Hisler.

cobanyildizi_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
262
2
96
Tokat
Kızlar merhabalar :) Ya böyle içinize her doğan şey mutlaka gercekleşiyor mu kızlar? Mesela sınava girmişsinizdir ben bu sınavı kazanamayacagım, ya da biriyle birliktesinizdir aranız cok iyi olsa bile biz kesin ilerde ayrılacagız gibi düşünceleriniz genellikle dogru mu cıkar.?

o şekilde düşünceler değil ama ne zaman içim ciddi derecede sıkılsa arkasından kötü bişi oluyo bi haber geliyo yada. çoğu kez şahit oldum buna artık içim sıkıldığında ailemi nişanlımı arayıp kendine dikkat et demeye başlıyorum :S :(

Benim icime dogan hemen hemen hersey gerceklesir. Iyi ya da kotu.

hislerimi bilemiyorum..ama hep olumlu düşünmeye çalışırım olumsuz düşündüğümde kendimi frenlerim.

Bazen benim içimde de anlam veremediğim kuvvetli hisler belirir ve onları o şekilde hissettiğim gibi de yaşarım ben de./COLOR]

Genelde olumlu düşünürsem olumlu olur her şey fakat olumsuz düşünürsemde hayatımda sorunlar çıkmaya başlar...

Tabi hissederim,artık hissettiklerimin olacağını düşünüp önlem alıyorum,almadığımda pişman olduğum zamanlar oldu..Çoğunlukla mantıkla değil hislerimle hareket ederim,mesela insanların söylediklerine değil,yanında ne hissettirdiğine bakıyorum,iki yüzlü ve iyi insanları bu şekilde ayırt ediyorum..duyarlı insanlar genelde hisleriyle hareket eder,böyle insanlar genelde acıyı da sevinci de derinden yaşar bana göre..

valla bende genelde insanlar üzerinde tahminlerim tutuyor.Diyorum şu kesin kıllık çıkaracak yada herhangi birisi gözüme batıyor falan böyle oluyor genelde.:63:

Benim yüzde doksan doğru çıkar. Çok yakın bir arkadaşım var bazen bana sorar şu konuda hislerin ne yönde diye:9:
ama ondan ziyade gerçekten beni rahatsız eden bir durum var ki canımı sıkan birinin başına mutlaka bir şey gelir ama mutlaka. bu kişi sevgilim bile olsa:53: ve bu durum gerçekten can sıkıcı olmaya başladı:26:

Bazen benimde içime doğar iyi veya kötü sebepsiz yere biri sanki bana bişey fısıldar.Ama ne zaman içinde bi sıkıntı olsa mutlaka sevdiğimin canı bişeye sıkılmıştır hissederim :-|.telepati de var 6.histe yani

Benimde cogu sey icime dogar ve cikar...

veya biseyi cok istersem olur....

veya rüyalarim cok cikar:31:

birde birseyi istemiyorsam illede o zaman o iste bir ser vardir.

Öyle kehanetleri tutan biri değilimdir de;

Bir '' bu insan kötü biri,dikkat etmek lazım ''dersem o tutar;

Bir de '' bu pozisyon gool olur '' dersem gol olur.:51:

İnsan kendini az çok tanıyorsa bazı şeylerin ne gibi sonuçlar doğuracağını bilir zaten :34:

Histen kastın bu tahminler olsa gerek,kendim için söylüyorum ; hislerim beni hiç bir zaman yanıltmadı
:34:

Umarım bu saatten sonra beni yanıltmaya kalkmaz,yoksa kendim için kötü olur
:34: (Beni,kendime karşı çok tehditkar gördüm:1:)

Hislerim beni aynıltmıyor sosyal hayatımda.Bazen herhangi bir bilgim,olması ihtimali paylaşılmayan konular,olaylar hakkında evet şu şöyle olacak galiba,falanca şu işi yapmaya gidiyor,filanca arabasını değiştirecek gibi konular aklıma gelir ve bunlar gerçekten olur.Ne kimse böyle ihtimalleri anlatır başkasından da dymamışımdır.Rüyamdada görürüm.Birisiyle paylaşsam uzun süre bu özelliğimi kaybederim.Uzak yerlerde olacak depremleri hissederim mesela yani yer mekan belli diyemem ama bir yerde deprem olacak şiddetli,yıkıcı,ya da hafif gibi yorumlar yaparım ve gerçekten olur.Bilemiyorum nedir hismidir nedir ama söyleyince bir müddet hislerimi kaybetmem neden oluyor onuda anlamıyorum.Eşim ve ailem hatta arkadaşlarım şaşırırlar.:ssz:

Hislerim beni aynıltmıyor sosyal hayatımda.Bazen herhangi bir bilgim,olması ihtimali paylaşılmayan konular,olaylar hakkında evet şu şöyle olacak galiba,falanca şu işi yapmaya gidiyor,filanca arabasını değiştirecek gibi konular aklıma gelir ve bunlar gerçekten olur.Ne kimse böyle ihtimalleri anlatır başkasından da dymamışımdır.Rüyamdada görürüm.Birisiyle paylaşsam uzun süre bu özelliğimi kaybederim.Uzak yerlerde olacak depremleri hissederim mesela yani yer mekan belli diyemem ama bir yerde deprem olacak şiddetli,yıkıcı,ya da hafif gibi yorumlar yaparım ve gerçekten olur.Bilemiyorum nedir hismidir nedir ama söyleyince bir müddet hislerimi kaybetmem neden oluyor onuda anlamıyorum.Eşim ve ailem hatta arkadaşlarım şaşırırlar.:ssz:

rahatsız etmiyor mu bu sizi

Back
X