Hırsızlıkla suçlanıyorum karakolluk oldum

ehliyetim yok parmak izi vermedim hiç biryere bugüne kadar ama şöylede bir durum var komser benim yanımda savcıya anne ile kız altınları yemiş ve kurban olarakta bunları seçmiş benim izlemim böyle dedi. ve savcıya biz ifade verecektik sonra savcı gelmedi bayanları bırakın gitsin dedi

hımm canım korkma o zaman büyük ihtimal mahkemede olmayacak bekle bakalım baktın mahkeme falan olmadı bu sefer siz tazminat davası açın derim ben. geçmiş olsun tekrar.

mahkemede parmak izi istenirse benim parmak izim yatak odasında biryerlerde çıkabilir çünkü buldunuzmu diye yanlarına odaya gittim ama biyeri elleyip ellemediğimi hatırlamıyorum

birde çalındiği sölenen kolye isimlikmiş yanı kızın ismi yazıyo ben bunu kuyumcular odası ile görüşsem hangi kuyumcuda bozdurldu veya bozdurulacak anlayamazmıyım bilgisi olan varmı acaba kesin onlardan biri bozduraca veya bozdurdu anlaşılmazmı aynı isimde kaç kişi kolye bozdurabilirki bundan bişey çıkarmı acaba veya daha baska fikri olan varmı

kısa sürdede olmaması gereken bir samimiyet içerisine girmişsiniz,hayırlısı olsun hakkınızda inşallah mahkemeden filanda korkmayın hiç bişey çıkmaz ama tazminat davanı mutlaka aç hatta eltinle beraber.

kısa sürdede olmaması gereken bir samimiyet içerisine girmişsiniz,hayırlısı olsun hakkınızda inşallah mahkemeden filanda korkmayın hiç bişey çıkmaz ama tazminat davanı mutlaka aç hatta eltinle beraber.

hayırlısı ile çözülürse şu iş açacam inşallah

birde çalındiği sölenen kolye isimlikmiş yanı kızın ismi yazıyo ben bunu kuyumcular odası ile görüşsem hangi kuyumcuda bozdurldu veya bozdurulacak anlayamazmıyım bilgisi olan varmı acaba kesin onlardan biri bozduraca veya bozdurdu anlaşılmazmı aynı isimde kaç kişi kolye bozdurabilirki bundan bişey çıkarmı acaba veya daha baska fikri olan varmı

bana bu konuda yardımcı olabilecek avukat varmı burda acaba

canım avukatı bosverde sen gıt b kuyumcuya sor onlar sana akıl verırler ayrıca onların oturdugu muhıtte kac tane kuyumcu vardır kı zaten bıraz arastırablırsın

Canim ya cok gecmis olsun allahin izniyle alninin akiyla cikarsin isin icinden...

Ne kötü insanlar var insanin güvenini sarsiyorlar cok yazik...

