Hırsızlıkla suçlanıyorum karakolluk oldum

kararın hayırlı uğurlu olsun canım..bu devirde herkesin evine gidilmiyor...çoğu insanlar birer şeytan olmuşlar...bende öyle sırf bu yüzden evlere girmeyi sevmiyorum.....çok eskiden bir tanıdığım vardı....misafirliğe gittiğinde.çantasına uyuşturucu bir şey koymuş...gizlice polisi arayıp yakalatmış...kadın ne dediyse... inandıramadı...bu olaydan sonra hep korkar oldum evlere girmeye....bazı gittiğim yerlere dahi çanta ve cepsiz şeyler giyiyorum..takıntı haline getirdim.....şimdiki insanlar yüzüne gülüp...arkandan iş çeviriyorlar....ama bir dakine gerçekten dikkatli ol.....

öncelikle herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar.ben iki çocuk annesi 22 yıllık evli 41 yaşında evhanımı bir bayanım.kızım üniversite son sınıf oğlum lise ikinci sınıf öğrencisi.bu devirde tek kişi çalışmayla çocuk okutmak helede üniversite öğrencisi okutmak hayli zordur tahmin edersiniz ama ben boş duran bir evhanımı hiç olmadım elişi yaptım sattım halende yapıyorum sonra bir arkadaşım vesile oldu evlere temizlik işlerine gitmeye başlladım.2 ay haftada birgün cuma günleri etilerde bir eve gidiyordum başka evlerde ayarlamıştı arkadaşım onlar 15 günde bir idi.bu haftalık gittiğim evde evsahibinin söylemesine bakılırsa altınları varmış ve ben suçlandım birgün başka bir evde temizliğe gitmiştim telefonla arayıp benim altınlarım ve ablamın altınları çalınmış derhal cumartesiye kadar onları getir yoksa seni mahallende bu olayı herkesin duymasını sağlayıp rezil edicem dedi bende buna karşılık geleyim hemen konuşalım ve karakola gidelim dedim benim senle görüşeceğim bişe yok o altınlar ortaya çıksın dedi senden fazla kızından şüpheleniyorum dedi ve benim kızımın bana kıyamadığı için yardıma 2 kez geldiğini bile bile derslerini bırakıp bizim ne mücadeleler verdiğimizi bile bile bu iftirayı attı.nasıl olduğumu ne hale geldiğimi tahmin edersiniz mahfodum kafamdan kaynar sular döküldü sanki ve olduğum yerde n koşarak lavaboya gttim sinir mideye vurdu heralde çıkardım çok kötüydüm ve o işi bulan arkadaşıdan başka kimseye anlatmaya utanıyordum.eşime anlatamıyordum o hiç istemedi temizliğe gitmemi ben kızım ve oğlumun masraflarına katkı olur diye çok ısrar ettim burnumun dikine gittim.tekrar ertesi gün aradım evin sahibi meral hanımı gel oturup konuşalım ben aç kalmadım hiç ve bunu yapacak kadar aşağılık biri olmadım olamamda gel mahallemde herkese sor beni beraber karakola gidelim dedim bana sizin gibileri iyi bilirim ben dedi başınızı kapayıp her namuzluğu yaparsınız dedi bende bunun üzerine sen ne demek istiyosun meral dedim haddini bil ya gel adam gibi beraber gidelim karakola yada git şikayetçi ol elinden geleni ardına koyma dedim arkadaşımı aradım böyle bi durum geldi başıma dedim ki zaten o duymuştu çünkü temizliğine gittiğim kadınla benim arkadaşımın kızkardeşi aynı işyerinde çalışıyorlardı..baktım durum böyle olunca arkadaşımın tavırlaarı bayağı değişmiş belli etmiyo ama şüpheliymiş gibi konuşuyo kızım dayıma anlatalım anne dedi anlattık ablam korkma git sen karakola dedi sonra yada bekle bakalım onlar gitsin karakola seni illaki çağırırlar sende al yeğeni gidin ifadenizi verin dedi.bekledim ve 20 gün evhanımı bekledikten sonra karakola gitmiş benden bu kadar emin olan kişiler 20 gün sonra şikayetçi oldular kızımdan ve benden çok saçma geldi bu bana neyse kızımı ve beni çağırdılar ifade vermek için gittik olanı anlattık savcıyı aradı biz oradayken memur parmak izi varmı delil varmı falan diye sordu savcı bey memur beyde yok hiç bişe ama bizim parmak izimizi falan istemediler yalnız ikinci bişe kafama takıldı meral hanım ve ablası bizden şikayetçi olmuşlar olmasına ama maddi zararın karşılanması halinde zlaşabileceklerinide yazdırmışlar ifadeye ve kısacası ben bu olaydan sonra ev işlerine tövbe ettim bir şirkete çaycı olarak girdim hergün olduğu iiçin yolda çok uzakdı çıkmak zorunda kaldım 2 ay çalıştıktan sonra ama aradaki o dönemlerde meral hanımların bu iftirası sayesinde vertigo hastası oldum ömür boyu ilaç kullanıyorum artık mahkememde bikaçgün sonra avukat arkadaşlar varsa bana allah rızası için bir akıl verebilirmi acaba ne olucak bu işin sonu kendime yapılan iftirayı unuttum kızım üniversite öğrencisi bu sene son sınıf ileride iş başvurularında bu dava onu etkileyecek diye kendimi yedim bitirdim yavrum beni düşündü geldi bana yardıma neler geldi başımıza allahım kimseyi böyle bir iftirayla bırakmasın çok zormuş hayatta herşeyin bi yolu bulunurmuş ben sanki bundan büyük dert olmazmış gibi oldum hiçbir sıkıntıya benzemiyomuş iftir yardımlarınız için şimdiden hepinizden allah razı olsun teşekkürler

