hırslıyım,güçlüyüm ve kendime olan saygımı geri kazanacağım...

butterfly_0809

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
172
0
26
Konya
Kızlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum.hayatımda o kadar çok diyet yaptım ki herhalde verdiğim ve aldığım kiloları toplasan bi fil kadar kilo alıp vermişimdir.yemekle ilgili baya sorunlarım var.hiçbir zaman zayıf bir insan olmadım ama bu kadar da çok kilo almamıştım.zayıflama gruplarına katıldım ama beni cezbetmedi çünkü kimsede hırs yoktu bende takımı bırakınca daha da bi saldım kendimi ve derken 94 kilolara ulaştım(boyum 166 cm).bu topikte günlük yediğim şeylerden ziyade diyet sürecindeki ruhsal değişimlerimden bahsetmekte istiyorum.çünkü bu süreçte insanın kendine bile açıklamaktan utandığı şeyleri yaşıyoruz.mesela yemek yemiyoruz yemiyoruz ama bi anda o kadar abartıyoruz ki sonrasında pişmanlıklar geliyor.belki bunları burda paylaşırsak yapmaktan da vazgeçeriz çünkü sorun da bizim beynimizde çözümde beynimizde ve bunları beraber bulalım istiyorum.ben eylülde evlendim büyüdüğüm şehirden başka bi şehire taşındım çok bocaladım ve kendimi yemeğe verdim sanki beni mutlu edecekmiş gibi.bebek istiyorum ve kilo vermem gerektiğini biliyorum.kısacası özüme dönmem lazım ve hergün yaşadıklarımı burdan sizlerle paylaşcam yani bizimkisi bi nevi blog gibi olacak.düşüncelerini,pişmanlıklarını,isteklerini,hedeflerini vs. paylaşmak isteyenleride buraya bekliyorum

slm canim hosgeldin insallah istedigin kiloya ulasirsin boylarimiz yakinmis 1.68im ben de bugun benim diyetimin 1 haftasi doluyor hergun ne yedigimi ben kendi sayfamda yaziyorum bu bana iyi geldi belki de oyuzden bozmadim yazmak cok iyi oluyor kacamak yapmasi daha zor oluyor bence.istersen seni burdan takip ederim hem birbirimizi motive etmis oluruz hedefledigin kilo kac?

canım çok teşekkür ederim.haklısın yazınca insan kendisini sorumlu hissediyor.fırsat buldukça deneyimlerimizi paylaşalım

selam kızlar hani derler ya bi insanıa yapılabilecek en buyuk kötuluk kendisinin yaptığı diye benim kendime yaptığımda galiba böyle bişey.hep zayıf bi gelin olmak istedim ama düğünümde 83 kiloydum sonra boşluktan kendimi yemek yemeğe verdim.evet anlık bi mutluluk veriyor ama sonrasında sadece insan kendine kızıyor ve derken özgüvenimiz gitmiş.bugünü kendime milad ilan ediyorum.daha öncede çok kilo aldım ve verdim şimdide yapabilirim.çünkü hırslıyım güçlüyüm

kızlar hepimizin sevgililer günü kutlu olsun..sabah saat 10 civarı kalktım şunu anladım ki çok yiyince sabah uyanamıyorum.artık az yemek az uyku sloganını benimsiyoruz.birazdan dışarı çıkcam sabah 1 kase çorba içtim birde nescafe.şimdilik bu kadar..

seninde sevgililer günün kutlu olsun hepimizin zayıflarken yaşadığı ruhsal problemler benziyor zaten ama incecik olacağımızın hayalni kurunca emin ol insanın canı yemek yemek istemiyor.

canim mrb benim bugun 1 haftam doldu ama tarti gunumu pazartesi olarak belirledim bakalim kac cikacagim simdilik iyi gidiyorum yalniz erken kahvalti yapmak diyet icin daha etkili oluyor ben 8 gibi yapiyorum mesela farkini anladim midenin calismasi o saatlerde daha hizli oluyormus simdi kahvaltimi bitirdim domates salatalik zeytin kepekli ekmek yesil cay bu arada newyorkta yasiyorum su an saat sabah 8.36 benim sayfama da beklerim tatlim

canım bi kaç gündür giremedim.newyorkta mı yaşıyorsun.rüya şehirde.newyorku görmeyi çok istiyorum sen orda neler yapıyorsun.discoveryde cake boss diye bi program var.jerseydeymiş fırınları diyetten önce lütfen gittim ve pastalarından yedim de:)))orda yaşamak nasıl bi duygu gerçekten dolu dolu bi şehir mi?

