Hırka inceydi daha önceki bi gelişindeydi çantasına sokmuş olabilir gittikten sonra fark ediyrum bazen 1 hafta geçiyo ama ben çok düzenliyim evimde her seyin yerini bilirim saat şifonyerin üstündeydi yeni almıştıkHırkayı nereye sığdırmış ki? Babası da biliyor mu bu huyunu? Eğer ki varsa böyle birşey konuşacaksınız.
Takar mı yanımda sence face resimlerine bakıcam artık sık sıkSaatini nasıl çalıyor yahu kutusuyla hem de... Takınca anlarsın sende de bu benim saatim pis hırsız.
Nasıl konuşulur ki hırsız mıyım der çıkar zaten panikatak hastası ilaç alıyo amcam yengem kardesleri üstüne titriyoBence oturup ciddi ciddi konusun.
böyle bi arkadaşım vardı lisede alakalı alakasız şeyler çalardı bi kere montumu çalmıştı hattaNasıl konuşulur ki hırsız mıyım der çıkar zaten panikatak hastası ilaç alıyo amcam yengem kardesleri üstüne titriyo
Evet kutusuyla yokkutuyla mı çalmış ?????????????
Nasıl konuşulur ki hırsız mıyım der çıkar zaten panikatak hastası ilaç alıyo amcam yengem kardesleri üstüne titriyo
Evimi her seferinde gezer yatak odama kadat dolabımı açıp bakayım ne almışsın derMadem amcaniz evine gidip arayın bi bahaneyle. o sizde heryeri karıştirıyosa .
Bundan sonra bunu yapıcam zatençünkü kişisel esya alıyoO geldiği zaman yatak odanın kapısını kitle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?