- 10 Nisan 2014
- 42.560
- 113.916
- 798
- Konu Sahibi kedivekeder
-
gidin tabi ki asıl üzerinden zaman geçerse suçun size kalma ihtimali olur .ilk hırsızlığı değildir o kadının ayrıca.ufak tefek çalıyordur devamlı.bana bunları anlatmasa aldıklarının parasını verse ruhum bile duymayacaktı. verilmiş sadakam varmış. yarın karakola gideceğim teşekkür ederim
Evet evet. En azindan hirsizlik yaptiklari isletme sikayetci olmadan once konu sahibi sikayetci olursa belki daha kolay halledilir diye düşünüyorum. Arkadasinada iyi bir ders olur, birdaha cesaret edemez. Bazılarına ne kadar kolay geliyor karti calip birde odeme yapmak hayret ediyorummaskeli bile olsa uzman polisler o olmadığını hemen anlarlar.arkadaşının resmini de götürsün şikayet ederken bu yaptı diye.boşuna telaş ediyor.asıl arkadaşı kart hırsızlığından kimlik hırsızlığından ceza bile alır.konu sahibi korkuyor arkadaşından.yoksa çözüm çok basit.karakola gitse hallolacak
ya suç üzerime kalırsa diye korkuyorum malum türkiyedeyiz. yarın karakola gideceğim. teşekkür ederim yorumunuz için dediğim gibi olayın şokundayım mantıklı düşünemiyorum yol gösterdiniz
üslubun hiç hoş değil öncelikle. öğrenci akbilimin süresi de doldu indirimi yok iş yerim doldurduğu için istedi. yazdığınız şeyi bir düşünün isterim. zaten 8 kardeşler birbirlerine çok bağlılar arkadaşken bu bir sorun değildi şu anda kız ailesine bu bana iftira atıyor dese kardeşlerinden biri vursa ne olacak tag mı açılacak? olayın şokundan korktum ve ne yapacağımı bilemedim. kartımı da kapattırdım geri kalan işlemi polisle halledeceğim.Fotoğrafa bakınca da birbirinize hiç benzemiyorsunuz. Kameradan anlaşılır. Karta çok dokunmazsanız belki parmak izi de alınır. Bankayı şimdi arayın bence. Kızın ailesi de mafya mı, niye korkuyorsunuz ki? Ayrıca akbiliniz size özel, niye verdiniz ki? İndirimli veya ücretsizse yaptığınız suç. Karakola gidince akbilimi de çalmış deyin bari.
O şahısla da iletişiminizi koparın. O parayı da bir şekilde almanızı dilerim.
bankayı arayıp kartı kapattırdım. karakola sabah gitme sebebim yaşadığım yere biraz uzak olmasıydı 155i arayacağımKarakol 7/24 açık. Yarını beklemeyin , hemen gidin. Bankayı da hemen arayın.
siz de iftira atar mısınız diye korkarak yazıyorum.
en yakın ve çok sevdiğim arkadaşım adı x olsun evime geldi erkek arkadaşıyla buluşacağını söyleyip yeni aldığım elbiseyi ve öğrenci akbilimi istedi. akbilimi alırken cüzdanımdan kredi kartımı da almış.
fotoğrafını da paylaştığım üzere saçımız başımız aynı boyumuz da öyle.
bir mağazadan erkek arkadaşıyla birlikte bir şeyler çalışıyorlar daha sonra yakalanıyorlar ödemesini benim kartımla yapıyorlar. yakalandığında kimliğinin olmadığını söyleyip benim ismimi veriyor. ve daha sonrasında kaçmışlar.
pişkin pişkin tekrar evime geliyor bir şey olmaz öderiz ne olacak diyor. çok telaşlandığı için benim ismimi vermiş zaten orada olmadığımı ispatlayabilirmişim:d hiç endişelenmeme gerek yokmuş
gittiğimiz kafelerde girerken şifreme mi baktı ne yaptı onu da bilmiyorum.
kızı evden kovdum kafayı yiyorum kartımdan 7k çekilmiş benim adım verilmiş bir şey olsa maskeden eşkalim de aynı çıkacak. bütün gün bayram temizliği yapıyordum bir yere de gitmedim. kredi kartını çalıntıdan ihbar etmeye bile korkuyorum.
üzerime böyle bir şey yıktı arsız üstüne üstlük her yerden beni engelledi. kötü de bir ailesi olduğu için evine gitmeye de korktum bana bir şey yaparlar diye. arkadaşım kılığındaki bu insan ya ne desem bilmiyorum. hiçbir şey yapmadığım halde tüm oklar beni gösteriyor. giden paraya mı yanayım kendimi ispatlayamayacağıma mı yanayım
polise mi gideyim ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim ne olur yol gösterin
Fotoğrafa bakınca da birbirinize hiç benzemiyorsunuz. Kameradan anlaşılır. Karta çok dokunmazsanız belki parmak izi de alınır. Bankayı şimdi arayın bence. Kızın ailesi de mafya mı, niye korkuyorsunuz ki? Ayrıca akbiliniz size özel, niye verdiniz ki? İndirimli veya ücretsizse yaptığınız suç. Karakola gidince akbilimi de çalmış deyin bari.