Son düzenleme:
öncelikle herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar.ben iki çocuk annesi 22 yıllık evli 41 yaşında evhanımı bir bayanım.kızım üniversite son sınıf oğlum lise ikinci sınıf öğrencisi.bu devirde tek kişi çalışmayla çocuk okutmak helede üniversite öğrencisi okutmak hayli zordur tahmin edersiniz ama ben boş duran bir evhanımı hiç olmadım elişi yaptım sattım halende yapıyorum sonra bir arkadaşım vesile oldu evlere temizlik işlerine gitmeye başlladım.2 ay haftada birgün cuma günleri etilerde bir eve gidiyordum başka evlerde ayarlamıştı arkadaşım onlar 15 günde bir idi.bu haftalık gittiğim evde evsahibinin söylemesine bakılırsa altınları varmış ve ben suçlandım birgün başka bir evde temizliğe gitmiştim telefonla arayıp benim altınlarım ve ablamın altınları çalınmış derhal cumartesiye kadar onları getir yoksa seni mahallende bu olayı herkesin duymasını sağlayıp rezil edicem dedi bende buna karşılık geleyim hemen konuşalım ve karakola gidelim dedim benim senle görüşeceğim bişe yok o altınlar ortaya çıksın dedi senden fazla kızından şüpheleniyorum dedi ve benim kızımın bana kıyamadığı için yardıma 2 kez geldiğini bile bile derslerini bırakıp bizim ne mücadeleler verdiğimizi bile bile bu iftirayı attı.nasıl olduğumu ne hale geldiğimi tahmin edersiniz mahfodum kafamdan kaynar sular döküldü sanki ve olduğum yerde n koşarak lavaboya gttim sinir mideye vurdu heralde çıkardım çok kötüydüm ve o işi bulan arkadaşıdan başka kimseye anlatmaya utanıyordum.eşime anlatamıyordum o hiç istemedi temizliğe gitmemi ben kızım ve oğlumun masraflarına katkı olur diye çok ısrar ettim burnumun dikine gittim.tekrar ertesi gün aradım evin sahibi meral hanımı gel oturup konuşalım ben aç kalmadım hiç ve bunu yapacak kadar aşağılık biri olmadım olamamda gel mahallemde herkese sor beni beraber karakola gidelim dedim bana sizin gibileri iyi bilirim ben dedi başınızı kapayıp her namuzluğu yaparsınız dedi bende bunun üzerine sen ne demek istiyosun meral dedim haddini bil ya gel adam gibi beraber gidelim karakola yada git şikayetçi ol elinden geleni ardına koyma dedim arkadaşımı aradım böyle bi durum geldi başıma dedim ki zaten o duymuştu çünkü temizliğine gittiğim kadınla benim arkadaşımın kızkardeşi aynı işyerinde çalışıyorlardı..baktım durum böyle olunca arkadaşımın tavırlaarı bayağı değişmiş belli etmiyo ama şüpheliymiş gibi konuşuyo kızım dayıma anlatalım anne dedi anlattık ablam korkma git sen karakola dedi sonra yada bekle bakalım onlar gitsin karakola seni illaki çağırırlar sende al yeğeni gidin ifadenizi verin dedi.bekledim ve 20 gün evhanımı bekledikten sonra karakola gitmiş benden bu kadar emin olan kişiler 20 gün sonra şikayetçi oldular kızımdan ve benden çok saçma geldi bu bana neyse kızımı ve beni çağırdılar ifade vermek için gittik olanı anlattık savcıyı aradı biz oradayken memur parmak izi varmı delil varmı falan diye sordu savcı bey memur beyde yok hiç bişe ama bizim parmak izimizi falan istemediler yalnız ikinci bişe kafama takıldı meral hanım ve ablası bizden şikayetçi olmuşlar olmasına ama maddi zararın karşılanması halinde zlaşabileceklerinide yazdırmışlar ifadeye ve kısacası ben bu olaydan sonra ev işlerine tövbe ettim bir şirkete çaycı olarak girdim hergün olduğu iiçin yolda çok uzakdı çıkmak zorunda kaldım 2 ay çalıştıktan sonra ama aradaki o dönemlerde meral hanımların bu iftirası sayesinde vertigo hastası oldum ömür boyu ilaç kullanıyorum artık mahkememde bikaçgün sonra avukat arkadaşlar varsa bana allah rızası için bir akıl verebilirmi acaba ne olucak bu işin sonu kendime yapılan iftirayı unuttum kızım üniversite öğrencisi bu sene son sınıf ileride iş başvurularında bu dava onu etkileyecek diye kendimi yedim bitirdim yavrum beni düşündü geldi bana yardıma neler geldi başımıza allahım kimseyi böyle bir iftirayla bırakmasın çok zormuş hayatta herşeyin bi yolu bulunurmuş ben sanki bundan büyük dert olmazmış gibi oldum hiçbir sıkıntıya benzemiyomuş iftir yardımlarınız için şimdiden hepinizden allah razı olsun teşekkürler