EŞİMİN 10 YILLIK ARKADASI 3 AY ÖNCE EVLENDİ EŞİYLE BENDE TANIŞTIM VEAYSE İLE SIKI ARKADAS OLDUK HAFTADA 2 GÜN YA O BENDE YA BEN ONDAYIM 1 HAFTA ÖNCE O BANA GELECEKTI AKSİLİK OLDU GELEMEDI VE BENI ÇAĞIRDI BEN ELTİMLE AYNI BİNADA OTURUYORUM ELTIMDE BENIM ARACILIGIMLA ARKADAS OLMUSTU NEYSE BENİ ÇAĞIRINCA ELTİMDE YANIMDAYDI BERABER GİDELİM DEDİK VE GİTTİK GİTTİĞİMİZDE KARDEŞLERİ ORDAYDI BİRİ 7 BİRİ10 DİĞRİ 14 YASLARINDA HERSEY NORMALKEN KIZ ANNESİNİ DE ÇAGIRDI OTURUYORUZ KALKMAK ÜZEREYDİK Kİ AYSE ODADA DEĞİLDİ BEN ODADAN ÇIKTIM AYSENIN YATAK ODASINDA OLDUGUNU GÖRDÜM NE YAPION DİYE SORDUM HİİİİÇ DEDI BENDE BİZ KALKICAZ SENIN SU BULAŞIKLARI YIKAYALIMDA GİDELİM DEDİM TAMAM DEDI MUTFAGA GEÇTİK MUTFAKTA BANA YÜZÜKLERİM YOK DEDI SAŞIRDIM NERDEYDI DEDIM BİLMİYORUM HERALDE BURDA RAFTAYDI DEDI BAKTI AMA YOK DEDI BENDE GİT KOYABİLECEGİN YERLERE BAK BEN BULAŞIKLARI YIKARIM DEDIM OTURMA ODASINA GİTTİ ANNESİNİ DIŞARI ÇAĞIRDI VE YATAK ODASINA GEÇTİLER bende mutfakta işim bitince yanlarına gittim buldunmu dedım yok dedı üzerimi aramasını söyledim kabul etmedı ben zorla elini tuttum üzerimi arattırdı çantamıda o sırada eltim odadan çıktı geldi ne oldu bişey mi var değince annesi yok dedı bişey yok. eltim odaya döndü söyleyin onuda arayın dedım yok kadın ilk kez evimize gelmiş bize ne der dedi.hem nereye koydugunu bilmiyodur ayşe dedi annesi bana. neyse eltim kalkalım dedı ve kalktık. ben çıkarken eşini ara belkı meydandays o kaldırmıstır ddım yok bulmadan arayamam dedı. neyse biz eve gittik daha içeri girer girmez kapı çaldı ayşe ve eşi ne oldu eltin benım altınlarımı çaldı dedı bende orda ara dedım aramadın dedım sen söyle evini arıycam dedı neyse eltime söyledik evini aradı bişey bulamadı.benımkınıde ara dedım aramadı.sonra annesi geldi bize eltinin kocası gelsin karısıyla konussun altınlar cıkacak bugün dedı neye döndüğümü şasırdım neyse kaynım geldı durum anlatıldı polis çağırın dedı kaynım aysenın annesı polısı karıştırma dedı altınları eşinle konus çıkarsın bu arada benım eşim aradı polısı geldı polis olay yerine gidin ne burdn arıyosunuz dedı kalktık bizde olay yerine gittik ordan polısı aradık polis geldi parmak izi aldı evden ve orda polıse benden dolayı bunun eltisi bunun paralarınıda çalıyomus demişler polıs çagırdı bana doğrumu dedı hayır yalan dedım orda ayşenın annesi bunlar işbirlikçi ikisindende şüpheleniyoruz dedı karakola gittik ifade verdik mahkeme var ve bu arada bana yüzük dediler polıse 4 bilezik 1 kolye 3 yüzük demişler ne yapacagimi kendimi nasıl aklayacağımı bilmiyorum olay 1 hafta önce oldu mahkeme ne zaman bilmiyorum daha mahkeme yüzü görmedin ne yapmam lazım bilemiyorum lütfen yardım:17::43::44:

çok zor bir durum canım benim,polis zaten parmak izi almıs, cok terbiyesiz insanlarmıs sucsuz oldugun umarım ortaya cıkar birdaha da gorusmezsin o uyuzlarla...

yazık yaa yani ne gerek var iftiraya felan allah korkusu kalmamış insanlarda. bak tatlım bir kişi böyle bi iftira atabiliyorsa ispatlamak zorundada. muhtemelen kızın annesinde problem olabilir.yani yorumda yapmak istemiyorum ama arada sen kaynamışsın. ilahi adelet tecelli eder

çok zor bir durum canım benim,polis zaten parmak izi almıs, cok terbiyesiz insanlarmıs sucsuz oldugun umarım ortaya cıkar birdaha da gorusmezsin o uyuzlarla...

olaydan 1 ay sonra evime geldi özür diledi senden şüphelenmedim ben arkadaslıgımız devem etsin dedi bende kovdum şimdi her yerde benim adımı veriyormus kesin o çaldı diye ALLAHTAN bulsunlar annem sehir dışına gitti beyin ameliyatı için onun yanında bile olamıyorum bu mahkeme için

ne insanlar var ya Allah yardımcınız olsun. bence ortaya çıkar onların yaptığı, şimdi herşey çok kolay artık siz içinizi ferah tutun

zaten bunlarda eşler arasında hep altın kavgası vardı eşi hep altın satıyodu aysede tekrar yapacaksın diyodu ne zaman bir araya gelsek altın muhabbeti vardı bence ayşe ve annesi ne yaptıysa yaptı suç bize kaldı

eğer olay gerçekten öyleyse bunlar insan değil. gerçekten şaşıyorum bu tarz insanlara!. bunlar nasıl taşıyacaklar iftiranın bedelini anlam veremıyorum bır türlü..hem de anne ve kız. herşeyden önce vicdan olacak bir insanda..ne insanlar var yaa..allahım böyle insanları evimden ve arkadaşlığımdan uzak tut..

olaydan 1 ay sonra evime geldi özür diledi senden şüphelenmedim ben arkadaslıgımız devem etsin dedi bende kovdum şimdi her yerde benim adımı veriyormus kesin o çaldı diye ALLAHTAN bulsunlar annem sehir dışına gitti beyin ameliyatı için onun yanında bile olamıyorum bu mahkeme için

kovarak iyi yapmıssın canım benim, Allahım kadına bak ya hem özür diliyor hem de orada burada adını veriyorr aman aman sakın bir daha konusma gorunce yolunu değiştir, karaktersiz şey

arkadaslar mahkame oldu beraat kararı çıktı çok mutluyum ayseyle annesının yüzünü görecektiniz varya ohhhhh şükürler olsun

Back
X