hırsızlık

bana bunları anlatmasa aldıklarının parasını verse ruhum bile duymayacaktı. verilmiş sadakam varmış. yarın karakola gideceğim teşekkür ederim
gidin tabi ki asıl üzerinden zaman geçerse suçun size kalma ihtimali olur .ilk hırsızlığı değildir o kadının ayrıca.ufak tefek çalıyordur devamlı.

Evet evet. En azindan hirsizlik yaptiklari isletme sikayetci olmadan once konu sahibi sikayetci olursa belki daha kolay halledilir diye düşünüyorum. Arkadasinada iyi bir ders olur, birdaha cesaret edemez. Bazılarına ne kadar kolay geliyor karti calip birde odeme yapmak hayret ediyorum

Fotoğrafa bakınca da birbirinize hiç benzemiyorsunuz. Kameradan anlaşılır. Karta çok dokunmazsanız belki parmak izi de alınır. Bankayı şimdi arayın bence. Kızın ailesi de mafya mı, niye korkuyorsunuz ki? Ayrıca akbiliniz size özel, niye verdiniz ki? İndirimli veya ücretsizse yaptığınız suç. Karakola gidince akbilimi de çalmış deyin bari.

O şahısla da iletişiminizi koparın. O parayı da bir şekilde almanızı dilerim.

ya suç üzerime kalırsa diye korkuyorum malum türkiyedeyiz. yarın karakola gideceğim. teşekkür ederim yorumunuz için dediğim gibi olayın şokundayım mantıklı düşünemiyorum yol gösterdiniz

Karakol 7/24 açık. Yarını beklemeyin , hemen gidin. Bankayı da hemen arayın.

üslubun hiç hoş değil öncelikle. öğrenci akbilimin süresi de doldu indirimi yok iş yerim doldurduğu için istedi. yazdığınız şeyi bir düşünün isterim. zaten 8 kardeşler birbirlerine çok bağlılar arkadaşken bu bir sorun değildi şu anda kız ailesine bu bana iftira atıyor dese kardeşlerinden biri vursa ne olacak tag mı açılacak? olayın şokundan korktum ve ne yapacağımı bilemedim. kartımı da kapattırdım geri kalan işlemi polisle halledeceğim.

Tabii ki hemen polise gidin telefon sinyalinizden bile orada olmadığınız anlaşılır

Fotoğrafa baktım da cinsiyetiniz dışında benzemiyosunuz açıkçası. bankaya kartı iptal ederken kartım çalınmış şüpheli işlem ben harcamadım dedin mi? Bu önemli çünkü.
Karakola da hemen git. Kartımı çalmış de şikayetçi ol.

ordinary nin mesajında ve üslubunda nasıl bir sorun gördünüz ?

Arkadaşınızla fotoğrafınızı paylaşıp ; " saçımız ,başımız, boyumuz aynı " , "arkadaşım mağazadan hırsızlık yapmış , benim adımı : kendi adı diye vermiş , kredi kartımdan 7 bin tl çekilmiş " diyen sizsiniz.

ordinary de arkadaşınızla birbirinize benzemediğinizi belirtmiş ve sizin de hatalarınızı söylemiş.

Fotoğrafa göre hakikaten hiç benzemiyorsunuz.

Anlattığınız olayın diğer tarafı değilseniz , neden kızdınız ? anlamadım.

üslubun hiç hoş değil öncelikle. öğrenci akbilimin süresi de doldu indirimi yok iş yerim doldurduğu için istedi. yazdığınız şeyi bir düşünün isterim.
Yazdığımda ne var ki? Eğer kartınız indirimli veya ücretsiz ise sizin de başınız ufak da olsa yanabilirdi. Ben de rızanızla verdiğinizi belirtmeyin dedim. Yardımcı olmaya çalışmam kabahatti, kusura bakmayın.

bu olaylar içinde istanbul kart mı tek sıkıntı? nasıl bir durumda olduğumu paylaştım merak ediyorum aynı durumda olsan sakin sakin ehehe gezer miydin? her konunun altına konu sahibine laf etmeye bayılıyor olabilirsiniz fakat ihtiyacı olmayan kimse buraya konu açmıyor. karşı taraf olsam umrumda da olmazdı kart benim değil isim benim değil bana ne derdim. gelip bir de burada konu mu açacağım bununla ilgili mantıklı mı bu?

Konunun her yeri baştan aşağı o kadar mantıksız ki sırayla yazıcam mantıksızlıkları:

1- Kartından nasıl para çekmiş şifren yok mu senin? Temassız ödeme yapılabiliyo desek temassız çekim limiti düşük oluyor. Benim kartımın limiti yüksek olmasına rağmen 7k temassız çekim yapılamaz hem de bir günde. Konuyu düzenleyip şifremi kartı kullanırken belki görmüştür demişsin ama çok saçma kusura bakma.

2- Hadi diyelim bir şekilde kredi kartını kullandı. Madem elinde senin kartın var neden hırsızlık yapıyor? Senin kartınla alabilirdi istediğini. Hadi diyelim hırsızlık yaptı. Yakalandı ve benim adımı verdi demişsin. Benim adımı verdi ne demek? Kimlik sormamışlar mı buna? Pasoya bakmışlar deme. Ben de bu işlerin içindeyim kimse pasoya bakıp aa bu kişiymiş demez. Herkes yakınının öğrenci akbilini kullanıyor.

3- Bir de hırsızlık yaparken yakalandı yazmışsın. Yakalandıysa karakola götürülür ve kimlik tespiti yapılır. Kıza yakalandıktan sonra ne olduğu ile ilgili hiçbir şey yazmamışsın

Bana inandırıcı gelmedi konu. Her yeri mantıksız

Son düzenleme:

Okumakla anlamak arasındaki farkı gösteren mesajınız için teşekkürler.

açıklamada yazıyor. yeni arkadaşım değil bir yerde görmüştür şifreyi. yazdım da bunu inanma dostum canım sıkıldıkça hikaye uyduruyorum sanki la havle

açıklamada yazıyor. yeni arkadaşım değil bir yerde görmüştür şifreyi. yazdım da bunu inanma dostum canım sıkıldıkça hikaye uyduruyorum sanki la havle
Yazdıklarımı düzenleyip diğer mantıksız kısımları da yazdım. Kız hırsızlık yaparken yakalandı yazmışsın. Madem yakalandı karakola götürülmüş ve kimlik tespiti yapılmıştır. Hırsızı yakalayıp kimlik tespiti bile yapmadan salacak halleri yok. Ayrıca senin kartını kullanabiliyoken neden hırsızlık yapsın? Aşırı saçma.

Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı. Bundan sonraki hayatınızı maske ile geçirmeyecekseniz ; maskeli iken dahi benzemediğiniz biriyle maskesizken karıştırılmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…