende sen kreminin nerde oldugunu bilmeden ban utanmadan böyle bişi dedin ayıp sana dedim benden özür diliyo sonra şimdi konuşacam diye ugraşıp duruyo ama nafile eşimin işi çıktı bugun gidemedik malesef ama yarın sabah erkenden gidicem ve birazdan eşyalarımıda alıp anneme gidicem ve o kadına allahaısmarladık bile demiyecemm elinide öpmeyecem görsün bundan sonra bölekötükedihüso
Keske almasaydin esyasini. Bu da sana ders olsun. Ne birinin esyasina dokunurum ne de benim esyama dokunulsun isterim.
tam yazacaktımNeden 2009? Anlatsana biraz..
Yargisiz infaz sizinki resmen..kaynananiz size o camuru atarken kendi yaptigina da bir baksaymis. Nerden aklina gelmis ki sizin bavulunuzu karistirmak..demekki basindan beri size.guvenmemis. benim annemde kaynana. Benden ayirt etmez. Cuzdanina kadar bilir yerini.. ne bicim insanlar var ya.onlarda bir zamanlar gelinlerdi.ve kaynanalarindan hic mi gormemisler..ayrica iftira etmis.sadecz dua edin.Allaha siginin.esiniz de dogruyu gorecektir zamana birakin.ama orda bunaldiysaniz evinize gidin.esinize normal soyleyin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrikler! 5 senelik konuyu hortlattığınız için bizden iphone kazandınız. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...Keske almasaydin esyasini. Bu da sana ders olsun. Ne birinin esyasina dokunurum ne de benim esyama dokunulsun isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?