- 4 Mayıs 2015
- 182
- 136
- 103
- Konu Sahibi kedivekeder
-
Polise gidin şikayetçi olun kartınızı da kayıp çalıntı olarak ihbar edin, şahısla da bir daha muhatap olmayın.siz de iftira atar mısınız diye korkarak yazıyorum.
en yakın ve çok sevdiğim arkadaşım adı x olsun evime geldi erkek arkadaşıyla buluşacağını söyleyip yeni aldığım elbiseyi ve öğrenci akbilimi istedi. akbilimi alırken cüzdanımdan kredi kartımı da almış.
fotoğrafını da paylaştığım üzere saçımız başımız aynı boyumuz da öyle.
bir mağazadan erkek arkadaşıyla birlikte bir şeyler çalışıyorlar daha sonra yakalanıyorlar ödemesini benim kartımla yapıyorlar. yakalandığında kimliğinin olmadığını söyleyip benim ismimi veriyor. ve daha sonrasında kaçmışlar.
pişkin pişkin tekrar evime geliyor bir şey olmaz öderiz ne olacak diyor. çok telaşlandığı için benim ismimi vermiş zaten orada olmadığımı ispatlayabilirmişim:d hiç endişelenmeme gerek yokmuş
gittiğimiz kafelerde girerken şifreme mi baktı ne yaptı onu da bilmiyorum.
kızı evden kovdum kafayı yiyorum kartımdan 7k çekilmiş benim adım verilmiş bir şey olsa maskeden eşkalim de aynı çıkacak. bütün gün bayram temizliği yapıyordum bir yere de gitmedim. kredi kartını çalıntıdan ihbar etmeye bile korkuyorum.
üzerime böyle bir şey yıktı arsız üstüne üstlük her yerden beni engelledi. kötü de bir ailesi olduğu için evine gitmeye de korktum bana bir şey yaparlar diye. arkadaşım kılığındaki bu insan ya ne desem bilmiyorum. hiçbir şey yapmadığım halde tüm oklar beni gösteriyor. giden paraya mı yanayım kendimi ispatlayamayacağıma mı yanayım
polise mi gideyim ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim ne olur yol gösterin
Tabi ki polise gidinsiz de iftira atar mısınız diye korkarak yazıyorum.
en yakın ve çok sevdiğim arkadaşım adı x olsun evime geldi erkek arkadaşıyla buluşacağını söyleyip yeni aldığım elbiseyi ve öğrenci akbilimi istedi. akbilimi alırken cüzdanımdan kredi kartımı da almış.
bir mağazadan erkek arkadaşıyla birlikte bir şeyler çalışıyorlar daha sonra yakalanıyorlar ödemesini benim kartımla yapıyorlar. yakalandığında kimliğinin olmadığını söyleyip benim ismimi veriyor. ve daha sonrasında kaçmışlar.
pişkin pişkin tekrar evime geliyor bir şey olmaz öderiz ne olacak diyor. çok telaşlandığı için benim ismimi vermiş zaten orada olmadığımı ispatlayabilirmişim:d hiç endişelenmeme gerek yokmuş
kızı evden kovdum kafayı yiyorum kartımdan 7k çekilmiş benim adım verilmiş bir şey olsa maskeden eşkalim de aynı çıkacak. bütün gün bayram temizliği yapıyordum bir yere de gitmedim. kredi kartını çalıntıdan ihbar etmeye bile korkuyorum.
üzerime böyle bir şey yıktı arsız üstüne üstlük her yerden beni engelledi. kötü de bir ailesi olduğu için evine gitmeye de korktum bana bir şey yaparlar diye. arkadaşım kılığındaki bu insan ya ne desem bilmiyorum. hiçbir şey yapmadığım halde tüm oklar beni gösteriyor. giden paraya mı yanayım kendimi ispatlayamayacağıma mı yanayım
o kadar korkuyorum ki tekrar iftira atılmasından kanıtlamak için attım bir sorun olur muPolise gidin şikayetçi olun kartınızı da kayıp çalıntı olarak ihbar edin, şahısla da bir daha muhatap olmayın.
