Arkadaslar birde bn sorayim sizlere.hisar magazasinda hisar mercury tencere seti,monaco tencere seti,mercury duduklu tencere,bahama cezve seti,mercury sahan seti,monaco caydanlik ve cay seti,catal bucak kasik seti,kahvalti takimi ve kutahya porselenden 12kisilik yemek takimi 2490 tl.nasil onerirmisiniz.cwp icin tesekkurler simdiden.
bende bi hisar ürünleri satan yerden baktım setlere ama hiç yemek takımından bahsetmedi.acaba sadece hisar ürünlerine özgü ana bayi falan mı olması gerekiyo
canım iyiymiş ben al derim
yok dün bide züccaciyeye baktım ordada aynı kampanya,hatta bana istediğim tencere setinide alabileceğimi söyledi.ben bugün hisar ana bayiisiyle gidip görüşcem eğer orda bana milanoyu vermezlerse züccaciyeden almayı düşünüyorum
arkadaşlar ben bir hisar kullanıcısı olarak görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim. hisarın hem çelik hem teflon tencere setini hemde çatal bıçak takımları ile çay setlerini kullanıyorum. çeyizimdeki tüm eşyaları hisardan aldım ve çok da memnunum. bende sxizler gibi evlenirken çok araştırmıştım hangi marka alsam diye. size 2 markayı tavsiye ediyorum. birisi hisar diğeri de jumbo. fakat jumbo biraz pahalı olduğu için ben hisarı tercih etmiştim.hepsinden de çok memnunum. hiç düşünmeden alın derim. yalnız teflon tencere setini sarı renkli değil de siyah olanını alın derim çünkü zamanla sarı olan belki çizilebilir. karaca markalı ürünlerden uzak durun derim ben. sitedeki çeyiz konularını incelerseniz çok arkadaşın karacadan memnun olmadıklarını göreceksiniz. çatal kaşıklarda paslanma, tencerelerde kulplarında kırılma, tabaklarında çabuk kırılma ve üzerindeki desenlerde solma gibi problemler oluyor. ben karacaya hiç girişmeyin derim. tabak takımı alacaksanız da porland porselen süper. benim günlük yemek takımım porland ve renkli seri. renklerinde en ufak bir solma vb. olmadı. bu arada 2,5 yıllık evliyim.misafir yemek takımım da kütahya porselen.ondan da çok memnunum. naçizane görüşlerimi paylaştım sizlerle arkadaşlar.umarım yardımcı olabilmişimdir
saol cnm milano düşünüyorum tencere setinde sence nasıl
çok tesekkür ederim kendi adıma :) cahilliğime verin porland bir tip mi yoksa marka mı? kütahya porselen kaliteli ama modelleri sınırlı
canım porland markasını ben biliyorum çokta kaliteli anneme doğum gününde yemek takımını hediye almıştım
Biraz pahalı açıkçası ama gerçekten verilen paraya değiyor. Ben kullandığım için gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. En güzel özelliği ise istediğin sayıda alabiliyorsun. Mesela ben günlük kullanım yemek takımımı orada kendim oluşturdum. Normalde bir takım 12 kişilik oluyorken ben orada istediğim ürünlerden 8 kişilik bir takım oluşturdum. 6 kişilik takım almayın sakın çünkü yeterli olmuyor
çok tesekkür ederim kendi adıma :) cahilliğime verin porland bir tip mi yoksa marka mı? kütahya porselen kaliteli ama modelleri sınırlı
arkadaşlar ben bir hisar kullanıcısı olarak görüşlerimi sizlerle paylaşmak istedim. hisarın hem çelik hem teflon tencere setini hemde çatal bıçak takımları ile çay setlerini kullanıyorum. çeyizimdeki tüm eşyaları hisardan aldım ve çok da memnunum. bende sxizler gibi evlenirken çok araştırmıştım hangi marka alsam diye. size 2 markayı tavsiye ediyorum. birisi hisar diğeri de jumbo. fakat jumbo biraz pahalı olduğu için ben hisarı tercih etmiştim.hepsinden de çok memnunum. hiç düşünmeden alın derim. yalnız teflon tencere setini sarı renkli değil de siyah olanını alın derim çünkü zamanla sarı olan belki çizilebilir. karaca markalı ürünlerden uzak durun derim ben. sitedeki çeyiz konularını incelerseniz çok arkadaşın karacadan memnun olmadıklarını göreceksiniz. çatal kaşıklarda paslanma, tencerelerde kulplarında kırılma, tabaklarında çabuk kırılma ve üzerindeki desenlerde solma gibi problemler oluyor. ben karacaya hiç girişmeyin derim. tabak takımı alacaksanız da porland porselen süper. benim günlük yemek takımım porland ve renkli seri. renklerinde en ufak bir solma vb. olmadı. bu arada 2,5 yıllık evliyim.misafir yemek takımım da kütahya porselen.ondan da çok memnunum. naçizane görüşlerimi paylaştım sizlerle arkadaşlar.umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?