hisar ceyiz seti

zkpln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
20
0
86
35
Ankara
Arkadaslar birde bn sorayim sizlere.hisar magazasinda hisar mercury tencere seti,monaco tencere seti,mercury duduklu tencere,bahama cezve seti,mercury sahan seti,monaco caydanlik ve cay seti,catal bucak kasik seti,kahvalti takimi ve kutahya porselenden 12kisilik yemek takimi 2490 tl.nasil onerirmisiniz.cwp icin tesekkurler simdiden.

Bunun cevabını bende merak ediyorum. Hisar mı daha kaliteli karacamı acaba ya bende almak istiyorum ama bi türlü karar veremiyorum

karacanınkide yemek takımı,çkb takımı bide tencere seti 1997 tl idi.

Karacanın çelik tencere için çeliğinin fazla kaliteli olmadığını duydum burda.Ama yeğenimde var memnun:)

peki bulunduğum ildeki hisar bayisinden mi,eminönündeki hisar bayisindenmi alsam?bir fark olurmu ücret konusunda.

bende bi hisar ürünleri satan yerden baktım setlere ama hiç yemek takımından bahsetmedi.acaba sadece hisar ürünlerine özgü ana bayi falan mı olması gerekiyo

bende bi hisar ürünleri satan yerden baktım setlere ama hiç yemek takımından bahsetmedi.acaba sadece hisar ürünlerine özgü ana bayi falan mı olması gerekiyo

yok dün bide züccaciyeye baktım ordada aynı kampanya,hatta bana istediğim tencere setinide alabileceğimi söyledi.ben bugün hisar ana bayiisiyle gidip görüşcem eğer orda bana milanoyu vermezlerse züccaciyeden almayı düşünüyorum

arkadaşlar ben bir hisar kullanıcısı olarak görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim. hisarın hem çelik hem teflon tencere setini hemde çatal bıçak takımları ile çay setlerini kullanıyorum. çeyizimdeki tüm eşyaları hisardan aldım ve çok da memnunum. bende sxizler gibi evlenirken çok araştırmıştım hangi marka alsam diye. size 2 markayı tavsiye ediyorum. birisi hisar diğeri de jumbo. fakat jumbo biraz pahalı olduğu için ben hisarı tercih etmiştim.hepsinden de çok memnunum. hiç düşünmeden alın derim. yalnız teflon tencere setini sarı renkli değil de siyah olanını alın derim çünkü zamanla sarı olan belki çizilebilir. karaca markalı ürünlerden uzak durun derim ben. sitedeki çeyiz konularını incelerseniz çok arkadaşın karacadan memnun olmadıklarını göreceksiniz. çatal kaşıklarda paslanma, tencerelerde kulplarında kırılma, tabaklarında çabuk kırılma ve üzerindeki desenlerde solma gibi problemler oluyor. ben karacaya hiç girişmeyin derim. tabak takımı alacaksanız da porland porselen süper. benim günlük yemek takımım porland ve renkli seri. renklerinde en ufak bir solma vb. olmadı. bu arada 2,5 yıllık evliyim.misafir yemek takımım da kütahya porselen.ondan da çok memnunum. naçizane görüşlerimi paylaştım sizlerle arkadaşlar.umarım yardımcı olabilmişimdir

haberini bekliyorum canım bakalım ana bayi ne dicek

çok tesekkür ederim kendi adıma :) cahilliğime verin porland bir tip mi yoksa marka mı? kütahya porselen kaliteli ama modelleri sınırlı

canım porland markasını ben biliyorum çokta kaliteli anneme doğum gününde yemek takımını hediye almıştım

çok tesekkür ederim kendi adıma :) cahilliğime verin porland bir tip mi yoksa marka mı? kütahya porselen kaliteli ama modelleri sınırlı

Porland porselen markanın ismi.internet sitesi de mevcut. İstanbulda isen cevahir alışveriş merkezinde mağazası var.

canım porland markasını ben biliyorum çokta kaliteli anneme doğum gününde yemek takımını hediye almıştım

Biraz pahalı açıkçası ama gerçekten verilen paraya değiyor. Ben kullandığım için gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. En güzel özelliği ise istediğin sayıda alabiliyorsun. Mesela ben günlük kullanım yemek takımımı orada kendim oluşturdum. Normalde bir takım 12 kişilik oluyorken ben orada istediğim ürünlerden 8 kişilik bir takım oluşturdum. 6 kişilik takım almayın sakın çünkü yeterli olmuyor

evet canım öyle ama ben anneme 2 tane 6 kişilik takımdan alıp 12 kişiliğe tamamlamıştım. servis takımları kupaları fincanları falan çok hoş ben gittiğim zaman çıkamıyorum :)

canım eğer ankaradaysan da ankara forum avm de fabrika satış magazası var

arkadaşlar ben 2gün önce satın aldım.hisar bayiide istediğim setlerden alabileceğimii söyledi.züccaciyeden sadece farkı,hisar bayii biz seramik seti vermiyoruz alırsanız fark ödersiniz dedi.diğer taraftan fark talep etmiyorlardı.kütahya porselende gittiğim yerde çeşit vardı hatta on güne 2014 modelleri gelecek dediler.haftaya model seçecem inş:)alırken de gelecek ay fiyat 100 tl zamlancak dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum canlar :)

Tesekkurler cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…