nurten55
Allah yardımcınız olsun
önyargının ne kadar kötü bir şey olduğunu bir kez daha gösterdiniz
emin olmadan kimseden şüphelenmemek lazım
yoksa insanın yanlış bir zannı, başka birine çok zarar verebiliyor
zaten Allah da "zanların çoğu günahtır" diyor
üzülmeyin, belki bu durumun içinde bir hayır vardır
belki yaptığınız bir hatanın kirleri, bu imtihanla silinecektir

insanın 2 yüzüğü kayboldu diye bunca rezillik cıkarır mı ya ayıptır
yüzük geri alınır ya kırdığın kalp ne olacak,aldığın ahlar

vicdan kararınca her şey olur
Allah herkesi korusun inşallah
ama asıl dikkat etmemiz gereken şu
bazen hepimizin vicdanın karardığı anlar oluyor
demek ki hiçbirimiz aslında kendimizi temize çıkarmamalıyız
mesela bir konuda emin olmadan şüphe duyuyoruz
bir dedikodu duyunca çoğu insan can kulağıyla dinliyor
oysa bu doğru olamaz deyip oradan uzaklaşmamız gerekmez mi
ya da birisi bizi kızdırırsa karşılık veriyoruz
ya da yapılan şeylerde art niyet arıyoruz
insanları tanımadan önyargılı davranıyoruz
suçsuz insanlara suç isnat ediyoruz
o kadar çok haksızlık yapıyoruz ama farkında değiliz

vicdanımızı görmezden gelip kalp kırıyoruz
oysa kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir denir

eltinizin yatak odasında ne işi var ben bunu anlamadım..bişey yapmıştır vs demek istemdim yanlış anlamayın beni ama ben yatak odası konusunda hassas davranmak gerektiğine inanıyorum..

eltinizin yatak odasında ne işi var ben bunu anlamadım..bişey yapmıştır vs demek istemdim yanlış anlamayın beni ama ben yatak odası konusunda hassas davranmak gerektiğine inanıyorum..

yeni gelin evi olduğu için çeyizi haka diziliydi öyle bakmak amaçlı ve zaten ayse dedi gez evime bak ve ayse ile ben mutfaktaydık ve ev o kadar küçükki o yatak odasına bakarken biz onu görüyoruz zaten ve içeri bile girmedi kapıdan baktı ........ama hakim ne mal olduklarını anladı onların herseyi birbirine karıştırdı ifadeleri birbirini tutmadı mahkeme salonundan kovularak çıkarıldılar ......ama tabi hakim bizede sinirlendi bi şu insanlara bakın bi lendinize bunlarla arkadaslık etmek size yakısıyomu dedi ve HAKLIYDI