canim gecmis olsun evet newyorkta yasiyorum new jerseye gidiyorum ama dedigin yeri bilemedim 8.5 senedir brooklyndeyim ordan gorundugu gibi degil evet avantajlari var imkanlari genis bir ulke rahatsin ozgursun ama buraya gelince turkiyenin kiymetini anliyorsun ozellikle istanbul gibi bir sehir yok bence dunyada istanbulun manevi bir havasi da var o camilerin olmasi bile insani rahatlatiyor burasi daha soguk renksiz gibi mesela manhattan cok hareketli eglenceli isiltili ama eksik gibi huzur yok anlatabiliyormuyum maneviyatin eksikligini baya bir hissediyorsun neyse buralara girersek cikamayiz ara ara yazariz ama kilolarimiza gelelim ya sen baslamadin galiba daha ben 10.gunume giriyorum alistim diyete simdilik iyi bakalim 60 kiloya kadar indim 1 haftada 3.5 kilo verdim fazla aslinda ama bundan sonra diyete eklemeler yaparim artik

demekki türkiyede yetişince oralarda hep bişeylerin eksikliğini hissediyorsun.arada sırada böyle sohbet edelim. senin topiğide sık sık ziyaret edicem.artık tam anlamıyla kendimi diyetime adıyorumümaşallah sen baya yol almışsın.diyet listelerimizide paylaşalım

kızlar sabah tartıldım ve 93.7 çıktım.kendime hedef koydum önümüzdeki pazara kadar 90 olacağım.sabah biraz geç kalktım yarın itibariyle bu sorunuda halletcem.7:30 da kalkcam ve erken yatcam.sabah haşlanmış yumurta,domates,peynir ve 1 dilim ekmek yedim. öğle ıspanak kavurması, salata,çorba ve yoğurt yedim.geç saat atıştırmalarımdanda vazgeçersem doğru yola girmiş olacağım.

haklisin erken yatip erken kalkmak ve erken saatte kahvalti yapmak daha iyi oluyor hem cok acikmiyorsun hem de daha fazla kilo veriyorsun tecrubeyle sabit. ben gec saatlerde yedigim zamanlar daha az yemis olsam da kilo fazla veremiyordum erken kahvalti yapinca ha bir de yagsiz yedigim zamanlar da kilo cok veremiyordum diyette belli miktarda yag tuketeceksin zeytinyagi zaten saglikli olani ya da canola yagi. yag oranini dengeledigin zaman sindirim de daha iyi saglamis oluyorsun. neyse sana diyetinde basarilar diliyorum ama bir haftada 3.7 kilo cok degil mi gerci ben de ilk hafta 3.5 kilo verdim ama bu hafta menuye biraz ilaveler yaptim simdi kahvalti yapicam bugun biraz gec kaldim neyse pazar bugun olsun o kadar haslanmis yumurta kepekli ekmek domates salatalik yesil cay

canım bence benim kadar fazla kilolu olan birisi için çok değil.kilo verme bi yerden sonra çok yavaşlıyor.sende ilk hafta için güzel kilo vermişsin sakın geri alma..

kızlar dün akşam canım bişey yemek istemedi sadece çorba içtim ama tv seyrederken patlamış mısır yedim(( sonrasında çok pişman oldum.bu sabah her sabah olduğu gibi haşlanmış 1 yumurta,domates,peynir ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim.öğlen bişeyler hazırlamaya üşendim 2 tane çavdar ekmeğinden yağsız tost yedim.akşama da yer elmasından zeytinyağlı yemek yapacağım.

bu arada sabah tartıldım 93,4 çıktım.aslında tartılmamak gerekiyor ama bende tartılma hastalığı yada takıntısı var.tartılmadan duramıyorum

selam butterfly bende redbutterfly
32 yaşındayım boyum 1.67 benimde kilolarımla başım dertte. 76.5 ile bir hafta önce diyete başladım.Bir haftada 75.200 oldum ama bugün tartıldım 75.600 geldim:18: Regl dönemim yaklaştı ondanmı bilmiyorum:26: Bu diyet zamanında inanki motivasyon çok önemli bir türlü beraber diyet yapacak bir arkadaş bulamadım kendime haliyle motivasyonum düşüyor:2: Seni takip etmek, diyet arkadaşın olup zayıflama yolculuğunda sana eşlik etmek istiyorum tabi kabul edersen

Son düzenleme:

canımmmm ne kadar mutlum olurum anlatamam.şu işi gel beraber bitirelim.azim olduktan sonra herşeyi yapabiliriz

kızlar benim doktorlarla olan ilişkim bi türlü bitemedi.bugün gene doktordaydım baş dönmesi şikayetiyle gittim tiroid çıktı.yavaş çalışıyormuş kilo almam bundan sebep olabilirmiş.yarın da diyetisyene gitcem.ankarada birçok defa gittim bi işe yaramadı belki konyadakiler yarar.artık astım ile olan ilişkimi kesiyorum ilaçlar beni mahvetti durmadan kortizon aldım ve acayip uyku yaptılar.belki inanmayacaksınız ama tiroidim çıktığı için mutlu oldum.etrafımdakilere karşı bakın yemiyorum demek ki bi sorunum var ondan kilo alıyormuşum demek istiyorum özellikle eşimin ailesine karşı.kilo benim hayatımı mahvetti(( şişko bi gelin oldum ve çok pişmanım hayallerimin düğününü yaptım ama hayallerimdeki gelin olamadım.hamile kalacaktım ama kilo yüzünden ona da cesaret edemedim.hayatımda en keyif aldığım şey olan alışverişe bile gitmek istemiyorum ama artık bitti bu sefer kesin olarak kurtulcam bu illetten o beni bırakmadı ama ben onu bırakcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…