Hırslı değilim: (

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar.
Ben hiç hırslı bi insan değilim ben küçük bi olay hemen modumun düşmesine yetiyor.. hafta sonu tatsız bi olay yaşadım onu kafaya takip hiç bisey yapasım gelmiyor halbuki yapmam ereken bir suru is var.. Ben gördüğüm o kendine bakan güvenen bilgili kadınlara hayranım oyke olmayı istiyrm..dun akşam içinden geldi güzel giyinip eşimi karşıladım oda mutlu oldu.ben okulu bitirmek istiyrm öncelikle sonra ehliyet almak dil öğrenmek istiyrm.ama önceliğin okul.yasadigim olumsuzluklar beni etkilemesin kafaya takmı tim enerjenerjik bi insan olmak istiyrm neler yapabilirim bunun için.bu durum beni çok üzüyor artık ben yerinde saymak istemiyrm

Ne denir ki sorunun cevabı yine sende kimse seni arkandan itekleyemez
Aslında evet bende ama diyorum ya bazı kadınlara hayran oluyorum bende başaracağım diyorum ama en küçük şeyde hemen salıyorum kendimi..aksine esim de kendine bakmayı seven sabahtan akşama kadar alışveriş icin dolastirsam gik demez dene begen der..cok büyük olumsuzlik yaşamış bi adam ama hayata pozitif bakmayı başarıyor ben inun gibi degilim

Psikoloji kitapları oku bol bol. Özgüven kazanman lazım.
Şuna emin ol. Kimse senden farklı değil. Kimse senden üstün değil. Allah herkese eşit derece de akıl vermiş.
Sen sadece düzeninin bozulmasından korkuyor gibisin. Bunu değiştirmek için sadece biraz cesarete ihtiyacın var.
Bu konuyu eşinle de konuş ondan sana destek olmasını iste. Seni teşvik etsin. Ama yılma sende.
İnşallah herşey gönlünce olur.

Aslında evet bende ama diyorum ya bazı kadınlara hayran oluyorum bende başaracağım diyorum ama en küçük şeyde hemen salıyorum kendimi..aksine esim de kendine bakmayı seven sabahtan akşama kadar alışveriş icin dolastirsam gik demez dene begen der..cok büyük olumsuzlik yaşamış bi adam ama hayata pozitif bakmayı başarıyor ben inun gibi degilim
İşte dusup kalkmadan varlık nedir yokluk nedir bilmeden hırslı olunmuyor

Psikoloji kitapları oku bol bol. Özgüven kazanman lazım.
Şuna emin ol. Kimse senden farklı değil. Kimse senden üstün değil. Allah herkese eşit derece de akıl vermiş.
Sen sadece düzeninin bozulmasından korkuyor gibisin. Bunu değiştirmek için sadece biraz cesarete ihtiyacın var.
Bu konuyu eşinle de konuş ondan sana destek olmasını iste. Seni teşvik etsin. Ama yılma sende.
İnşallah herşey gönlünce olur.
Esimle konuştum o ben sana desteğim sen başar ben arkandayım diyor imkânda sağlıyor okulumu bitirme mi en cik o istiyor ben olduğumde mesleğin olsun diyor. Çok kavgalar ettim esimle saçma sebeplerden ama esim en başından beri benim geleceğimi benden çok düşünüyor..ama Ben başaramayınca oda kendinve bana laf sokarak beni gaza getirmeye calisiyir

İşte dusup kalkmadan varlık nedir yokluk nedir bilmeden hırslı olunmuyor
Sanırım oyle ben esimin yerinde olsam çoktan kafayı yemiştim diyorum bazen ama eşime bakıyorum sabah şarkı söylüyor benimle sakalasiyir çıkıp ise gidiyor.ben geçmişi durup düşünmem bana bişey katmıyor ben almam gereken dersleri aldim yoluma bakuyirm hayatımız iyi olsun diye uğraşıyorum diyor

Esimle konuştum o ben sana desteğim sen başar ben arkandayım diyor imkânda sağlıyor okulumu bitirme mi en cik o istiyor ben olduğumde mesleğin olsun diyor. Çok kavgalar ettim esimle saçma sebeplerden ama esim en başından beri benim geleceğimi benden çok düşünüyor..ama Ben başaramayınca oda kendinve bana laf sokarak beni gaza getirmeye calisiyir

Sana laf sokarak aslında seni gaza getirmiyor, modunu düşürüyor. Eşinde yanlış davranıyor.
Canım dediğim gibi bol bol psikoloji kitapları oku. Faydasını görürsün.

Back
X