hırsızlık

Siz de iftira atar mısınız diye korkarak yazıyorum ne demek, ne ile itham ettiniz şimdi bizi ve gerekçeniz nedir

Ben gerçekte böyle bir hırsızlık olayı olmadığını düşünüyorum.7000 TL tutarında ne çalmaya kalkmış olabilirler? Giyim değil, ayakkabı değil. 7000 tutarında bir giyim eşyasının satıldığı mağazada arkadaşını hiç bir satış temsilcisi yalnız bırakmaz. Onlar kendi müşteri kitlelerini çok iyi tanırlar.

Elektronik desen pahalı ürünler depodan çıkartılıyor. Ortada duranların da üstlerinde kocaman alarm var.

Eh Kuyum tezgah altında olur. Başka seçenek kalmadı...

Açık konuşacağım. Bu ülkede hırsızlık yaparken yakalanan hiç kimse eğer polis çağırıldıysa merkeze götürülmeden kurtulamaz, merkezden de elini kolunu sallaya sallaya çıkamaz. Mağaza müdürleri de buna göz yummaz zaten.Direkt polise bildirirler.Gayet katılar ki normal.

Kimliğim yok deyip senin adını vermesi de bir şey ifade etmez. Anında anlarlar onun sen olmadığını. Polis memurları bu konuda çok tecrübeli.
Geriye tek ihtimal kalıyor. İstedikleri bir şeyi alıp şikayetçi olmaman için hikaye uydurmuşlar. Adını verdik deyip seni korkutmaya çalışıyor ki paranın peşine düşme.

Arkadaşın hem hırsız hem dolandırıcı.Yarın ilk iş önce karakola sonra bahsi geçen olayın yaşandığı iddia edilen yere git soruştur.

Son düzenleme:
Sizin kıyafetinizle hırsızlık yapıp sonra sizin kredi kartınızdan ödeme yapmış.
Bir oturmadı bu konu, çömeldi sadece.
istersen bir de amuda kalk. şaka gibisiniz gerçekten bir de size kendimi inandırmaya çalışıyorum. arkadaşım benden kıyafetimi istedi sevgilisiyle buluşacağını söyleyip ben de verdim. kınadığını yaşamadan ölmezsin tatlım aklında bulunsun.

Kadının kadının düşmanı de lütfen.
Böyle bir şey başıma gelse çoktan gerekli işlemleri yapmıştım.
Üstelik ben senin “tatlın” değilim, üslubuna dikkat edersen sevineceğim.

teşekkür ederim yazın için. böyle bir şeyle hiç karşılaşmadığım için bu durumda ne yapacağımı bilemedim ve baya bi korktum. bankayı arayıp kartımı kapattırdım polise de gittim. hala salak gibi kızın anlattığı şeye inanıyorum ben de çok haklısınız
Kadının kadının düşmanı de lütfen.
Böyle bir şey başıma gelse çoktan gerekli işlemleri yapmıştım.
Üstelik ben senin “tatlın” değilim, üslubuna dikkat edersen sevineceğim.
gerekli işlemleri yaptığımı yazdım zaten. istediğini söyleyen istemediğini işitir canım:)
çok haklısınız. yapabileceğim işlemleri yaptım.

olayı bana anlattığı şekilde anlattım. pasoyu gösterse maskeni indirse zaten anlaşılır durum. diğer arkadaşlar bunun komple yalan olduğunu salınmayacaklarını ismini verdim demesinin de korktuma amaçlı olduğunu söylediler. hırsızlık da tamamen yalan olabilir sırf buna inanmam için kıyafetimi almış olabilir. farklı durumları düşünemedim o an. yapılacak işlemleri yaptım.

Bir de şu dikkatimi çekti söylemese ruhum duymazdı demiş ama benim kartımdan böyle harcamalar olunca mesaj geliyor çekim yapılan magaza adı vs yazıyor

Bir de şu dikkatimi çekti söylemese ruhum duymazdı demiş ama benim kartımdan böyle harcamalar olunca mesaj geliyor çekim yapılan magaza adı vs yazıyor
çok dikkatliymişsin maşallah. kartı çalanın kim olduğu da yazıyor mu? kimin aldığını öğreniyor musun o mesajlarda? malum oluyor herhalde:))

çok dikkatliymişsin maşallah. kartı çalanın kim olduğu da yazıyor mu? kimin aldığını öğreniyor musun o mesajlarda? malum oluyor herhalde:))
Malum olmasına gerek yok çoğu banka gönderiyor bu msjı zaten hiç mi karttan harcama yapmadınız şöyle cahil cahil laf soktuğunuzu sanacağınıza az ne kullandığınızı bilin iki üç ayarına bakın limit yüksekse uyarı msjı falan gelsin ayrıca bize bu kadar agresif olacağınıza madem çok yiyo böyle konuşmak arkadaşınıza konuşsanıza 7k nız gitmiş g.t korkusundan bir gıkınız çıkmamış bana mi artistlik yapıyosunuz?

inandırıcı bulmayanlara laf sokacağınıza kartınızın ekstresinden baksanıza ne almışlar diye.
tek çekim mi bu 7 bin.
parça parça mı alışveriş yapılmış
oradan bile anlarsınız hırsızlık yapmışlar yakalanmışlarda bla bla yalanını.

Herhalde bankadan bankaya değişiyor. Söylemeniz iyi oldu mesela benimkinde sadece online alışverişlerle ilgili mesaj geliyor. Ayarları vardır muhtemelen mobil bankacılıktan bakıp açmak gerekli

Herhalde bankadan bankaya değişiyor. Söylemeniz iyi oldu mesela benimkinde sadece online alışverişlerle ilgili mesaj geliyor. Ayarları vardır muhtemelen mobil bankacılıktan bakıp açmak gerekli
Online bende de hepsi geliyor ama qnb belli meblağın üstü kredi kartında ,enpara tüm hareketlerde , ziraat atmden çeksem dahi geliyor yatırma da geliyor
Papara ne yaparsam yapayım geliyor 1 tl bile kart çektirsem daha fiş çıkmadan bildirim geliyor bir dönem garantide de geliyordu eskiden şu an emin değilim hepsini geçtim hadi gelmedi hiç insan 7k parası gittiğini anlamaz mı

bilinen firmalar vs değilse bana bildirim gelmiyor.mesela sosyete pazarında karttan harcıyorum asla bildirim gelmiyor 300 500 çektirsem de.ama lcw den alsam hemen geliyor mesela

dün bir sürü fikir vermiştim ama sonradan yazılanları okuyunca benim de kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…