O şahısla da iletişiminizi koparın. O parayı da bir şekilde almanızı dilerim.
üslubun hiç hoş değil öncelikle. öğrenci akbilimin süresi de doldu indirimi yok iş yerim doldurduğu için istedi. yazdığınız şeyi bir düşünün isterim. zaten 8 kardeşler birbirlerine çok bağlılar arkadaşken bu bir sorun değildi şu anda kız ailesine bu bana iftira atıyor dese kardeşlerinden biri vursa ne olacak tag mı açılacak? olayın şokundan korktum ve ne yapacağımı bilemedim. kartımı da kapattırdım geri kalan işlemi polisle halledeceğim.
Yazdığımda ne var ki? Eğer kartınız indirimli veya ücretsiz ise sizin de başınız ufak da olsa yanabilirdi. Ben de rızanızla verdiğinizi belirtmeyin dedim. Yardımcı olmaya çalışmam kabahatti, kusura bakmayın.üslubun hiç hoş değil öncelikle. öğrenci akbilimin süresi de doldu indirimi yok iş yerim doldurduğu için istedi. yazdığınız şeyi bir düşünün isterim.
bu olaylar içinde istanbul kart mı tek sıkıntı? nasıl bir durumda olduğumu paylaştım merak ediyorum aynı durumda olsan sakin sakin ehehe gezer miydin? her konunun altına konu sahibine laf etmeye bayılıyor olabilirsiniz fakat ihtiyacı olmayan kimse buraya konu açmıyor. karşı taraf olsam umrumda da olmazdı kart benim değil isim benim değil bana ne derdim. gelip bir de burada konu mu açacağım bununla ilgili mantıklı mı bu?ordinary nin mesajında ve üslubunda nasıl bir sorun gördünüz ?
Arkadaşınızla fotoğrafınızı paylaşıp ; " saçımız ,başımız, boyumuz aynı " , "arkadaşım mağazadan hırsızlık yapmış , benim adımı : kendi adı diye vermiş , kredi kartımdan 7 bin tl çekilmiş " diyen sizsiniz.
ordinary de arkadaşınızla birbirinize benzemediğinizi belirtmiş ve sizin de hatalarınızı söylemiş.
Fotoğrafa göre hakikaten hiç benzemiyorsunuz.
Anlattığınız olayın diğer tarafı değilseniz , neden kızdınız ? anlamadım.
bu olaylar içinde istanbul kart mı tek sıkıntı? nasıl bir durumda olduğumu paylaştım merak ediyorum aynı durumda olsan sakin sakin ehehe gezer miydin? her konunun altına konu sahibine laf etmeye bayılıyor olabilirsiniz fakat ihtiyacı olmayan kimse buraya konu açmıyor. karşı taraf olsam umrumda da olmazdı kart benim değil isim benim değil bana ne derdim. gelip bir de burada konu mu açacağım bununla ilgili mantıklı mı bu?
açıklamada yazıyor. yeni arkadaşım değil bir yerde görmüştür şifreyi. yazdım da bunuKartından nasıl para çekmiş şifren yok mu senin? Temassız ödeme yapılabiliyo desek temassız çekim limiti düşük oluyor. Benim kartımın limiti yüksek olmasına rağmen 7k temassız çekim yapılamaz hem de bir günde.
Hadi diyelim bir şekilde kredi kartını kullandı. Madem elinde senin kartın var neden hırsızlık yapıyor? Senin kartınla alabilirdi istediğini. Bana inandırıcı gelmedi konu
Yazdıklarımı düzenleyip diğer mantıksız kısımları da yazdım. Kız hırsızlık yaparken yakalandı yazmışsın. Madem yakalandı karakola götürülmüş ve kimlik tespiti yapılmıştır. Hırsızı yakalayıp kimlik tespiti bile yapmadan salacak halleri yok. Ayrıca senin kartını kullanabiliyoken neden hırsızlık yapsın? Aşırı saçma.açıklamada yazıyor. yeni arkadaşım değil bir yerde görmüştür şifreyi. yazdım da bunuinanma dostum canım sıkıldıkça hikaye uyduruyorum sanki la havle
kızı evden kovdum kafayı yiyorum kartımdan 7k çekilmiş benim adım verilmiş bir şey olsa maskeden eşkalim de aynı çıkacak. bütün gün bayram temizliği yapıyordum bir yere de gitmedim. kredi kartını çalıntıdan ihbar etmeye bile korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?