Allaha bin sukur anlinizin akiyla kurtulmussunuz Allah insani boylelerin serrinden korusun. AMIN

geçmiş olsun. Savcılığın vereceği kararı bekleyın. aklanırsanız size bu suçu atmaları yuzunden pis bır hastalık olan vertıgo sebebıyle hemde iftira sebebıyle tazmınat davası açın. aklanırsanız ne siz nede cocuğunuz için sorun olmaz

EŞİMİN 10 YILLIK ARKADASI 3 AY ÖNCE EVLENDİ EŞİYLE BENDE TANIŞTIM VEAYSE İLE SIKI ARKADAS OLDUK HAFTADA 2 GÜN YA O BENDE YA BEN ONDAYIM 1 HAFTA ÖNCE O BANA GELECEKTI AKSİLİK OLDU GELEMEDI VE BENI ÇAĞIRDI BEN ELTİMLE AYNI BİNADA OTURUYORUM ELTIMDE BENIM ARACILIGIMLA ARKADAS OLMUSTU NEYSE BENİ ÇAĞIRINCA ELTİMDE YANIMDAYDI BERABER GİDELİM DEDİK VE GİTTİK GİTTİĞİMİZDE KARDEŞLERİ ORDAYDI BİRİ 7 BİRİ10 DİĞRİ 14 YASLARINDA HERSEY NORMALKEN KIZ ANNESİNİ DE ÇAGIRDI OTURUYORUZ KALKMAK ÜZEREYDİK Kİ AYSE ODADA DEĞİLDİ BEN ODADAN ÇIKTIM AYSENIN YATAK ODASINDA OLDUGUNU GÖRDÜM NE YAPION DİYE SORDUM HİİİİÇ DEDI BENDE BİZ KALKICAZ SENIN SU BULAŞIKLARI YIKAYALIMDA GİDELİM DEDİM TAMAM DEDI MUTFAGA GEÇTİK MUTFAKTA BANA YÜZÜKLERİM YOK DEDI SAŞIRDIM NERDEYDI DEDIM BİLMİYORUM HERALDE BURDA RAFTAYDI DEDI BAKTI AMA YOK DEDI BENDE GİT KOYABİLECEGİN YERLERE BAK BEN BULAŞIKLARI YIKARIM DEDIM OTURMA ODASINA GİTTİ ANNESİNİ DIŞARI ÇAĞIRDI VE YATAK ODASINA GEÇTİLER bende mutfakta işim bitince yanlarına gittim buldunmu dedım yok dedı üzerimi aramasını söyledim kabul etmedı ben zorla elini tuttum üzerimi arattırdı çantamıda o sırada eltim odadan çıktı geldi ne oldu bişey mi var değince annesi yok dedı bişey yok. eltim odaya döndü söyleyin onuda arayın dedım yok kadın ilk kez evimize gelmiş bize ne der dedi.hem nereye koydugunu bilmiyodur ayşe dedi annesi bana. neyse eltim kalkalım dedı ve kalktık. ben çıkarken eşini ara belkı meydandays o kaldırmıstır ddım yok bulmadan arayamam dedı. neyse biz eve gittik daha içeri girer girmez kapı çaldı ayşe ve eşi ne oldu eltin benım altınlarımı çaldı dedı bende orda ara dedım aramadın dedım sen söyle evini arıycam dedı neyse eltime söyledik evini aradı bişey bulamadı.benımkınıde ara dedım aramadı.sonra annesi geldi bize eltinin kocası gelsin karısıyla konussun altınlar cıkacak bugün dedı neye döndüğümü şasırdım neyse kaynım geldı durum anlatıldı polis çağırın dedı kaynım aysenın annesı polısı karıştırma dedı altınları eşinle konus çıkarsın bu arada benım eşim aradı polısı geldı polis olay yerine gidin ne burdn arıyosunuz dedı kalktık bizde olay yerine gittik ordan polısı aradık polis geldi parmak izi aldı evden ve orda polıse benden dolayı bunun eltisi bunun paralarınıda çalıyomus demişler polıs çagırdı bana doğrumu dedı hayır yalan dedım orda ayşenın annesi bunlar işbirlikçi ikisindende şüpheleniyoruz dedı karakola gittik ifade verdik mahkeme var ve bu arada bana yüzük dediler polıse 4 bilezik 1 kolye 3 yüzük demişler ne yapacagimi kendimi nasıl aklayacağımı bilmiyorum olay 1 hafta önce oldu mahkeme ne zaman bilmiyorum daha mahkeme yüzü görmedin ne yapmam lazım bilemiyorum lütfen yardım:KK17::KK43::44:

Back
X