- Konu Sahibi butterfly_0809
-
slm canim hosgeldin insallah istedigin kiloya ulasirsin boylarimiz yakinmis 1.68im ben de bugun benim diyetimin 1 haftasi doluyor hergun ne yedigimi ben kendi sayfamda yaziyorum bu bana iyi geldi belki de oyuzden bozmadim yazmak cok iyi oluyor kacamak yapmasi daha zor oluyor bence.istersen seni burdan takip ederim hem birbirimizi motive etmis oluruz hedefledigin kilo kac?
kızlar hepimizin sevgililer günü kutlu olsun..sabah saat 10 civarı kalktım şunu anladım ki çok yiyince sabah uyanamıyorum.artık az yemek az uyku sloganını benimsiyoruz.birazdan dışarı çıkcam sabah 1 kase çorba içtim birde nescafe.şimdilik bu kadar..
canim mrb benim bugun 1 haftam doldu ama tarti gunumu pazartesi olarak belirledim bakalim kac cikacagim simdilik iyi gidiyorum yalniz erken kahvalti yapmak diyet icin daha etkili oluyor ben 8 gibi yapiyorum mesela farkini anladim midenin calismasi o saatlerde daha hizli oluyormus simdi kahvaltimi bitirdim domates salatalik zeytin kepekli ekmek yesil cay bu arada newyorkta yasiyorum su an saat sabah 8.36 benim sayfama da beklerim tatlim
canim gecmis olsun evet newyorkta yasiyorum new jerseye gidiyorum ama dedigin yeri bilemedim 8.5 senedir brooklyndeyim ordan gorundugu gibi degil evet avantajlari var imkanlari genis bir ulke rahatsin ozgursun ama buraya gelince turkiyenin kiymetini anliyorsun ozellikle istanbul gibi bir sehir yok bence dunyada istanbulun manevi bir havasi da var o camilerin olmasi bile insani rahatlatiyor burasi daha soguk renksiz gibi mesela manhattan cok hareketli eglenceli isiltili ama eksik gibi huzur yok anlatabiliyormuyum maneviyatin eksikligini baya bir hissediyorsun neyse buralara girersek cikamayiz ara ara yazariz ama kilolarimiza gelelim ya sen baslamadin galiba daha ben 10.gunume giriyorum alistim diyete simdilik iyi bakalim 60 kiloya kadar indim 1 haftada 3.5 kilo verdim fazla aslinda ama bundan sonra diyete eklemeler yaparim artik
haklisin erken yatip erken kalkmak ve erken saatte kahvalti yapmak daha iyi oluyor hem cok acikmiyorsun hem de daha fazla kilo veriyorsun tecrubeyle sabit. ben gec saatlerde yedigim zamanlar daha az yemis olsam da kilo fazla veremiyordum erken kahvalti yapinca ha bir de yagsiz yedigim zamanlar da kilo cok veremiyordum diyette belli miktarda yag tuketeceksin zeytinyagi zaten saglikli olani ya da canola yagi. yag oranini dengeledigin zaman sindirim de daha iyi saglamis oluyorsun. neyse sana diyetinde basarilar diliyorum ama bir haftada 3.7 kilo cok degil mi gerci ben de ilk hafta 3.5 kilo verdim ama bu hafta menuye biraz ilaveler yaptim simdi kahvalti yapicam bugun biraz gec kaldim neyse pazar bugun olsun o kadar haslanmis yumurta kepekli ekmek domates salatalik yesil cay
selam butterfly bende redbutterfly
32 yaşındayım boyum 1.67 benimde kilolarımla başım dertte. 76.5 ile bir hafta önce diyete başladım.Bir haftada 75.200 oldum ama bugün tartıldım 75.600 geldim:18: Regl dönemim yaklaştı ondanmı bilmiyorum:26: Bu diyet zamanında inanki motivasyon çok önemli bir türlü beraber diyet yapacak bir arkadaş bulamadım kendime haliyle motivasyonum düşüyor:2: Seni takip etmek, diyet arkadaşın olup zayıflama yolculuğunda sana eşlik etmek istiyorum tabi kabul edersen
canımmmm ne kadar mutlum olurum anlatamam.şu işi gel beraber bitirelim.azim olduktan sonra herşeyi yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?