hisardan bu düdüklü tencere..

nazhayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
37
1
48
İzmir
arkadaşlar hisardan bu düdüklü tencereyi almayı düşünüyorum gold rengini tencerelerimle uyumlu olsun diye fiyatıda çok uygun indirim yapmışlar ama görüntüsüne karar veremedim ne dersiniz? ve kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim :)

Eklentiler

• $mercury-duduklu-tencere-si-copy--kopya.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 207
ben kullanmadım. ama hisar kalitelidir. ayrıca görüntüsü de güzel bence. indirimdeyse almayı da düşünüyorsan al derim.

bende hisarın tencere setini almıştım (monako gold ve mercury gold) içinde 6ltlik düdüklüsü de var henüz kullanmadım ama arkadaşımda aynı modelin gri rengi var ve kullanıyor o çok memnun.

bende hisarın tencere setini almıştım (monako gold ve mercury gold) içinde 6ltlik düdüklüsü de var henüz kullanmadım ama arkadaşımda aynı modelin gri rengi var ve kullanıyor o çok memnun.

bizde aynı tencere setlerini aldık kardeşimle gold rengini bayılıyorum o takımlara, hisarın çelikteki kalitesi tartışılmaz ama düdüklüsünü kullanan pek olmadığından kararsız kaldım bakalım inş kullandığımızda memnun kalırız

Bende gold rengine birde mercury'nin şekline bayılmıştım:) bu arada emin olmak için arkadaşıma hisarın düdüklüsünü sordum bugün çok memnun hiçbir sorun yaşamamış.

Bende gold rengine birde mercury'nin şekline bayılmıştım:) bu arada emin olmak için arkadaşıma hisarın düdüklüsünü sordum bugün çok memnun hiçbir sorun yaşamamış.

vallaha çok sevindim hadi bakalım güzel güzel yemekler pişiriri inşallahhh tez vakitte :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…