- 17 Aralık 2015
- 26.989
- 49.305
- 598
- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
-
kilifin afi st powers gordugum kafariyla celik kapi satanlarda ve pimapencilerde bulunuyooo bu iyiymiş hıc gormemıstım çilingire o kadar sordum başka ne takabiliriz diye söylemedi bundan nerde bulurum acaba
Güvenlikli bir siteye taşınsan kapıda bekleyen güvenlikli
http://www.st-powers.com buradan temin edebilirsinizmaalesef eşime baştan beri söyledim sen gıdeceksın ben evde tekim burası Arnavutköy sitede ev bakalım ama büyük ev bulamadık oralarda..:S
5 değil, 30 saniye ve kumandalı olanları var.
Anahtarlığınızda taşıyacağınız bir kumanda ile, eve girişlerde panik olmazsınız.
Aklıma ailemin bir dostunun yaşadığı geldi, anlatayım da aklınızda bulunsun.
Çift yeni evleniyor, balayına gidiyorlar 1 hafta kadar.
Evi takip eden hırsızlar nakliyeci kılığında tüm evi taşıyorlar bir günde.
Soran konu komşuya da 'tayinleri çıktı, onlar göreve gitti bize toplayın dediler' diyorlar.
Komşular bir güzel kek börek çay çorba veriyor bir de hırsızlara.
Balayından gelen çift 4 duvar buluyor ve yapanlar da yakalanamıyor.
Siz siz olun, tatile ya da bir yere giderken mutlaka komşunuzu ya da eviniz civarında güvendiğiniz birini bilgilendirin.
Maalesef marka hatırlamıyorum, kayınvalidem kullanıyor.O kumandalı dediğiniz alarm sisteminin bi adı var mı acaba? Çok yorgunum, muhtemelen yorgunluktan olacak ki alarm şifresini çok karıştırır oldum.. Bir hafta içerisinde 3-4 kere alarmi bağırtınca alarmi kurmaya korkar oldum. Rüyalarıma bile girer oldu, alarmi susturamayıp apartmanı ayağa kaldırıyorum rüyalaromdaacaba mevcut alarm için de kumanda kontrolü eklenebilir mi diye araştırmak istiyorum.
Konu sahibesi arkadaşım; ben de hırsız korkusu yaşıyorum. Çözüm olarak alarm taktırdım, bir de şu eski tip sürgülü zincirli kilitler var ya onlardan taktırdım. Bu zincirli dediğim kilitle kapıyı az aralayabiliyorsun. Benim bu korkuma neden olan da; şu kapı kapı gezen yardım toplayan insanımsının teki verdiğim parayı beğenmeyip kapıyı kapamama engel olmuştu ki kapıyı da açmam aslında ama o gün kapıcı sanıp şak diye açıvermiştim kapıyı. Adamın elinde belediyeden aldıkları bi izin kağıdı da vardı. Karşı komşum allahtan o sırada kapıya çıkmıştı da dönüp gitmişti.. Üstünden 3 yıla yakın zaman geçti ama halen kapıcı dahi olsa kapıyı açmaya korkuyorum. Bu zincirli sürgü dediğim kilitle kargocu geldiğinde aralayıp açabiliyorum falan. Alarm için de şu kapının dışındaki yanıp sönen kutusu bile caydırıcı olur diye düşünüyorum. Allaha emanet evlerimiz de bizler de..
Maalesef marka hatırlamıyorum, kayınvalidem kullanıyor.
Ama öyle çok özel, üst düzey bir şey değil.
Alarmları kapı, pencere ve hol sensörlü.
Anahtarlıklarında takılı butonları.
Bence kullandığınız firmaya sorarsanız, hemen temin edilebilecek bir şeydir.
Polise bizzat gidin diyin dolassinlar üst üste. .. onun dışında ışıkları açık tutun odaların. . Dua edin .. ya zor durum Allah korusun... ama sürekli bunu düşünmek te olmaz .... önleminizi alın siz
Arkadaşlar hayırlı geceler.. Geçen gece saat 02,00 sularında daire kapımızın önünde deri ceketli uzun boylu bi çocuk duruyormuş..Üst komşum o sırada evine çıkarken görmüş ama yeni taşındığımız için bizi de tanımıyorlar pek, gelip sordu böyle birini tanıyor musunuz diye..Onlar çıkarken kapımızın önünde arkası dönük beklemeye devam etmiş çıktıktan sonra gitmiş..Tabi ki tanımıyorum öyle birini..alt komşuya da bi hafta önce gündüz hırsız girmişti..Ertesi gün gidip tuzaklı kilit denen şeyden taktırdım ama ona da guvenemıyorum acaba onu da açabiliyorlar mı? Şuan o kadar korkuyorum ki tıkırtı duysam kapıya koşuyorum sanki kapıyı zorlasa ne yapabilirim düşüp bayılırım heralde.. ama çok stres yapıyorum bebeğe zarar vericem bu korku yüzünden :S Eşim sabah 7de çıkıyor ben ayaktayım uykusuzluktan olsem de uyuyamıyorum aklım fikrim kapıda..Markete gidicem kapıyı açamıyorum sanki orda karşılaşacağım gibi..başka nasıl önlem alabilirim? bir de diyelim girmeye çalıştı kapıyı zorladı o esnada ne yapmam gerekir :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?