EŞİMİN 10 YILLIK ARKADASI 3 AY ÖNCE EVLENDİ EŞİYLE BENDE TANIŞTIM VEAYSE İLE SIKI ARKADAS OLDUK HAFTADA 2 GÜN YA O BENDE YA BEN ONDAYIM 1 HAFTA ÖNCE O BANA GELECEKTI AKSİLİK OLDU GELEMEDI VE BENI ÇAĞIRDI BEN ELTİMLE AYNI BİNADA OTURUYORUM ELTIMDE BENIM ARACILIGIMLA ARKADAS OLMUSTU NEYSE BENİ ÇAĞIRINCA ELTİMDE YANIMDAYDI BERABER GİDELİM DEDİK VE GİTTİK GİTTİĞİMİZDE KARDEŞLERİ ORDAYDI BİRİ 7 BİRİ10 DİĞRİ 14 YASLARINDA HERSEY NORMALKEN KIZ ANNESİNİ DE ÇAGIRDI OTURUYORUZ KALKMAK ÜZEREYDİK Kİ AYSE ODADA DEĞİLDİ BEN ODADAN ÇIKTIM AYSENIN YATAK ODASINDA OLDUGUNU GÖRDÜM NE YAPION DİYE SORDUM HİİİİÇ DEDI BENDE BİZ KALKICAZ SENIN SU BULAŞIKLARI YIKAYALIMDA GİDELİM DEDİM TAMAM DEDI MUTFAGA GEÇTİK MUTFAKTA BANA YÜZÜKLERİM YOK DEDI SAŞIRDIM NERDEYDI DEDIM BİLMİYORUM HERALDE BURDA RAFTAYDI DEDI BAKTI AMA YOK DEDI BENDE GİT KOYABİLECEGİN YERLERE BAK BEN BULAŞIKLARI YIKARIM DEDIM OTURMA ODASINA GİTTİ ANNESİNİ DIŞARI ÇAĞIRDI VE YATAK ODASINA GEÇTİLER bende mutfakta işim bitince yanlarına gittim buldunmu dedım yok dedı üzerimi aramasını söyledim kabul etmedı ben zorla elini tuttum üzerimi arattırdı çantamıda o sırada eltim odadan çıktı geldi ne oldu bişey mi var değince annesi yok dedı bişey yok. eltim odaya döndü söyleyin onuda arayın dedım yok kadın ilk kez evimize gelmiş bize ne der dedi.hem nereye koydugunu bilmiyodur ayşe dedi annesi bana. neyse eltim kalkalım dedı ve kalktık. ben çıkarken eşini ara belkı meydandays o kaldırmıstır ddım yok bulmadan arayamam dedı. neyse biz eve gittik daha içeri girer girmez kapı çaldı ayşe ve eşi ne oldu eltin benım altınlarımı çaldı dedı bende orda ara dedım aramadın dedım sen söyle evini arıycam dedı neyse eltime söyledik evini aradı bişey bulamadı.benımkınıde ara dedım aramadı.sonra annesi geldi bize eltinin kocası gelsin karısıyla konussun altınlar cıkacak bugün dedı neye döndüğümü şasırdım neyse kaynım geldı durum anlatıldı polis çağırın dedı kaynım aysenın annesı polısı karıştırma dedı altınları eşinle konus çıkarsın bu arada benım eşim aradı polısı geldı polis olay yerine gidin ne burdn arıyosunuz dedı kalktık bizde olay yerine gittik ordan polısı aradık polis geldi parmak izi aldı evden ve orda polıse benden dolayı bunun eltisi bunun paralarınıda çalıyomus demişler polıs çagırdı bana doğrumu dedı hayır yalan dedım orda ayşenın annesi bunlar işbirlikçi ikisindende şüpheleniyoruz dedı karakola gittik ifade verdik mahkeme var ve bu arada bana yüzük dediler polıse 4 bilezik 1 kolye 3 yüzük demişler ne yapacagimi kendimi nasıl aklayacağımı bilmiyorum olay 1 hafta önce oldu mahkeme ne zaman bilmiyorum daha mahkeme yüzü görmedin ne yapmam lazım bilemiyorum lütfen yardım

:44: