• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hirsizlikla suclanabilirim

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Işyerimizde ki müdürümüz Başka mağazaya gitti Onun yerine gelen müdür işten çıkartıldı şu an mağazada 2 Master 2 personeliz bugün önüme Master arkadaşım kasa açığı diye 85 TL getirdi Ben de bunu bana günlük imzalatmanız gerekiyor ben bu açık kabul etmiyorum dedim zaten bu mağazada bir şeyler döndüğünü düşünüyorum 83 tl kasaaçığnasıl oluyor bana bunu şimdiye kadar neden söylemediniz geçen aylık 90 lirayı toplu halde imzalatirdiniz. Kasada eksik avans aldığım gün söylediğim halde nasıl bunu kasa açığı olarak gösteriyorsunuz dedim Bunun üzerine bölge müdürünü aramak istedim telefonunu istedim Master arkadaş eski mağaza müdürü nü aramış o da diğer Master arkadaşı aramış Master arkadaş öğlen geldiğinde bana çeneni kapalı tut dedikodu yapma gibi kelimeler kullandı Ben mail atacağım söyleyince diğer Master arkadaş Sigara açığımız vardı onu ben kasadan geçtim kasa acigi olarak gösterdim diğer Master Arkadaş öyle söyledi Bu yüzden ben de yanarım dedi Ben de eski mağaza müdürümüz aradım o bu işte bölge müdürü de olabilir �şin içinde hırsızlık Benim bahsettiğim den daha da büyük sen insan kaynaklarının ara anlat dedi Aradım anlattım Eğer aramazsan seni hırsızlıkta suçlarlar dedi o da yarın gelip yüz yüze görüşmek istediğini söyledi içim çok huzursuz çok fazla korkuyorum ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum Nasıl bir şey bulaştım diye düşünüp duruyorum acaba Ben doğru olanı mı yaptım ya Dediklerimi kanıtla yanmazsam Kamera kaydı var ama ben çok korkuyorum

Hırsızlığı yapan onlar siz neden korkuyorsunuz
Birde şuanda yönetici yerindesiniz ama size dedikodu yapma vs diye konuşma yüzünü neden veriyorsunuz
Siz doğrusunu yapmışsınız
Gerekli kişiler ile konuşurken kendinizden emin konuşun
Bu olayı yapan insanlara kendinizi ezdirmeyin
Kamera kayıtlarıda varmış daha ne olsun

Biraz özgüvenli ol bu tedirgin halinle hirsiz olan senmis gibi gözükürsün zaten.
Calmadiysan neden tedirgin oluyorsun kamera varken üstelik?

Siz degil çalan korksun

Kamera kayıtları varsa herşey ortaya çıkar zaten..

• Beğen
Reactions: KV_
Hiç bir şey anlaşılmıyor ki bişey diyelim
Arkadaşın çalıştığı mağazanın kasasında açık çıkmış. O da bu kadar açık yanlışlıkla çıkmaz diye düşünüp ilgili evrakı imzalamamış.

Kendi üstlerine bildireceğini söylemiş. Böyle olunca da kendinin astı olan ve kasa açığına sebep olan 2 personel, çeneni kapalı tut diye tehdit etmişler.

Konu sahibi de bu durum yüzünden o 2 personelin kendisini hırsızlıkla suçlayıp kendilerini sıyırmaya çalışacağını düşünüyor.

Back
X