Fotoğrafı da kaldırın bu arada.
polisler sizin olmadığınızı hemen anlar mağazada kameralar vardır onlara bakarlar.siz de arkadaşım elbisemi giydi akbilimi istedi kredi kartımı çaldı derseniz olay çözülür.neden ailesinden bile korktuğunuz bir arkadaşınız var asıl sorun buradao kadar korkuyorum ki tekrar iftira atılmasından kanıtlamak için attım bir sorun olur mu
maskeli bile olsa uzman polisler o olmadığını hemen anlarlar.arkadaşının resmini de götürsün şikayet ederken bu yaptı diye.boşuna telaş ediyor.asıl arkadaşı kart hırsızlığından kimlik hırsızlığından ceza bile alır.konu sahibi korkuyor arkadaşından.yoksa çözüm çok basit.karakola gitse hallolacakPolise gidin. Sizin isminizi verdigi icin polis sizi cagirabilir(sikayetci olurlarsa). Sonra ugrasip durursunuz. Ispatlayamazsaniz birde hirsizlik sicilinize işler, ise girerken sorun yasarsiniz
Zaman kaybetmeden polise gidin. Mağaza ile bir şekilde iletişime geçin kamera kayıtlarını silmemeleri / kaydetmeleri için ricada bulunun (malum bayram elinizi çabuk tutun). Bazı mağazalarda 1 gün bazılarında 7-30 gün süreyle kayıt saklıyorlar. Bu tür insanlardan da lütfen uzak durun Akbil, elbise, ayakkabı hiçbir şey vermeyin, ben doğru bulmuyorum. Sizin olmadığınız zaten anlaşılır.siz de iftira atar mısınız diye korkarak yazıyorum.
evde olduğumu konumuma baksalar da anlayabilirler böyle bir şey mümkünse olayın şokundan mantıklı düşünemiyorumpolisler sizin olmadığınızı hemen anlar mağazada kameralar vardır onlara bakarlar.siz de arkadaşım elbisemi giydi akbilimi istedi kredi kartımı çaldı derseniz olay çözülür.neden ailesinden bile korktuğunuz bir arkadaşınız var asıl sorun burada
ya suç üzerime kalırsa diye korkuyorum malum türkiyedeyiz. yarın karakola gideceğim. teşekkür ederim yorumunuz için dediğim gibi olayın şokundayım mantıklı düşünemiyorum yol gösterdinizbankaya kartım çalındı harcama yapıldı deyin kartı kullanıma kapatırlar harcama da araştırılır.aynı anda da polise gidin.7 bin tl yi ödeyip bir de hırsızlık şüphelisi olacaksınız.başka hırsızlıklar yapıp gene sizin adınızı vermeyeceklerini nereden biliyorsunuz?
evet anlarlar.onun telinden de mağazada olduğunu anlarlar akıllı telefonsa.ben arkadaş müsveddesinin yanına bunu bırakmazdım.7 bin tl yi ödeyecek misiniz cidden?bir de hakkınızda 2 3 ay geçince bile dava açılabilir şikayet olursa.öylekorka korka nasıl yaşayacaksınız?bunu bir kere yapan kadın da gene yapar emin olun şikayet etmezseniz.ailede güvendiğiniz kim varsa onunla gidin karakola zaman geçirmeden.kamera kayıtları silinmeden .gerçi hemen silmezler hırsızlık olduğu içinevde olduğumu konumuma baksalar da anlayabilirler böyle bir şey mümkünse olayın şokundan mantıklı düşünemiyorum
kalmaz diyorum.insanların kaş göz yapıları el yapıları vs aynı mı?uzman polis bir görüşte siz olmadığınızı anlar.hele arkadaşınızın resmini de götürürseniz 5 dakika sürmez.mağazada ki görevlilerde sesinden bile teşhis ederler.telefon dan da bulunur aynen dediğiniz gibi.çok geçmiş olsun bu da size bir hayat tecrübesi olur.ya suç üzerime kalırsa diye korkuyorum malum türkiyedeyiz. yarın karakola gideceğim. teşekkür ederim yorumunuz için dediğim gibi olayın şokundayım mantıklı düşünemiyorum yol gösterdiniz
bana bunları anlatmasa aldıklarının parasını verse ruhum bile duymayacaktı. verilmiş sadakam varmış. yarın karakola gideceğim teşekkür ederimevet anlarlar.onun telinden de mağazada olduğunu anlarlar akıllı telefonsa.ben arkadaş müsveddesinin yanına bunu bırakmazdım.7 bin tl yi ödeyecek misiniz cidden?bir de hakkınızda 2 3 geçince bile dava açılabilir şikayet olursa.öylekorka korka nasıl yaşayacaksınız?bunu bir kere yapan kadın da gene yapar emin olun şikayet etmezseniz.aielde güvendiğiniz kim varsa onunla gidin karakola zaman geçirmeden.kamera kayıtları silinmeden .gerçi hemen silmezler hırsızlık olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?