Ben gerçekte böyle bir hırsızlık olayı olmadığını düşünüyorum.7000 TL tutarında ne çalmaya kalkmış olabilirler? Giyim değil, ayakkabı değil. 7000 tutarında bir giyim eşyasının satıldığı mağazada arkadaşını hiç bir satış temsilcisi yalnız bırakmaz. Onlar kendi müşteri kitlelerini çok iyi tanırlar.
Elektronik desen pahalı ürünler depodan çıkartılıyor. Ortada duranların da üstlerinde kocaman alarm var.
Eh Kuyum tezgah altında olur. Başka seçenek kalmadı...
Açık konuşacağım. Bu ülkede hırsızlık yaparken yakalanan hiç kimse eğer polis çağırıldıysa merkeze götürülmeden kurtulamaz, merkezden de elini kolunu sallaya sallaya çıkamaz. Mağaza müdürleri de buna göz yummaz zaten.Gayet katılar ki normal.
Kimliğim yok deyip senin adını vermesi de bir şey ifade etmez. Anında anlarlar onun sen olmadığını. Polis memurları bu konuda çok tecrübeli.
Geriye tek ihtimal kalıyor. İstedikleri bir şeyi alıp şikayetçi olmaman için hikaye uydurmuşlar. Adını verdik deyip seni korkutmaya çalışıyor ki paranın peşine düşme.
Arkadaşın hem hırsız hem dolandırıcı.Yarın ilk iş önce karakola sonra bahsi geçen olayın yaşandığı iddia edilen yere git soruştur.